Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 646
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Калоян и Петър постъпиха много погрешно като демонстративно се отделиха от групата. Твърде директно се заявиха като нещо различно от останалите. От гласуването за фермер се видя, че половината участници подкрепят Калоян, така че ако си смени кахърната физиономия - много лесно ще се интегрира. Ако  той самият се дистанцира- нищо няма да спечели от това.
И той, и Петър са заели позата на бъдещите жертви и групата няма да се поколебае да оправдае очакванията им.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 17:11 от Vivi

# 331
  • Варна
Сигурна съм, че Поли ще избере Петър. Първо, защото той избра нея за ратай и второ само той не я поздрави след победата. Тя е емоционална и е обидена, затова ще посочи него. Приема ги много лично нещата.
Яд ме е на Петър, честно казано. Много ми е симпатичен като мъж, но май влезе в кофти групичка, заобиколи се с не толкова подходящи хора и държанието му стана много дразнещо. Когато беше сам, не говореше много, имаше една много хубава осанка и наистина беше загадъчен. Наистина не казваше много, но пък яко бачкаше и хубаво се съревноваваше. Но.. Когато избереш компанията на кухи, силиконни (май няма такава дума😆), хилуоронови лейки, се получава така. Друга трябваше да ти е играта, Петре.
Надя. Надя в началото ми беше дразнеща. След това лееко започнах да си променям мнението и изведнъж БАМ завърна се като видна селска свекърва. Точно този типаж ми е най-досаден, а лошото е че и аз сигурно ще стана така🙄😆
За Мария също нещо такова, освен частта със свекървата. Ох, като се науча от телефона да правя скрит текст, ще ви кажа един виц за свекърва и снаха.
Ако Петър е дуалист, не ми се вярва да избере Стоян. Ниска топка ще му е. Според мен ако избере Ангел или Данчо ще е по-интересно.

# 332
Четох някакъв коментар на Милена в профила ѝ във Фб и там беше написала, че скоро мисли да си изхвърли телевизора, понеже са и ѝ изградили странен образ. Явно нищо не е такова, каквото изглежда.

Ангел още ми стана антипатичен като и издялка фалуса. Все пак е майка и децата ѝ я гледаха отвън. Той, ако така психически е агресирал и към жените си, нищо чудно защо така са постъпили с него. Като видя такъв мрънкач и женомразец ми светва лампата.

Надя я харесвам, ама наистина си е лисица.

А Петър се усети накъде духа вятъра.

Поли си беше права. Кустев го харесвам, ама с това бунтарско поведение започва вече да ме дразни. Част си от една общност. Има си правила. Още като задели скришом цигари ми стана ясно какъв е. Ако той остане без цигарки, щото някой не спазвал правилата, друго ще пее. Иначе мрънка за Ангел и глобите...

# 333
  • София
Тонка не ни изненада. До тук всичко върви по план. Остава да позная и за ратайството, Калоян/Дана.
Е, може и Петър/Мария да е, ама не ми се вярва. Петър прекалено много очаква да е ратай, т.е. от продукцията са запазили при финалния монтаж всичките му тези размисли, което е почти сигурен предвестник, че няма да е той. Същата работа като с ''великото'' шесто чувство на Дана. Simple Smile
Изненадах се, че цели 5 човека подкрепиха Калоян и то без гласовете на Мария и Ванчето?! Ами той направо си печелеше ако Мария за пореден път не бе сглупила. Много глупава жена. Все да е със силните на деня и ако може да мине метър. Видяхте ли само как с нежелание и съвсем леко протегна ръчица за Поли ама се озърташе яко и като видя около нея доста ръце и хоп и тя решила да даде шанс в последния момент разбираш ли. Прецука пак работата, хаха. Сефте... А щяхме да имаме 6-6 гласа и да видим как ще се процедира в такъв случай. Язък за изпуснатия шанс да видим какво следва.
Изненадах се и на избора на Поли за дясна ръка и то след като Данчо гласува за Калоян. Явно има акъл Поли и умее да лавира. После на спора на масата поне според мен взе правилната страна, а и като фермер бе длъжна. Не разбирам защо се обвинява Надя след като тя първа подхвана въпроса на масата и направи директна забележка на Петър, нещо което досега никой не си е позволявал. После се намеси Мария с късия фитил
и Поли като фермер трябваше да вземе становище и да действа малко по-твърдо. Лично за мен Поли бе права. Не може всеки да си яде самосиндикално и нещо различно. Иначе каква група са. То така същински хаос може да стане. Всичко тръгна още от мизерията в кухнята, направо бях в потрес. А кои шетаха там след напускането на Кустев? Тони, Поли и Мария. Ами не се учудвам на мизерията. Преди при Надя и после основно докато си бе все Кустев вътре такава мизерия не е било.
Ванчето ми става все по-антипатична. Само тя има цикъл и настроения. Все реве и се тръшка. Според мен повечето хора не я понасят, но пазят някакво положение, защото я виждат какво куку е. И също така от продукцията са рязали не малко неща за нея и поведението и, та трябва да научаваме за всичко това между редовете от подочуто и недоизказано от този или онзи...

# 334
  • при късмета
Надка не подхвана въпроса на масата. Развика се преди това, а на масата 2 пъти повтори "Петър не е директно към теб". После млъкна и остави Поли да се оправя с нейния скандал.

# 335
  • София
Напротив направи конкретна забележка, не е нужно да крещи, каквото е имала да казва го каза и не като някои други само зад камерата. Крясъците бяха на други хора.

# 336
Тонка не ни изненада. До тук всичко върви по план. Остава да позная и за ратайството, Калоян/Дана.
Е, може и Петър/Мария да е, ама не ми се вярва. Петър прекалено много очаква да е ратай, т.е. от продукцията са запазили при финалния монтаж всичките му тези размисли, което е почти сигурен предвестник, че няма да е той. Същата работа като с ''великото'' шесто чувство на Дана. Simple Smile
Изненадах се, че цели 5 човека подкрепиха Калоян и то без гласовете на Мария и Ванчето?! Ами той направо си печелеше ако Мария за пореден път не бе сглупила. Много глупава жена. Все да е със силните на деня и ако може да мине метър. Видяхте ли само как с нежелание и съвсем леко протегна ръчица за Поли ама се озърташе яко и като видя около нея доста ръце и хоп и тя решила да даде шанс в последния момент разбираш ли. Прецука пак работата, хаха. Сефте... А щяхме да имаме 6-6 гласа и да видим как ще се процедира в такъв случай. Язък за изпуснатия шанс да видим какво следва.
Изненадах се и на избора на Поли за дясна ръка и то след като Данчо гласува за Калоян. Явно има акъл Поли и умее да лавира. После на спора на масата поне според мен взе правилната страна, а и като фермер бе длъжна. Не разбирам защо се обвинява Надя след като тя първа подхвана въпроса на масата и направи директна забележка на Петър, нещо което досега никой не си е позволявал. После се намеси Мария с късия фитил
и Поли като фермер трябваше да вземе становище и да действа малко по-твърдо. Лично за мен Поли бе права. Не може всеки да си яде самосиндикално и нещо различно. Иначе каква група са. То така същински хаос може да стане. Всичко тръгна още от мизерията в кухнята, направо бях в потрес. А кои шетаха там след напускането на Кустев? Тони, Поли и Мария. Ами не се учудвам на мизерията. Преди при Надя и после основно докато си бе все Кустев вътре такава мизерия не е било.
Ванчето ми става все по-антипатична. Само тя има цикъл и настроения. Все реве и се тръшка. Според мен повечето хора не я понасят, но пазят някакво положение, защото я виждат какво куку е. И също така от продукцията са рязали не малко неща за нея и поведението и, та трябва да научаваме за всичко това между редовете от подочуто и недоизказано от този или онзи...

Напълно съм съгласна с вас Simple Smile.

# 337
  • при късмета
На масата каза за мръсотията в кухнята. А за проблема със салатите, на масата нищо не е казвала, освен, че не е към Петър. Два различни разговора бяха

# 338
  • София
Мдам сега го врътнах, така е. За мръсотията им каза на закуска, това е ясно, ама ставаше въпрос за драмата за вечеря. Надя само веднъж взе думата и каза само едно изречение, за прословутата салата на Петър и Калоян, когато преди това Петър каза, че не разбира за какво става въпрос. И после вече Мария и Поли се захапаха и стана тя каквато стана. На Ванчето пък щеше да и приседне. И за финал Данчо хубаво ги овика всичките. Grinning

# 339
  • Другата България
Дяволче, знаем за симпатиите ти към Надка,  но в случая Ма Ко е права.
Както всеки път, така и този път тя остави друг да се насади на акото, с което собственоръчно беше омазала. Долна интригантска селска постъпка.
Лика прилика са си със селския Отело, направо един за друг.

# 340
Не знам, група са, храната е обща, не е редно едни да си правят такава или онакава салата И да Няма за всички на масата, не е хубаво.
Надя, мисля, си се разбесува още от наследството в кухнята, което тя трябваше да чисти - наследство от Косъма и Макиажа, те готвиха миналата седмица, още през седмицата видяхме каква е кочина. Оттам, вече силно нервирана - малко още ѝ трябва да експлодира, вижда, че всеки си слага да яде каквото му харесва, а тя готви за всички... И не е въпросът дали търси благодарност за готвенето, а съвсем принципен - не е редно за едни да има,за други - не.
Да спре да им готви, да няма за кво да се сърди - ставаш, правиш си кафе, закусваш квото намериш и толкова, ама тя не може така, бе, само се заканва... Simple Smile

# 341
  • Другата България
Ах, чак мило ми стана......Imp

# 342
Ох, голяма мъка, че си тръгна Тоцка. Направо жални да ги ожали човек Калоян и Петър.
А чухте ли Калата каква глупост изръси? Аз ако бях на Тони щях да го отпиша завинга след това йезуитско изказване. Той, видиш ли, навън никога нямало да погледне момиче, което залага на визия и пари, ама във Фермата се сдушили със Сандито.
Вече започвам да си мисля, че не тя ги използваше, а те нея. Какво мрънкясват? Тя и двата пъти беше на дуел заради техните тактики.
Пепи е супер жалък как ходи да обяснява на Ванчето, че го била пращала директно на дуел. Сякаш тооолкоз го е страх от тия дуели. Нали уж ще ги чистят. Хайде сега, хитреци, чистете.
Не виждам и какво са се заяли с Ванчето. Какво толкова хейти и какво им пречи? Аз не я намирам за чак толкоз злобна на фона на всички останали.
Обаче не мога да не призная на Дана, че позна за Мария. Ами..наистина е нагаждачка. За пореден път все много я е страх да не опере пешкира. И сега в крайна сметка ще го опере Поли, защото започна да търси баланс между двете майки оси. Надя като стисне тия тънки устни е направо ужасТ. За две краставици ги задъвка като горчиви краставици.  Сакън да не би да не забележат тя колко много готви и шета. Анго пък брак щял да й предлага...И тя трябва да се ласкае от това? Имайки предвид на какъви жени е предлагал преди това...чини ми се, не му е особено точна преценката.
Единствено Дая ми хареса в тоя епизод. Искам тя да е фермер.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 09:57 от Анонимен

# 343
  • Другата България
А, това за Мария го написах в миналата тема още и аз.
Ама беше квалифицирано като "глупост". Сега половината тема и ферма вече смята същото.
То беше видно от километър.

# 344
Доста го преиграха Калоян и Петър, чак сълзи , чак нямаха желание да работят...Толкова ли се сближиха с кифлата, че чак толкова тежко го преживяват...нещо ми фалшивеят.
Може би използват момента, да саботират работата, щом не е на тяхното.

Общи условия

Активация на акаунт