Февруарски Мами 2021 Тема III

• 36 705
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета, аз съм с термин края на януари, но си ви следя и вас.. Та малко да се оплача.. Лекувах гъби и бактерии, на следващия преглед все още имах гъби и ми изписаха още 2 вида глобули за 12 дни и няколко дни уж бях добре, но си усещам, че пак се появяват Sad Какво е това чудо.. Някоя друга има ли, която не може да се отърве от тях?
Аз имах само една бактерия открита. Уреаплазма уреалутикум. Изписаха ми медикамент сега нешата са ок. Може би нещата които ви изоисват не са достатъчни или не се влияете щом пак ги има. Потърсете друг специалист или лаборатория.
Колко често ви пускат секрет за бактерии и гъби ?профилактично ли или при симптоми ?

# 151
Здравейте
Вие ще си вземате ли зимно яке за бременността и от къде? Онлайн или от магазин. Тези, които намерих са доста скъпи и се чудя за алтернатива или по достъпен вариант.
Здравейте, аз си намерих едно симпатично, тъмно зелено якенце от,, Пепко'' на цена 50 лв. Много е меко, топло и удобно, взех по - голям размер, за да мога да го нося до края. Не знам дали все още ги имат, това беше преди около 2-3 седм.

# 152
Здравейте
Вие ще си вземате ли зимно яке за бременността и от къде? Онлайн или от магазин. Тези, които намерих са доста скъпи и се чудя за алтернатива или по достъпен вариант.

Здравейте,
аз реших този въпрос по много елегантен начин - намерих цип който да се закопчава на ципа на нормалното ми яке, подходящо парче плат за разширение отпред, ципа от двете му страни се зашива, и се получава нещо такова: https://www.zipusin.co.uk/product/short-standard-zip-panels-66cm/

Аз ползвах шивачка, но пак цената няма нищо общо с тези готови решения, или пък с якетата за бременни, които после ще се чудя какво да правя.

# 153
    В коя седмица си, защото и моето бебче излиза, че тежи 1100 и доктора каза, че върви 2 седмици напред?

Да докладвам и аз
 Днес бях на преглед, бебето е 1222гр, според ехографа. Аз обаче не вярвам, предния път пак ехографа показваше големи размери, а накрая сина ми се роди 2580гр ( на границата между доносен и не). Отново ми изписаха утрогестан, флебодиа и магнезий естествено.
Да си призная, много ми тежи вече, дали бебето,дали кг нз, но все повече се запъхтявам и изморявам.

# 154
Искам да попитам има ли някоя бъдеща мама която да вдига кръвно защото аз имам този проблем. Изписан ми е допегит пия го. Ако някоя друга мама има подобен проблем с кръвното моля да сподели опит и знания по време на бременността си.

# 155
Здравейте момичета, аз съм с термин края на януари, но си ви следя и вас.. Та малко да се оплача.. Лекувах гъби и бактерии, на следващия преглед все още имах гъби и ми изписаха още 2 вида глобули за 12 дни и няколко дни уж бях добре, но си усещам, че пак се появяват Sad Какво е това чудо.. Някоя друга има ли, която не може да се отърве от тях?
Аз имах само една бактерия открита. Уреаплазма уреалутикум. Изписаха ми медикамент сега нешата са ок. Може би нещата които ви изоисват не са достатъчни или не се влияете щом пак ги има. Потърсете друг специалист или лаборатория.
Колко често ви пускат секрет за бактерии и гъби ?профилактично ли или при симптоми ?
Днес бях на ЖК и споделих за бяло течение. Не взе секрет, но от прегледа видя, за какво иде реч и каза, че са гъбички. Изписа 12 дни по 1 глобула вечер Макмирор и крем външно Дактакорт. 1 от съставките на крема пише, че преминава през плацентата и ме притеснява.
В 25 седм.съм, но на снимката пише 26 + 5 а BPD 6.62.  Това не значи ли,че е  с почти 2 седм.напред бебчо? Нямам други размери на коремче, кг и височина. Не ги пише нито коментира. Казва, че е наред всичко и нормално се развива.

# 156
Искам да попитам има ли някоя бъдеща мама която да вдига кръвно защото аз имам този проблем. Изписан ми е допегит пия го. Ако някоя друга мама има подобен проблем с кръвното моля да сподели опит и знания по време на бременността си.

Аз се следя изкъсо, ходя на кардиолог и пия небилет и допегит. До сега имах два прегледа с  ЕКГ и екограф и в 24 г.с. слагах холтер.

# 157
  • Велико Търново
L.jekova, в 27ма г.с. съм. Не споменах теглото с цел да се хваля, а напротив!!! Теглото от ехографите е много относително, имайте предвид това! Важното е бебетата да са добре, а не колко тежат!

# 158
Теглото го мерят по някакви формули. На ЖК, която беше 2 дни след ФМ, измериха бебчето с над 100 гр. повече и попитах възможно ли е толкова да порастне за 2 дни ? Докторката промени нещо и каза др.тегло, което беше близко до измереното и каза, че е сменила формулата Blush

# 159
О, не, не далеч съм от мисълта, че сте казала за да се хвалите. Попитах просто от любопитство. Права сте, нека бебчетата ни са здрави 💞 , а колко тежат с точност в момента един бог знае само.

L.jekova, в 27ма г.с. съм. Не споменах теглото с цел да се хваля, а напротив!!! Теглото от ехографите е много относително, имайте предвид това! Важното е бебетата да са добре, а не колко тежат!

# 160
При симптоми, но при мен те са си постоянно.. 😁 Може би наистина трябва да потърся второ мнение, но те всички АГ изписват горе-долу еднакви неща.. Sad

# 161
Какви са симптомите ?
Едва ли някакво течение( не обилно) се води симптом? Аз винаги съм имала и на чисти изследвания .
При симптоми, но при мен те са си постоянно.. 😁 Може би наистина трябва да потърся второ мнение, но те всички АГ изписват горе-долу еднакви неща.. Sad

# 162
Какви са симптомите ?
Едва ли някакво течение( не обилно) се води симптом? Аз винаги съм имала и на чисти изследвания .

Не не, течението си е нормално в повечето случаи, но при мен е жълтеникаво, по-гъсто и е придружено със сърбеж, зачервяване, чак бельото започва да ме дразни.. Абе все "хубави" неща.. 😁

# 163
Здравейте, сега се връщаме пр ФМ и нещата не са добре, шийката ми вече е 0.5 см, въпреки че съм със серклаж се скъсява не знам вече какво да правя, дават ми вероятност от преждевременно раждане преди 28.г.с. 90%,

# 164
Здравейте, сега се връщаме пр ФМ и нещата не са добре, шийката ми вече е 0.5 см, въпреки че съм със серклаж се скъсява не знам вече какво да правя, дават ми вероятност от преждевременно раждане преди 28.г.с. 90%,
Съжалявам много. Не ти ли дадоха насоки какво може да се направи да се задържи бебо?

Общи условия

Активация на акаунт