Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да отида на очен преглед по време на бременност?
Какви са нормалните стойности на левкоцитите и общия белтък по време на бременност?
Какви са причините за избора между вагинално раждане и цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да отида на очен преглед по време на бременност?
-
Какви са нормалните стойности на левкоцитите и общия белтък по време на бременност?
-
Какви са причините за избора между вагинално раждане и цезарово сечение?
Изборът между вагинално раждане и цезарово сечение може да бъде повлиян от различни фактори, като здравословни проблеми, история на предишни раждания, препоръки от лекари и лични предпочитания на майката. От съществено значение е да се консултирате с вашия лекар и да вземете решение, което е най-добро за вашето здраве и здравето на вашето бебе.
-
Какви са нагласите към кърменето по време на бременност?
-
Какви са причините за недостатъчно кърма по време на кърмене?
много неприятно. Оправям се с Gynazol (крема, който се поставя еднокрано). Една АГка ми беше препоръчала да пия профилактично и Биозин мама, но не знам до колко е валидно. Май е много добър пребиотик и засилва биома в червата. Като следствие се засилва имунната защита и явно по тази линия не позволява на кандидата да избуява. Но трябва да се пие много време (месеци наред). На мен ми подейства най-вече на перисталтиката - бях започнала да имам проблеми и започнах отново да си ходя до тоалетна редовно.
чух се с моя гинеколог който ми следи бремеността, той е против да ми слагат втори конец над серклажния, понеже това имало големи рискове, трябвало да се отрепарира ректума и мехура,А и при мен нямало как да стане понеже след конизацията съм с скъсена шийка по принцип, казва, че само със серклажния конец и утрогестан м9га да изкарам още доста време.