Паническо разстройство - 47

• 35 357
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, пия деанксит от около 7г.Действаше ми много добре. В момента започнах антидепресант и клонарекс заради зверски световъртеж. Всичко се оправи, но в един момент започнаха да ми треперят ръцете. Лекарката каза че вероятно е от деанксита, защото иначе се чувствам чудесно и другите лекарства не предизвикват такъв ефект. Трябвало да минат 6 месеца, за да се изчисти напълно. Сега ми изписа невробекс и ви. С.
Някой сблъсквал ли се е с нещо такова?
Да, това е да го наречем абстиненция. Среща се често при смяна на АД или спиране на някакъв психо медикамент. Ще отшуми до 30-на дена някъде.

Имах предвид че то започна 2 месеца преди да го спра. Спрях го преди седмица и още продължава. Това ли имахте предвид. Благодаря

# 481
При ПА, стрес нормално ли е понижена температура 35,6?
Преди месец пак бях така, макс до 36,1 и изведнъж ОК

# 482
Иване, не е ниска, нормална си е.

# 483
  • София
При ПА, стрес нормално ли е понижена температура 35,6?
Преди месец пак бях така, макс до 36,1 и изведнъж ОК
Ниска телесна температура има при хипофункция на щитовидната. Дори и при граничните случаи - един автор го нарича "Хипотироидизъм тип 2" и ниската телесна температура е като диагностика.  Има и шум в ушите като симптоматика - засичала съм те в темата за тинитус, затова го казвам.

# 484
Аз пак да питам, защо решихте, че е ниска тази температура ? Нека не си търсим болести. Айде, че ще хукна пак да ги изследвам на щитовидната Simple Smile))) И при мен е такава темп., но се променя през деня, понякога е под 36, понякога е над 36, преди цикъл може да стане и 37,2  въобще от всичко се променя.

# 485
Защото винаги ми е била около 36,5.
Хормоните наистина обмислях да ги изследвам, ама покрай короната не ми се ходи много по лаборатории.
Януари имах завишен калции, и тогава се замислих за шитовидна и надбъбречна жлеза, но и пиех лекарства и реших че може да е от тях.
Болката в мускулите  която имам може да е и от хормони.
Във вторник много се нервирах за едни неща и ей го на.
Затова питах за ПА.

# 486
Принципно можеш да идеш пръв и да не чакаш, примерно Цибалаб май отварят към 7, ако идеш към 6:30 има шанс да не са се натрупали мн хора. Аз ходя в неделя, защото има по-малко хора и излизат бързо изследванията. За температурата, както казах, се влияе от много неща, така че не мисля, че само този показател е водещ при проблем с щитовидната. Не знам при паник атаки дали пада, по-скоро може да се вдигне, ама не знам и с какъв термометър мериш. Тия електронните са супер зле и дават големи отклонения. Аз меря само с живачен.

# 487
Спрете да летите пулс, кръвно, температура, сатурация и каквото може да се мери. Нищо ви няма. Вдига се понякога , понякога пада температурата. Аз 2019 цялата бях с 37.4.

# 488
Тъкмо се чудих дали да не си купя и аз пулсов оксиметър хахахахха. Това вече ще е дъното и съвсем ще откача, но имам лек задух и тревожност Sad Тая температура е много гадна, и аз съм я имала за известно време, ужасно е просто.

# 489
  • София
Преди десетилетия са диагностицирали хипотироидизъм по ниската температура и лошия холестеролен профил. И симптоми, естествено.
Температурата се мери сутрин непосредствено след събуждане с живачен термометър. В подмишницата. И ако няма възпалителен процес в тялото. Ако е под 36.6, има скрит хипотироидизъм.
Не е нужно да хуквате към лабораторията, само информативно го споделям. Аз лично не съм се изследвала още. Щитовидната жлеза е много важна, но страхът и паниката, които активират надбъбречните, разказват играта на цялата система. За мен разковничето се корени в постигане на дзен, и ако остане някакъв симптом след това, може да се изследва. В процес съм ....

# 490
Преди десетилетия са диагностицирали хипотироидизъм по ниската температура и лошия холестеролен профил. И симптоми, естествено.
Температурата се мери сутрин непосредствено след събуждане с живачен термометър. В подмишницата. И ако няма възпалителен процес в тялото. Ако е под 36.6, има скрит хипотироидизъм.
Не е нужно да хуквате към лабораторията, само информативно го споделям. Аз лично не съм се изследвала още. Щитовидната жлеза е много важна, но страхът и паниката, които активират надбъбречните, разказват играта на цялата система. За мен разковничето се корени в постигане на дзен, и ако остане някакъв симптом след това, може да се изследва. В процес съм ....
Толкова глупости на едно място не бях чел скоро. Диагностициране се прави с хормонални изследвания и образна диагностика. Температура се мери в 16:00 и в 21:00.

# 491
По болниците я мерят в 6 сабале и в 4 следобед : )

# 492
Георги, аз знам че лекарството е различно, обаче аз наистина пъпчасвам, откакто приемам АД.
Весеука, май май ще трябва и АД, но питай пси.
Познавам една жена с температура около и над 37 за дълъг период от време, от напрежение. За психиката няма невъзможни неща..

# 493
  • София
Толкова глупости на едно място не бях чел скоро. Диагностициране се прави с хормонални изследвания и образна диагностика. Температура се мери в 16:00 и в 21:00.
Не е много мило да определяш писанията на някой друг като глупости.
Имало е време, когато са нямали хормонални изследвания и образна диагностика, но пак са се опитвали да диагностицират болестите.
Температурата всеки може да си я мери когато си иска. Аз споделих къде и кога се мери в конкретния контекс.

# 494
Не е много мило да определяш писанията на някой друг като глупости.
Имало е време, когато са нямали хормонални изследвания и образна диагностика, но пак са се опитвали да диагностицират болестите.
Температурата всеки може да си я мери когато си иска. Аз споделих къде и кога се мери в конкретния контекс.
Не е мило, нито искам да е. То някога и Хадес е решавал кой да отива към Стикс. Сега обаче имаме доста по добри познания. Аз държа на медицината и казвам, че тя е начина. Всичко друго е нонсенс. И наистина в миналото са имали Сърдечна невроза, имали са Лош корем и т.н. но за радост сега имаме вече ГТР, ПР, язва и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт