Перилни препарати и омекотители – 63

• 49 403
  • 773
  •   1
Отговори
# 150
  • В свой си свят :))))
Саното си го купувам онлайн или в магазинче до нас, когато го има. Взимала съм си и плик и в бутилка. Просто бутилката е по-концентриран и стига за повече време - 40 - 50 пранета, в зависимост от вида.

# 151
Здравейте, може ли отзиви за този прах

# 152
Един от най-добрите.

# 153

Супер Grinning тогава ще се заредя, супер промоция си намерих - 75 пранета за 16 евро!

# 154
  • русе
Здравейте страхотна и много полезна тема:) Искам да попитам някой има ли впечатления от този прах?

# 155
Здравейте. ? Пера само с течен ариел или персил и омекотител ленор, но искам изцяло да ги разкарам. След като 6 месечната ми пералня, която постоянно почиствам и подържам започна да има дъх съм склонна да вярвам че проблема е в тях. Мнения също и за тео бебе прах? Препоръчайте ми и прах за цветно и черно пране, защото бели дрехи почти нямаме?

# 156
  • София
Персил или Ариел. Прах.

# 157
  • Русе
Здравейте страхотна и много полезна тема:) Искам да попитам някой има ли впечатления от този прах?

Че, то това прах ли е?

# 158
  • СОФИЯ
Здравейте,от доста време съм преустановила ползването на течни препарати,но се изкуших и купих медикс алвина лилавата опаковка.използвам го рядко ,предимно за връхните дрехи (защото от праха за пране дори и след допълнително плакнене,ми остават следи по якетата).въпросът ми е мога ли да го ползвам за деликатни(съдържащи нълна) тъкани,или да си взема специализиран за вълна?благодаря

# 159
  • Плевен
За вълна и изобщо плетени неща е хубав розовият Первол с едно кълбо на картинката.

# 160
Всичко без ензими е ок. Дори шампоан. ☺

# 161
  • Бургас
Всичко без ензими е ок. Дори шампоан. ☺

Тета, дай, моля те пример, че не мога да се ориентирам за какво говориш-за първи път чувам или не съм обръщала внимание досега.И за шампоан може.Какви са ползите, защо без ензими?

# 162
Вълненото влакно се уврежда от ензимите в перилните препарати. Теоретично. За това препаратите за вълна не съдържат ензими - по това се различават от другите препарати. Махнати са им ензимите просто.
Шампоана - да..става за вълна ако нямаш препарат. Вълната е косата на овцата ☺

# 163
  • Бургас
Аз помислих, че има някакви нови -био или щадящи продукти без ензими.Не само за пране, а по принцип.Ида не съм чула BowtieLaughing

# 164
Някой да изкаже мнение за гелове те на Сано Максима?

Общи условия

Активация на акаунт