Юлски Бебета 2021

• 44 263
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Аз май съм единствената, която не е казала на никого още. Планираме евентуално по Коледа да кажем, ако всичко дотогава е наред след скрининга и генетичния пренатален тест...въпреки че и тогава няма да съм минала първия триместър. Нямам някакви пориви за казване, даже напротив. Дори на семейството. Само искам всичко да е наред и живот и здраве, ще кажем.
Половинката не е българин и ще казваме живот и здраве на техните през видео call, това ще е интересно Simple Smile

# 436
Ние мислехме да кажем на Коледа, но се събрахме с родителите ми и брат ми с неговото семейство на рождения ден на малката, 3 дни след като си бях направила теста и решихме да им кажем. Брат ми ми сподели, че и неговата жена е била забременяла (те вече имат 1 дете), но се е оказало кухо яйце.

Суеверия има всякакви - майката на един приятел вярва, че хубави неща не трябва да се крият и те и двата пъти казаха веднага, че чакат бебе.

Очертава се да отида на първи преглед чак в 9та седмица, че приятеля ми е положителен за ковид и ще се изолирам за всеки случай. Иначе имах за тази седмица записан час. Стискам палци да не се разболеем с малката само...

# 437
Привет!
Това гадене ще ме убие...
Ужасно е, постоянно ми става лошо от миризми, от храни, от рекламите по тв или като се сетя за някоя храна Disappointed Relieved
Кафе за сега не пия, като отмине гаденето (ако ми мине) ще пия по едно слабо с мляко/сметана когато ми се допие. Алкохол по принцип рядко пия, та изобщо не ми е проблем да не пия.
До преди 2 месеца кърмех и имам тренинг с непиенето.
Колбаси и месо не купуваме от магазина, имаме си домашно месо. Аз като цяло не обичам комбаси.

Единственото, което ме притеснява е това, че постоянно ми е лошо и ми се гади, наболява ме корема и ми е много трудно да се справям. Особено с дете на 1г и 4м, което си изисква внимание, грижи, гушкане.
Единствено мъжът ми ми помага вечер за час-два.
Надявам се скоро да отмине този критичен етап, защото едвам издържам Disappointed Relieved

# 438
Ние още не сме казвали на никого. Само аз и мъжът ми си знаем. Доста ме тормози това и вече нямам търпение да споделим, няма да чакаме до Коледа. При първа възможност казваме. Първа бременност ми е и много се вълнувам, щяхме да съобщим доста по-рано, но първо решихме да изчакаме първия преглед, за да се уверим, че наистина има бременност, след това наши близки се разболяха от коронавирус, та решихме да изчакаме да отмине и това, те пък се получиха усложнения, после други тревоги и просто фокусът се измести върху други неща, което е нормално в тази ситуация. Та... както щяхме да кажем на родителите ни още към 5г.с., вече съм в 9г.с. На мен лично ми е самотно чувството да не знае никой друг и нямам търпение да кажем! Смятам, че такива хубави новини няма смисъл да се крият от най-близките, а и в тези тревожни времена всички имаме нужда от някоя хубава вест Hug

# 439
С първата бременност (с първото юлче) казахме на близките си на Коледа и Нова година.
До тогава само аз, мъжът и много близка приятелка знаехме.
Сега знаем само аз и мъжът ми.
Евентуално по Коледа/Нова година ще съобщим.
Като цяло на мен ми се иска на по-късен етап да кажем. Разликата на децата ще е малка и ще почнат едни коментари, които изобщо не ми се слушат... Но мъжът ми от ден едно не го свърта и иска да каже на всички.
Относно пола обаче, мисля да го запазя за себе си.
Не съм суеверна, просто с първата бременност станаха разни неща.

# 440
Здравейте момичета! Днес бях на първи преглед и ми откриха киста с размер 8-9см. Казаха ,че ще я наблюдаваме и ми изписаха утрогостен. Някой да е имал подобен проблем?

# 441
Здравейте. Аз още не знам дали ще остана в тази група. Забременях, но дали се развива е под въпрос. Имам син на почти 1 година. Малко шоково ми дойде новината, но свикнах с мисълта, но каквото стане. Желая на всички лека бременност. Пиша по повод момичето с кистата. С първата бременност една лекарка ми намери миома. Обиколих половин България никой друг не я откри. Не казвам, че случаят е същия, но винаги търся по минимум 2 мнения, което понякога е за добро, понякога не, но имам лоши спомени с тази докторица. Тя освен миома каза кухо яйце и какво ли още не. А е доста известно име във Варна. Ако продължа да бременея ще пиша пак, ако не здраве да е. Пазете се.

# 442
Аз май съм единствената, която не е казала на никого още. Планираме евентуално по Коледа да кажем, ако всичко дотогава е наред след скрининга и генетичния пренатален тест...въпреки че и тогава няма да съм минала първия триместър. Нямам някакви пориви за казване, даже напротив. Дори на семейството. Само искам всичко да е наред и живот и здраве, ще кажем.
Половинката не е българин и ще казваме живот и здраве на техните през видео call, това ще е интересно Simple Smile
Аз също не съм казала на никой,смятам след феталната да споделя ,която се пада след 2 седмици.

# 443
Здравейте,

аз окончателно се отписвам от групата. Съмненията от миналата седмица, че бременността не се развива добре се потвърдиха. Диагнозата е мисед в 6+2. Дадоха я 3 ма лекари независимо един от друг. Сега се надявам да се въстановя бързо и когато му е времето да си станат нещата.

По вашата тема ... Ние с първата и успешна бременност на никой не казахме до 13 г.с. Сега още след тестта споделяхме. И се налага вече да казваме и неприятната новина. Аз не съм суеверна. Таткото обаче много се притесни и го е страх от реакциите на близките сега. Някои са много чувствителнини лабилни и ние тях трябва да успокояваме.

Каквото и да решите ви желая леки бременности и пухкави, здрави бебета през юли.

# 444
Здравейте, в началото на 9г.с съм, дали ще ми стигнат дните в болничен до края на бременността, ако изляза от 14.12. Във фирмата ми настъпва някакъв хаос и това ми е варианта за спасение. На преглед съм на 07.12, чак тогава ще говоря с личната

# 445
Здравейте,

аз окончателно се отписвам от групата. Съмненията от миналата седмица, че бременността не се развива добре се потвърдиха. Диагнозата е мисед в 6+2. Дадоха я 3 ма лекари независимо един от друг. Сега се надявам да се въстановя бързо и когато му е времето да си станат нещата.

По вашата тема ... Ние с първата и успешна бременност на никой не казахме до 13 г.с. Сега още след тестта споделяхме. И се налага вече да казваме и неприятната новина. Аз не съм суеверна. Таткото обаче много се притесни и го е страх от реакциите на близките сега. Някои са много чувствителнини лабилни и ние тях трябва да успокояваме.

Каквото и да решите ви желая леки бременности и пухкави, здрави бебета през юли.

Съжалявам много! Като съвсем скоро минала през същото, знам много добре какво е. Ние и тогава не бяхме казали и не ни се наложи да "утешаваме" близките...то нас ли да ни утешават, ние тях ли...
Пожелавам ти много бързо възстановяване и съвсем скоро ново начало (при мен се получи веднага и засега, чукам на дърво, е ок).
Ако има с какво да помогна, пиши ми!

# 446
Здравейте,

Много съжалявам Sad
По-добре е да имате подкрепа от семейството. Всичко ще се нареди другия път.
Ако имаш възможност и психологическото състояние настоявай да напрявите необходимите изследвания, за да разберете причината - това на мен ми помогна.

Имам опит с тази ситуация, ако имаш нужда от нещо ми пиши.

# 447
Аз също мислех да не казвам до след теста, но не се сдържах и сега ми е хубаво. Говорим си, всички ме подкрепят, радват се! Някак имах нужда от семейна подкрепа и обич. Сега всички чакаме теста с притаени сърца. В четвъртък сме на преглед. Тати ще дойде с мен, но ще
Чака в колата. Ще му пусна клипче. Дано всичко в наред се моля само!
Да са ни здрави бебчетата на всички!
На всички стискам палци всичко да е наред  ❤

# 448
Здравейте,

Много съжалявам! Disappointed Колкото и клиширано да звучи - и това ще мине! Съдбата си знае работата. Стискам палци скоро да се възстановиш - и физически, и емоционално и да ти предстоят само щастливи мигове!

# 449
Здравейте, в началото на 9г.с съм, дали ще ми стигнат дните в болничен до края на бременността, ако изляза от 14.12. Във фирмата ми настъпва някакъв хаос и това ми е варианта за спасение. На преглед съм на 07.12, чак тогава ще говоря с личната
Здравей, имам опит от много близка, забременя ин витро и беше в болничен от самото начало. След 6тия месец се минава комисия, която удължава болничния и няма проблем. В твоя случай вероятно си 2 или 3ти месец + 180 дни болничен+ 45 дни, които са преди раждане, предполагам, че стигнат. Лично аз най- просто си го обяснявам така, защото и аз мисля да взимам болничен от януари месец.

Общи условия

Активация на акаунт