Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 270

Ох, каква съдба...Санджар беше решил да накаже Акън, а за себе си - затвор.Наре беше поводът, да хвърли Акън със себе си от скалата.

# 271
# 272

Красота.Heart

Мечтата и реалността.

# 273
  • Пловдив

Ето го, тази е в гръб. Явно се прибира от снимки.
araselia, снимката с Енгин е от 29 януари - архивите говорят.
С Неслихан е от сета днес.

От арабките - тази актриса ще е терапевтката, която ще помага на Санджар.
Писаха за 70 годишна актриса в 26 епизод.
Дали е така - предстои...

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 22:35 от mariana51

# 274

Е, нЕма сериал без пищови...

# 275
Марианче, и на мен ми се видя позната

Е те тука ме разреваха 😭

П. П. На снимките до каравана та Енгин много странна стойка има, като с хванат

# 276

Е те тука ме разреваха 😭

Аз от последните  2 серии все съм си така!

# 277

За какво ли ще си говорят с терапевтката.Thinking

Коя е майка му, коя е Наре, коя е Менекше, има ли дъщеря...?????

Полицията ще го чака ли да оздравее???

# 278
  • Пловдив

Източник: https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_133373

Оказва се, че мястото с известните скали, откъдето са паднали както Наре, така и Санджар, е в рамките на туристическата атракция -  Uyku Vadisi Milas/Долината на съня Милас ​​(каньон Гьокчелер), разположена на пътя Бодрум-Милас.

Долината на съня (Uyku Vadisi на турски) е чудесно място за почиващи в Бодрум извън указаната пътека. Известно е със своята живописна природа, възможности за туризъм и преходи, пещерата Гьокчелер и вкусна риба сьомга.

Долината на съня е като природна пътека, която е дълга около 30 км. преди да пристигне в Бодрум. За да стигнете до долината, тръгвате по пътя Милас-Бодрум, завивате наляво при завоя „Gokceler“ и след около 1 км. от село Gokcheler ще се озовете в Долината на съня (Uyku Vadisi, Degirmenderesi).

Долината и пещерата Gökçeler са най-популярните атракции за туристите и любителите на природата.

Има два маршрута за туристи. Посетителите могат да намерят и пешеходни обиколки с екскурзовод, ресторант и места за пикник. Първият маршрут и пешеходна екскурзия - в Долината на съня и природата и може да премине през пъстървова ферма нагоре по течението.

Пътят тук често се пресича от поток и туристите трябва да пресичат потока. Този маршрут може да се извърви през лятото и любителите на природата могат да се насладят на пейзажа доста добре.

Вторият маршрут и поход е към Долината на съня и пещерата Gökçeler и може да бъде последван от път, който завива наляво в гората, след като сте изминали / изминали около 1 км. извън село Gökçeler. Когато стигнете до завоя, карате / вървите около 2 км. и ще стигнете до Degirmenderesi.

Там можете да следвате пътеката на потока и след километрова разходка ще стигнете до пещерата Gökçeler. Входът на пещерата е широк, вляво има голяма галерия от прилепи.

Има и няколко малки езера, сталактити и сталагмити, ако преминете през тях. Също така има широка гама от възможности за преходи и катерене за професионалисти.

Така че в такава неописуема красота са заснети най-драматичните сцени от нашия сериал.

# 279

Източник: https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_133373

Оказва се, че мястото с известните скали, откъдето са паднали както Наре, така и Санджар, е в рамките на туристическата атракция -  Uyku Vadisi Milas/Долината на съня Милас ​​(каньон Гьокчелер), разположена на пътя Бодрум-Милас.

Скрит текст:
Долината на съня (Uyku Vadisi на турски) е чудесно място за почиващи в Бодрум извън указаната пътека. Известно е със своята живописна природа, възможности за туризъм и преходи, пещерата Гьокчелер и вкусна риба сьомга.

Долината на съня е като природна пътека, която е дълга около 30 км. преди да пристигне в Бодрум. За да стигнете до долината, тръгвате по пътя Милас-Бодрум, завивате наляво при завоя „Gokceler“ и след около 1 км. от село Gokcheler ще се озовете в Долината на съня (Uyku Vadisi, Degirmenderesi).

Долината и пещерата Gökçeler са най-популярните атракции за туристите и любителите на природата.

Има два маршрута за туристи. Посетителите могат да намерят и пешеходни обиколки с екскурзовод, ресторант и места за пикник. Първият маршрут и пешеходна екскурзия - в Долината на съня и природата и може да премине през пъстървова ферма нагоре по течението.

Пътят тук често се пресича от поток и туристите трябва да пресичат потока. Този маршрут може да се извърви през лятото и любителите на природата могат да се насладят на пейзажа доста добре.

Вторият маршрут и поход е към Долината на съня и пещерата Gökçeler и може да бъде последван от път, който завива наляво в гората, след като сте изминали / изминали около 1 км. извън село Gökçeler. Когато стигнете до завоя, карате / вървите около 2 км. и ще стигнете до Degirmenderesi.

Там можете да следвате пътеката на потока и след километрова разходка ще стигнете до пещерата Gökçeler. Входът на пещерата е широк, вляво има голяма галерия от прилепи.

Има и няколко малки езера, сталактити и сталагмити, ако преминете през тях. Също така има широка гама от възможности за преходи и катерене за професионалисти.

Така че в такава неописуема красота са заснети най-драматичните сцени от нашия сериал.
Flowers Bouquet

Санджар на 24 октомври ще празнува РД.Значи скорпион.

'' Скорпион е най-интензивният знак на зодиака. Те са упорити, смели, конкурентни, недоверчиви, верни, гениални, мистериозни и директни. Това са хора, които сякаш живеят живота си на ръба на един или друг край."

Лека.

# 280
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Поздрав с нова/стара снимка - от 14 октомври.
Вече сме и с 1 час разлика със съседите - визирам излъчването на сериала ни.
Успешна неделя на всички.

harmonia_dd, аз го разчитам 28. октомври РД на Санджар.

# 281
Добро утро и хубава неделя!

# 282

Добро утро момичета Two Hearts
Хубава неделя ви желая! Санджар ще помни и носи в себе си щастливите моменти със своите птички...

Следя няколко руски групи и в едната  слагат доста снимки, които актьорите сами си пускат из соц. мрежа.
Та като видях снимката на Тюлин/Менекше, честно казано направо се стреснах и после се  замислих. Ако това не е нейна приумица за съответния кадър, който лично за мен е доста... как да се изразя по-меко - абе, все едно показва един психически нестабилен човек, ами е лека подсказка напр. какво е емоционалното състояние на героинята ѝ.
Показаха ни Тюлин като умна, а и приемайки ролята на Менекше  и като доста талантлива актриса - така, че явното демонстриране на депресионно състояние не е в стила ѝ. Но явно феновете са безпощадни към образа ѝ който предлага в "ДП" и може да е решила да даде подсказка какво чака Менекшето например.
За мен е ясно и ако по този начин искат да предизвикат някаква милост и състрадание към героинята ѝ - няма да им се отдаде.
Та в тази посока, дали думите на Наре - " Предпочете справедливост, а не милосърдие" да са насочени към евентуалното наказание на Санджар към Менекше. Защото той, ако пък ѝ разбере, че тя не е бременна ще бъде безмилостен.
Ами вижте снимката и вие, защото аз може да не съм съвсем обективна.  И вижте другата снимка - настроение с Еше. Ами ако се появи така пред Каврук...  

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 08:15 от Марта_49

# 283
Марта, за Тюлин не знам - тя е малко отнесени от вихъра май, ама втората е от друго време, я каква е слабичка Еше,нито дупе има ,стройни крачета. Каврук нямаше да се дърпа толкоз при това положение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 284
  • Варна
Добро утро и от мен и хубава неделя .
Актрисата ,която ще се включи се казва Зеррин Сумер . Играла е във филма " Моят живот " . Може някой да го е гледал ,даваха го по Нова .В него участва Джерен Морай  ,  приятелката на Ейлюл от "Малък септемврийски проблем"

Общи условия

Активация на акаунт