Февруарски Мами 2021 Тема III

• 36 745
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Вие ще проучвате ли болницата, където смятате да родите. Примерно да видите условия и какво ще е необходимо при постъпване. Аз уж се насочих за сега към държавната болница в Стара Загора /от Казанлък съм/ и знам, че трябва да ми дадат списък с това, което трябва да подготвя за родилното като багаж. Мислех също ако мога да видя и условията в частните болници преди да реша окончателно. Знам, че има много време, но ме притеснява ситуацията с короната и дали няма да има блокади по пътищата. А и не знам дали ще ме пуснат и в отделението и как ще мога да взема някаква информация, да се срешна с доктор. Малко не ми се харесва идеята да тръгнеш да раждаш и да не знаеш къде и при кого отиваш. Persevere

Леле, като каза блокади, дано да няма такива неприятни явления, че е много досадно. Не, че няма да те пуснат - няма да имат особен избор, ама създават напрежение.

# 226
Леле, като каза блокади, дано да няма такива неприятни явления, че е много досадно. Не, че няма да те пуснат - няма да имат особен избор, ама създават напрежение.
Знам ли вече какво ще е. Днес уж затягат някакви мерки. То че ще ме пуснат, ще, но пък ако има някаква опашка на пункта... вече се чудя дали да не е в Казанлък раждането, но тук е по малка болница и не знам как е неонатологията. Disappointed В Стара Загора все пак е областна болница...

# 227
miss_chichi, те имаха страница във фейсбук преди, не знам дали я поддържат все още, върти ми се че някой им беше подарил маски март месец и тогава видях пост. Това, което мога да ти кажа за Стара Загора е, че УМБАЛ-а са с трето ниво на компетентност, НияМед са с второ, Казанлък също са с второ.

Колкото и да е зле положението по пунктове и т.н все ще те пуснат да родиш, според мен това не го мисли.

Аз ще раждам в Селена. Май всичко съм проучила - списъци, правила и т.н от сайта, страницата им и дори тук ги има качени във форума. Така се получи, че май познавам и една много голяма част от екипа на болницата като цяло и нямам колебания.

Някой ще ме светне ли как става това с тагването. Четох къде ли не, а никъде не намирам информация как да тагна някой без да цитирам целия пост. Flushed

# 228
Вие ще проучвате ли болницата, където смятате да родите. Примерно да видите условия и какво ще е необходимо при постъпване. Аз уж се насочих за сега към държавната болница в Стара Загора /от Казанлък съм/ и знам, че трябва да ми дадат списък с това, което трябва да подготвя за родилното като багаж. Мислех също ако мога да видя и условията в частните болници преди да реша окончателно. Знам, че има много време, но ме притеснява ситуацията с короната и дали няма да има блокади по пътищата. А и не знам дали ще ме пуснат и в отделението и как ще мога да взема някаква информация, да се срешна с доктор. Малко не ми се харесва идеята да тръгнеш да раждаш и да не знаеш къде и при кого отиваш. Persevere

Да, това е много добра идея и се препоръчва на родилките, за да са възможно по-спокойни когато дойде големия ден. В нормално време се прави даже тур в отделението при желание. Сега... нямам представа. Аз ще раждам в Щерев и те имаха видеа в youtube, нещо като виртуална разходка. Може би потърси дали има за избраната от теб болница нещо такова.

# 229
Благодаря за насоките, ще поровя. Преди съм чела мнения, но като всичко са много разнопосочни и не мога да се ориентирам.

# 230
Здравейте,
И аз да се отбележа Simple Smile
Термин 25.02.2021
Това ще е второто ми детенце. Първото е момче на 9 г.

# 231
Станаха е три мам със същият термин ) и моето е момиченце
Здравейте,
И аз да се отбележа Simple Smile
Термин 25.02.2021
Това ще е второто ми детенце. Първото е момче на 9 г.

# 232
Вчера бях на преглед при доктора, който вече официално избрах за раждането. Не бях ходила на преглед от 20ти септември, поради постоянно отлагане на прегледите. (докторката ми работи и в отделение по онкологична гинекология и извършва и операции). Оказа се, че от предна плацентата ми е слязла толкова, че вече покрива почти изцяло цервикалния канал. Докторът не се ангажира от сега с решение как ще раждам, каза, че до 35та седмица ще и дадем възможност да се вдигне. Каза да почивам повече и да не се натоварвам, а аз мисля да спра баткото от градина. Изобщо не съм сигурна, че това е прасилно решение
 Майките с по-големи дечица, обмисляте ли я тази крачка?
И аз ще ходя на обременяване с глюкоза поради наличиеро на по-голямо количество води.
Подготвяте ли се за черния петък? Аз си направих списък с линкове в амазон. И сега нещата са страшно по-евтини от България. Давам пример. Козметичен сет на Томи Типи (аз стм фен на марката) в България се продава за 50 лв, в амазон в момента е 8 паунда.

# 233
Подготвяте ли се за черния петък? Аз си направих списък с линкове в амазон. И сега нещата са страшно по-евтини от България. Давам пример. Козметичен сет на Томи Типи (аз стм фен на марката) в България се продава за 50 лв, в амазон в момента е 8 паунда.
Аз си взех такъв също от Амазон ✌️

# 234
Точно за този говоря. Супер Simple Smile
А да те питам, наясно ли си как стоят нещата, ако искам да поръчам няколко неща с фирма за доставки от Англия? В смисъл дали може да ми изчакат всички поръчки и тогава да ги доставят, а не всяка поотделно?
Аз си взех такъв също от Амазон ✌️

# 235
Здравейте, мами. Имам завишен ТСХ, ходих при двама различни ендокринолози, независими един от друг и двамата казаха, че верятно имам Хашимото. Изписаха ми да пия Еутирокс 50 микромилиграма и искам да попитам има ли и други като мен, които започват това лекарство по време на бремеността. Как се чувствате, защото аз съм много притеснена да не стане нещо на бебенцето, въпреки че и двамата казаха, че няма опасност. Благодаря и съжалявам за дългия пост.

# 236
Аз пия л-тироксин 75 мг, защото съм с 1/2 жлеза. Важно е да се следиш. За бебчето е важно твоя хормон да е в граници.
Точно вчера доктора на ЖК ми каза, че в последните години жените са масово с Хашимото или тромбофилии.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 11:21 от -INA-73

# 237
  • Велико Търново
Аз моето момче го спрях от градина. Пускам го един ден на всеки десет, за да не пускам изследвания. Трудно ми е чисто физически да си играя с него, но няма друг вариант.
Също държа да отбележа, че градината е крайно непосещавана, така че не заемам ничие място Simple Smile

# 238
Ами нямам представа, на мен познати ми ги пращат след като си събера всичко с фирма до Варна. Имаше 1-2 момичета във Фейсбук групата, които поръчват от Амазон и знаят как стоят нещата. Ако се познаят да пишат 😂😂
Точно за този говоря. Супер Simple Smile
А да те питам, наясно ли си как стоят нещата, ако искам да поръчам няколко неща с фирма за доставки от Англия? В смисъл дали може да ми изчакат всички поръчки и тогава да ги доставят, а не всяка поотделно?

# 239
Аз от третия месец пия л Тироксин 0.5. Никога не съм имала преди това проблеми, следя го на 45 дни  и ми казаха, че сигурнокато се роди бебка няма да има нужда да го пия повече.
Здравейте, мами. Имам завишен ТСХ, ходих при двама различни ендокринолози, независими един от друг и двамата казаха, че верятно имам Хашимото. Изписаха ми да пия Еутирокс 50 микромилиграма и искам да попитам има ли и други като мен, които започват това лекарство по време на бремеността. Как се чувствате, защото аз съм много притеснена да не стане нещо на бебенцето, въпреки че и двамата казаха, че няма опасност. Благодаря и съжалявам за дългия пост.

Общи условия

Активация на акаунт