Не ме пускайте за издирване! Не съм ви забравила. Тук съм и когато мога "понаминавам", но все не намирам време да пиша.
Целият август почивахме и то съвсем истински, без телевизор, телефон и Интернет! Сега, обаче откакто сме се прибрали проблемите отново ни завъртяха и то с пълна сила.
За съжаление не мога да се похваля, че децата са добре, но се борим
Миа расте и е много жизнено и усмихнато момиченце, но за огромна жалост е с диагноза атопичен дерматит и алергия към белтъка на кравето мляко. Само на кърма е, а аз съответно съм на много, много строга диета. Все още плаче доста, но според лекарите това има връзка с алергията. Надявам се все пак да овладеем нещата и да израсте проблема. Постепенно ще изчета всичко, което сте изписали и обещавам по-често да се включвам
/...а за залавянето...то такива приказливки като мен и Сиска,трудно можеш да озаптиш само в една тема...то и други гастрольорки има,ама не казвам...а за собствено извинение,ще кажа,че аз там се изявявам още от ранната си бременност... 

Та в една тема хич не мога да се огранича.
.Много пъти съм ти правила комплименти за мъжето,но като видях новите снимки не се стърпях 
!
!
.

!

аз купих на Преслава едно гащеризонче за 17лв е от една позната в борса,но по магазините са по19-20 лв,ако не ти се ходи до пазара виж в Щъркела или до градска болница в магазин Слънчо мисля че така се казваше,миналата година от там взехме на една приятелка гащеризон и яке за 20лв.