Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 720
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 590
Не вярвам Надя да направи женски дуел, според мен ще е мъжки. Няма да сложи Кустев ратай, да се бутат и двамата в кухнята. Тя не обича да дели кухнята, ще си готви сама, вече са малко хора и ще ѝ е лесно.

Аз пък точно обратното - твърдо вярвам, че ако е фермер Надя ще направи женски дуел. Причините многократно са коментирани. Освен това тя нееднократно е заявявала, че мъжете трябва да се пазаят и обгрижват. Всъщност,  според мен, това е същността на цялата и стратегия - да се държи за мъжете. От там произлизат и всичките и действия да всява раздор сред жените и да бъде 'незаменима' за мъжете. Някой спомня ли си да е казала някога нещо срещу мъж? Аз не. Дори когато се подразни за краставиците на Петър и Калоян. Представям си ако беше Милена на тяхно място - то щяха да бъдат едни речи, един патос,  едно заклеймяване. Rolling Eyes

# 1 591
Искам Кустев фермер-Калоян с Даяна ратай и мъжки дуел...Мария ми е супер фалш и един ИГНОР за нея, дори такива жени не ги коментирам....

# 1 592
Мария ще е фермер според мен.. и ще става мазало Simple Smile Simple Smile
Нищо чудно, ако някой от последните 4-ма отпаднали се върне, да стане автоматично ратай.

# 1 593
  • Другата България
И аз съм сигурна, че Надя ще направи женски дуел.

# 1 594
Аз пък мисля, че мъжете са много по-силна конкуренция за силните жени. Защото Надка и Мара слабите жени ще ги изхвърлят лесно на дуел, а на финала имат файда да са срещу по-слаби и смотани мъже. Пък обществото ни е такова - женомразко, повечето хора ще гласуват за мъж, такива сме си, все жените лоши - и тук се вижда разликата в отношението - Дая виновна, Данчо - не, тя го съблазнила, това е само един пример, де. Tired Face
Та, аз на този етап, ако съм фермер на седмицата, бих гонила мъже, те са истинската конкуренция И за жените.

# 1 595
Ако Надя е фермер, не е ли по-логично да изпрати Мара на дуел? Та тя е единственият състезател от женски пол, която й е равностойна вътре - за мен е логично да се опита да я отстрани.

# 1 596
  • София
Надя трябва да мисли и за имиджа си. Ако директно прати Мария ратай, а после и дуелист ще се представи в лоша светлина, че го прави заради парите и се опитва да разкара приятелката си от голямата игра. А и Мария коя от другите би я била на Арената? Вероятността да напусне ще е малка, а тя самата само негативи ще натрупа.
Иначе и аз залагам на женски дуел ако е Надя. Тя бе единствената, която открито се обяви срещу заветът на Габи. Отдавна, отдавна.

# 1 597
Няма файда, Мара ще схруска всяка друга от жените и ще се върне като победител, после може и фермер на седмицата да стане.
Иначе за приятелството - те като че не са вече в цветущи отношения, но, не, не мисля, че ще прати Мара.

# 1 598
Мария е равна на Надя само от към сила, издръжливост. Но Надя е определено по- умна от нея. И това много накланя везните. Аз Мария вече не искам да я гледам и още по-малко да я чувам.

# 1 599
Няма файда, Мара ще схруска всяка друга от жените и ще се върне като победител, после може и фермер на седмицата да стане.
Иначе за приятелството - те като че не са вече в цветущи отношения, но, не, не мисля, че ще прати Мара.
Не е сигурно ...лично мнение...все пак тя всекидневно мрънка ,че я болят кокалите ,а и зависи и от игрите-Да си ходи и хич няма да ми липсва тая ...

# 1 600
Мара е здрава, ама за 5 игри много неща могат да се объркат, не знам. Ако останат двете на финал има ли състезание между тях или само гласуване от публиката?

# 1 601
Има състезание между финалистите, има и вот на публиката. Според мен са равностойни по физическа сила и умения Надя и Мария, но, както каза и Мравчица, Надя е доста по-умна.
А след изцепките на Мара, Надя печели много, ако са двете на финал. С Даяна - не се знае, може да гласуват за Дая повече хора. Та има логика да прати Дая ратай и дуелист, стига да не вземе имунитет Даяна, е, и Надя да е фермер, де, че може и да сме се подвели от промото.Joy
Нанси, Мара може да си мрънка, ама според мене и от някои мъже е по-силна.

# 1 602
  • Другата България
Има състезание между финалистите, има и вот на публиката. Според мен са равностойни по физическа сила Надя и Мария, но, както каза и Мравчица, Надя е доста по-умна.
А след изцепките на Мара, Надя печели много, ако са двете на финал. С Даяна - не се знае, може да гласуват за Дая повече хора. Та има логика да прати Дая ратай и дуелист, стига да не вземе имунитет Даяна, е, и Надя да е фермер, де, че може и да сме се подвели от промото.Joy
Именно.

# 1 603
  • София
Може би сте прави за женския дуел, ама според мен е по-добре мъжки. Мъжете са ѝ конкуренция на нея за вота и за игрите накрая евентуално. Мария не ѝ пречи толкова, да я остави да се изложи още няколко пъти и е бита карта.
Дая има повече смисъл, въпреки че нея ще я бие пък физически, най-добре за нея би било да изчисти Боби, ако има как, но няма да е лесно.

# 1 604
  • София
Мара вече няма шанс за зрителския вот, ако е на финал, първа ще отпадне, тъй че Надка, ако е умна, ще добута нея на финал, не Даяна.

Общи условия

Активация на акаунт