Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 731
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 465
Разбира се, че е нагаждачка Мария, поредно доказателство беше гласуването за фермер.
Седя, седя, изчака да види кой ще гласува за Поли, и в 98-та минута реши да ѝ "даде шанс".

Тя като толкова го люби Калоян и искаше да се нагоди щеше да преброи/съобрази, че за него остават 5 гласа плюс нейния стават 6. А ние да видим какво се случва при равенство. Представете си, че фермера решава Smile
За мен вдигна точно да не се цепи, без умисъл, а после реши да замаже пред камерата. Но не смятам, че го прави с цел изгода, да е със силните и т.н.

# 466
Гледах интервю на Асен, който каза, че Поли всъщност е работлива, просто монтажа не показва всичко или по-скоро показва избрани неща. А за Мария и Ангел каза, че им е в кръвта да нарушават правилата.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 19:25 от Organza

# 467
Без умисъл ? Не мисля.
Калоян прави женски дуел на 80%
Поли вероятно мъжки.
И аз ако бях жена щях да дам шанс на дьо Тенска да се "докаже".

# 468
  • Другата България
Надали това на втория етаж й е стигнало до подобни прозрения.

# 469
Мария точно пък ни работа, нито дуел я плаши.

# 470
Ее, малко прекалееено прооста я изкарахте Марето - конформист, па неосъзнато, не че не може, разбира се, ама ич не ми се струва неосъзнато да е... Joy Заради говора и късия фитил ви се струва малко прекалено простодушна, чак - простовата, ама не може да е чак толкоз, бе, ни гу вярвам аз. Joy
Аз още не съм ѝ турѝла съвсем минуса, както Дяволчето прави с участниците +/-/=. Simple Smile

# 471
Сайтът е много жълт, а и мисля Диков има виус за жени, но:
https://www.marica.bg/lajfstajl/fermata-se-trese-izvesten-vodesh … ana-v-televiziqta

# 472
Абе, какво ли прави Антония?

Възможно ли е Мара да е ратай? Че Поли ако прати Ванчето, ще умрат от глад. Тя Ванчето лесна, ще се храни с любов, ама другите...

# 473
  • Другата България
Сайтът е много жълт, а и мисля Диков има виус за жени, но:
https://www.marica.bg/lajfstajl/fermata-se-trese-izvesten-vodesh … ana-v-televiziqta
ЖДНБ!
Дана - "дългобедрена" госпожица? WTF?

# 474
Абе, какво ли прави Антония?

Възможно ли е Мара да е ратай? Че Поли ако прати Ванчето, ще умрат от глад. Тя Ванчето лесна, ще се храни с любов, ама другите...

Ххахаха, то майтап, но заради Мария са на тоя хал. Би било гениално да я повторят Smiley

# 475
# 476
Уж Ангел разплаквал жените, а аз само Ванчето съм виждала да реве. А тя реве за щяло и нещяло. Вчера рева от всеки, който я заговори. Не е добре момичето, то бива, бива , ама чак пък толкова...Не е лош Ангел, тя не е читава.

Историята с Надя мисля, че ни я спестиха в голяма степен. Не може да реагира просто така и да е толкова дребнава. Миналата седмица имаха за задача да направят една камара буркани с корнишони. Сигурно са останали 3-4 в градината и КиП са ги обрали. Може да е смятала да направи таратор за всички или нещо подобно. Освен това тя копае, плеви, полива градината  а тъпаците ходят само да берат наготово. Рядко имат салати на масата и те са мънички.

# 477
Бе много дълбоко му изрязани крачолите на тоя бански. Така още повече се набива на очи, че краченцата не са от най-дългите. Такава ли е модата сега? Да зема и аз да си препашвам гащетата под мишница на плажа, че да минавам за сеГси лелчок.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 478
Такава е пак модата, нещо препратки към 80-те години😱
И целите бански , дето са изряани до кръста ,без подплънки, като трико за аеробика

# 479
Цитат
Ето я Антония
Гледам снимките и си мисля за Калоян. Дано си е запазил поне един косъм(намерен в яденето) от Тони, че това ще му е  споменът от нея.

Общи условия

Активация на акаунт