Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 688
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ако продължавате да се нападате, ще започнат да ви трият, нека запазим добрият тон. И на мен Поли ми е безкрайно несимпатична в лице, не виждам никакви красиви черти, ама това си е моето мнение. Не разбирам защо трябва да се нападаме личностно.

# 91
Калоян искаше да е харесван от жените във Фермата, сега при липсата на Тони, той дирекно се насочи към последната сламка Дана. Антония беше хитра и много горда за това и падна. Сравнение с нея, Дана си е ученичка, лесно се подава на манипулация, страхлива, не знам, защо е влезнала в предаване, където и от слабите те е страх, може би разчита на милостина. Калоян си мишкува и гледа да не прави големи конфликти, защото ще си ходи. Поли, колкото и да я мързи в нещата си има човещина, отиде и поздрави опонента си, не правеше някакви драми, че е била силен противник, нормално си прие победата. Това, ако беше била Тони, според мен нямаше да се случи, още повече щеше да се възгордее. За Ангел мога да кажа, че е душевен човек. Когато готвиха Ваня и Петър, не бяха направили порции за ратаите. За мен си беше грозно и оценявам, това, че Ангел изрази мнение. Не може да си сложиш на себе си порция и да няма за някой друг, за мен е супер гнусна постъпка. Това е липса на елементарна култура.

# 92
  • Варна
Хексе, ето я дотук анкетата:

Скрит текст:
Мерси, нищо изненадващо..
Мисля, че се лашкаме в мненията синатам накъдето ни засилват продуцентите.
Другата седмица ще е коренно различно пак.. Simple Smile

# 93
Ако продължавате да се нападате, ще започнат да ви трият, нека запазим добрият тон. И на мен Поли ми е безкрайно несимпатична в лице, не виждам никакви красиви черти, ама това си е моето мнение. Не разбирам защо трябва да се нападаме личностно.

Мисля че Поли има естетични корекции - неуспешни. Има нещо сбъркано във физиономията и. Разбира се не е нейна вината - тя е искала да я разкрасят ама са си оставили ръцете.

Скрит текст:
Калоян искаше да е харесван от жените във Фермата, сега при липсата на Тони, той дирекно се насочи към последната сламка Дана. Антония беше хитра и много горда за това и падна. Сравнение с нея, Дана си е ученичка, лесно се подава на манипулация, страхлива, не знам, защо е влезнала в предаване, където и от слабите те е страх, може би разчита на милостина. Калоян си мишкува и гледа да не прави големи конфликти, защото ще си ходи. Поли, колкото и да я мързи в нещата си има човещина, отиде и поздрави опонента си, не правеше някакви драми, че е била силен противник, нормално си прие победата. Това, ако беше била Тони, според мен нямаше да се случи, още повече щеше да се възгордее. За Ангел мога да кажа, че е душевен човек. Когато готвиха Ваня и Петър, не бяха направили порции за ратаите. За мен си беше грозно и оценявам, това, че Ангел изрази мнение. Не може да си сложиш на себе си порция и да няма за някой друг, за мен е супер гнусна постъпка. Това е липса на елементарна култура.

Калоян усеща Дана като сродна душа и затова се има с нея - други причини няма. Съгласна съм, че е мишок и хитрец.

# 94
  • Варна
Благодаря за темата, гласувах в анкетата за Калоян

# 95
  • Вестерос
Meрси за темата!

Гласувах за Калоян и Петър, НО вместо Петър ми е отбелязало Стоян. Та на Петър + 1 да се брои.

# 96

Мисля че Поли има естетични корекции - неуспешни. Има нещо сбъркано във физиономията и. Разбира се не е нейна вината - тя е искала да я разкрасят ама са си оставили ръцете.

Скрит текст:

Калоян усеща Дана като сродна душа и затова се има с нея - други причини няма. Съгласна съм, че е мишок и хитрец.
Сродна душа, затова й казва - ти с тая проста глАва... 😂

# 97
А, именно затова аз все още не мога да го харесам Ангел.
Но и не мога да го отбележа като най-антипатичен.
Защото поне нещо показва, има мнение, макар и просташко.
Докато чичака единствената пристрастност досега беше към Тоца заради дупарата.
Е молА ти сА.

Дали е заради дупарата няма как да знаем.Гледаме само каквото ни покажат.Не са го питали Митко, че да е казал защо подкрепя Антония.А и честно казано за какво да подкрепи Поли?Разбирам да е показала че има за какво да се подкрепи, ама на.Поне аз не видях.
Тук в темата се събрахте повече завистници от колкото лицемерите(според Дана) във фермата;)

# 98
  • Варна
Когато готвиха Ваня и Петър, не бяха направили порции за ратаите. За мен си беше грозно и оценявам, това, че Ангел изрази мнение. Не може да си сложиш на себе си порция и да няма за някой друг, за мен е супер гнусна постъпка. Това е липса на елементарна култура.
Не си разбрала. Анго въобще не е правил на въпрос липсата на порции, защото това е решение на продукцията, а не на Ванче и Петър. ВСЕКИ ПЪТ няма порции за ратаите.

# 99
To по-смешното беше след тази реплика за простата глАва, как Тони Зад...пърдон, Косъма, им каза: "Хайде стига сте се карали. Сега не сте вие център на внимание." Като цяло, много мило държание. Не само красива, не само умна, но и изключително любезна девойка! Satisfied

# 100
Скрит текст:
Е молА ти сА.

Дали е заради дупарата няма как да знаем.Гледаме само каквото ни покажат.Не са го питали Митко, че да е казал защо подкрепя Антония.А и честно казано за какво да подкрепи Поли?Разбирам да е показала че има за какво да се подкрепи, ама на.Поне аз не видях.

Много ясно, че е заради дупарата - няма нужда от повече доказателства - здрав разум стига. Елементарен застарял чичак каращ втори пубертет както повечето мъже на тази възраст. Аз лично предпочитам задника на Поли отколкото на Тонка (да си го нося, а не да му се наслаждавам Laughing ).

# 101
Хайде и аз тук. Благодаря за новта тема!

Не мисля, че Антония ще избере Мария. Според мен много надценявате Косъма. Та тя не може да преживее, че някой си не бил седнал в нейния ъгъл, камо ли да загрее, че симпатиите към Пешко и Смешко вече изстиват. Според мен ще посочи Калоян.

Това, че не е съобразила, че косата и пада в манджата не я прави нечистоплътна. Или ти мирише от екрана ? Laughing

Това, че не е съобразила, не я прави нечистоплътна. Нечистоплътна я прави това, че го намира за абсолютно нормално, че не изпита грам неудобство, че се разфуча, когато съвсем възпитано и направиха забележка, и че на следващия ден отново готви, без да си прибере косата. Е, ми, мърла си е отвсякъде.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 21:16 от Дидичка

# 102
Скрит текст:
Е молА ти сА.

Много ясно, че е заради дупарата - няма нужда от повече доказателства - здрав разум стига. Елементарен застарял чичак каращ втори пубертет както повечето мъже на тази възраст. Аз лично предпочитам задника на Поли отколкото на Тонка (да си го нося, а не да му се наслаждавам Laughing ).

Да, да. За някой няма нужда от никакви доказателства.Каквото те кажат, това е:)

# 103
За мен е посочила Петър или Калоян, нали им завеща нещо дс мачкат наред😁😁😁.
Мисля обаче ако е някой от тях е кандидат , Поли ще спечели вота на другите фермери.Аз също мисля, че с подходящо вице би се справила прилично.Шанса според мен Поли да не е фермер е ако Антония е посочила някой различен от Петър и Калоян
Мария, Надя биха били добър избор особено втората мисля, че повечето я харесват и биха гласували за нея.Мисля обаче Косъма ще посочи именно двамата мафиоти😁😁 за да продължат нейноти дело.

# 104
Тони не е била близка с Надя, по-скоро Мария би посочила, ако има проблясък.

Общи условия

Активация на акаунт