С кърма или с адапте, расте красиво ЮНСКОТО дете

• 14 433
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, мили юнски мами и вие малки сладки юнчета!
Не ме пускайте за издирване! Не съм ви забравила. Тук съм и когато мога "понаминавам", но все не намирам време да пиша.

Целият август почивахме и то съвсем истински, без телевизор, телефон и Интернет! Сега, обаче откакто сме се прибрали проблемите отново ни завъртяха и то с пълна сила.
За съжаление не мога да се похваля, че децата са добре, но се борим Sad Миа расте и е много жизнено и усмихнато момиченце, но за огромна жалост е с диагноза атопичен дерматит и алергия към белтъка на кравето мляко. Само на кърма е, а аз съответно съм на много, много строга диета. Все още плаче доста, но според лекарите това има връзка с алергията. Надявам се все пак да овладеем нещата и да израсте проблема.

Постепенно ще изчета всичко, което сте изписали и обещавам по-често да се включвам Hug  

# 151
  • на брега на Дунав
korneliia_h ,и за теб се радвам мила...ако Сами не иска да суче ,взимай помпа и цеди...пък после все ще го излъжеш със шишето/ти си герой,щом успя и на цвят да го докараш newsm44/...а за залавянето...то такива приказливки като мен и Сиска,трудно можеш да озаптиш само в една тема...то и други гастрольорки има,ама не казвам...а за собствено извинение,ще кажа,че аз там се изявявам още от ранната си бременност... Embarassed
А, и ако има начин иди на концерта на Ахат,аз ще чакам отзиви...че при мен и изгледи няма да ме заведат скоро на концерт... smile3518
Ох аз ако можех с помпата - шапка на тояга, ама уви в тази област се оказах пълен непрофесионалист да не кажа карък, та няма да стане мойта въпреки напредъка. Пък за концерта, айде да не развалям рахатлъка на мъжете, да си  гукат там по мъжки на биричка и картофки щото ние от маса слушаме и гледаме (имаме бирен фест). Като си се знам ще има да ги мисля мойте дребосъци, та от мен да мине този път.

# 152
  • София
Благодаря за прекрасните пожелания!!!!!!
Черпя всички виртуално  party023 beer3 cook Wine Glass Misc Baby Bottle
Честит Именник на Anita_s !!!!!
Тази вечер ще ходим да празнуваме и за целта майка ми ще пази Ники, а той за подарък ми подари 3 часа сън - събуди се чак в 10.30 Laughing.

Поздрави и много целувки от нас с Ники!!!

# 153
  • Велико Търново
Мишелка  мила,навестявай ни по-честичко,да знаеш много ни липсваш!  Hug
   О Корнелия,ти не знаеш колко съм сладкодумна,не веднъж съм казвала,че съм от типа на "загори тенджерите" LaughingКато бях бременна,ама в началото отивам в съседката на седмия егаж за една книга,ние живеем на първия.Преди да тръгна съм започнала да готва боб,мъжо си пише делата на компа и хич не му дреме за боба.И като се заговорих със съседката,ама и тя сладкодумна като мен и забравих за боба.По едно време се усещам аз и газ надолу по стълбите.Мисля,че не  е необходимо да казвам,че бобо беше изгорял,а аз само се молех тенджерата да не е отишла по дяволите,защото е Тефал,но не я я спасих.Имам още доста такива случаи и това става като се заприказвам.Не знам да ли имате толкова фантазия,но се сетете за какво иде реч. newsm78Та в една тема хич не мога да се огранича.
   Кабранска,този Самуил е жесток просто   newsm10.Много пъти съм ти правила комплименти за мъжето,но като видях новите снимки не се стърпях Crazy
Айде до по късно,отиваме в парка!

# 154
Корнелия,щом купона е на открито,я грабвай децата и с тях...нека да свикват да слушат качествена музика,а не като тоя нашия калпазанин/оня от снимките,дето Сиска го е харесала../,да ми се кефи на Софи Маринова и Устата и да ми пее по улиците"Шатрата,шатрата..."/това е последната простотия от Румънеца и йЕнчев....Че баща му/пусто ,нали е метъл известен/все ме пита откога може да го възпитава с бой/това по повод музикалните предпочитания/

Мишелка newsm10 newsm17 newsm51

# 155
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ(малки и големи)КОЙТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС. Това е засега от нас защото  Иванеса Вече е гладна. Peace

# 156
Опитах и с Рицина и за любопитните да кажа, че определено има ефект, почнаха да ми се понапрягат гърдите у цвета на млякото се смени щото беше станало направо като водица. НО ефекта щеше да бъде пълен ако бях почнала да го пия още когато кърмата започна да намалява.
Корнелия, след колко време забеляза ефект, от рицина? Всичко останало правя /течности, ядки, често кърмене, нощно кърмене и т.н./, но май намаля все повече.
Кабранска, май наистина ще го топнат целия и от сега се плаша какъв рев ще е. Пък ако е студено, много ще ме е страх да не настине. И ми е мъка как ще го облека това ревящо чудо от сега. Той и в момента като реве ми е трудно и памперс да му сменя.
Иначе, днес ходихме до манастира Св. Мина да го запишем за кръщенка и направо останах очаровна. Като приказка е!
Мишелка, радвам се че се появи!  Hug И на мен в началото ми бяха изказали тези предположения за белтъка и доскоро спазвах какви ли не ограничения в храненето. Но лека полека, сега ям всичко. Те така и не потвърдиха.

# 157
Честита месечинка на сладкия Любомир на Пепи smile3525!
Много щастие и радост ви пожелавам Heart Eyes!

# 158
Ч.Р.Д. и от мен на yanan .
Ч.Р.Д. и на emoli (къде се изгуби тя; не  влизала отдавна newsm78).
И на двете пожелавам много радости и красиви мигове  bouquet .

Тинтири- минтири , с теб се разхождаме в една и съща градинка, та честичко те виждам Grinning

# 159
  • София
Здравейте, мили юнски мами и вие малки сладки юнчета!
Не ме пускайте за издирване! Не съм ви забравила. Тук съм и когато мога "понаминавам", но все не намирам време да пиша.

Целият август почивахме и то съвсем истински, без телевизор, телефон и Интернет! Сега, обаче откакто сме се прибрали проблемите отново ни завъртяха и то с пълна сила.
За съжаление не мога да се похваля, че децата са добре, но се борим Sad Миа расте и е много жизнено и усмихнато момиченце, но за огромна жалост е с диагноза атопичен дерматит и алергия към белтъка на кравето мляко. Само на кърма е, а аз съответно съм на много, много строга диета. Все още плаче доста, но според лекарите това има връзка с алергията. Надявам се все пак да овладеем нещата и да израсте проблема.

Постепенно ще изчета всичко, което сте изписали и обещавам по-често да се включвам Hug  

Мишелка, много се радвам, че се появи. Ще стискам палци по-бързо да израстете гадната алергия. Еми как е? newsm51
Момичета под "секрет" ви казвам, че днес докато се разхождахме с Munichka видяхме и Буболина...ама ние докато се усетиме и тя отмина  smile3537 #Silly ku-ku
Тинтири-Минтири, много се радвам, че при Вики нещата се нормализират. Свекървещицата да си гледа работата.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 22:05 от Люта чушка

# 160
Имам питанка към мамите, които живеят  в Америка или Канада...знаете ли някои противозачатъчни от които не се пълнее, не изниква трета вежда под носа и в същотот време ти намаля цикъла....ех, че много изисквания имам Joy!

# 161
  • София
Ехе... замая ми се главата от четене....
Браво, момичета, разбъбрихме темичката най-после   bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ СВЕТЛИ ДНИ И СЛАДКИ НОЩИ!
  baloni

Радвам се, че Тинтири Минтири и Мишел пак са сред нас. Дано нещата при вас се подредят по най-добрия начин! Стискам палци!

Мишел, как откриха атопичния дерматит при Миа? Аз подозирам, че и Ени има нещо такова, защото от няколко седмици кожата й стана на нещо като лишеи. Педиатърката ми каза, че щяло да мине от само себе си, но вместо да минава, то се разраства.... Sad Ти с какво мажеш бебка?

За кръщането - бебетата ги топят целите в казана. Но и аз се чудя, защо толкова рано ще ги кръщавате вашите бебоци. Аз съм решила да кръщавам Ени другото лято - хем да е топло, хем тя да е по-голяма. Един поп ми обясни, че в миналото са бързали да кръщават бебетата до 40-я им ден, защото е имало много епидемии и смъртността е била голяма. Според него, обаче кръщенето трябва да се извършва в един по-осъзнат период за човека или по-скоро да е негов личен избор.

За превъзпитанието на мъжете - май мисията е невъзможна... понякога има ефект, но в повечето случаи е краткотраен. И ние сме говорили милион пъти и ... айде да не продължавам, че много ще се отплесна. Иначе абсолютно подкрепям тактиката на Munichka Simple Smile

Айде лека нощ, че и аз нямам край с бъбривостта....  smile3524

# 162
Леле мами, 2 дена не влизам и после се сбърквам от четене. Whistling
Работа много и всеки ден по нещо ново изкача. Сега пък София не иска да яде, защото по време на хранене и се появява газовете. Храним се понякога и по 45 минути.  Sad Иначе ако няма газове кеф голям. Говорим си с часове, много е приятно стига да не се кара, че като викне това дете го чуват и съседите.
А туку що се оказа, че трябва да гледам и на мойта приятелка детето. охххх.... 26 ако си гледала рекламите на новите хапчета ЯЗ, казват че има по- малко хормони в тях. имаше и едно, което ти намалявашециклите до 4 в година. Забравих му името. Аз лично не им се доверявам, защото винаги има странични ефекти. А защо не питаш и за Депо Провера или пък чипчето, което се слага под кожата. Айде много целувки от мен и гладната мрънкаща София  Heart Eyes

# 163
Леле как ми се скапа постинга сега ще пиша наново.Добър вечер от нас.Честит рожден на двете рожденички Янан  и Емоли.
Корнелия,щом купона е на открито,я грабвай децата и с тях...нека да свикват да слушат качествена музика,а не като тоя нашия калпазанин/оня от снимките,дето Сиска го е харесала../,да ми се кефи на Софи Маринова и Устата и да ми пее по улиците"Шатрата,шатрата..."/това е последната простотия от Румънеца и йЕнчев....
Камбанска мила моят Марти и той ги вършеше тия работи гледаше тв Планета и си въртеше дупето и припяваше,сега друго го вълнува,компа например,ама и  аз си бях виновна де,отвреме навреме слушам и такава музика Embarassed Embarassedе признах си.Сега като ми остане време си слушам любимото латино,току виж Преслава пропяла на испански Joy
ninani къде го гледа това яке #Crazyаз купих на Преслава едно гащеризонче за 17лв е от една позната в борса,но по магазините са по19-20 лв,ако не ти се ходи до пазара виж в Щъркела или до градска болница в магазин Слънчо мисля че така се казваше,миналата година от там взехме на една приятелка гащеризон и  яке за 20лв.
Момичета утре е 15 септември,първият учебен ден,на нас наистина ще ни е първи и аз много се вълнувам,искам да пожелая на всички мами с ученици много късмет и много шестици през новата учебна година и да са ни живи и здрави  учениците.  bouquet

# 164
Ето и аз да се включа по нощите.
За кръщането  да кажа....Ани тогава беше само по боди и чорапки(то беше жега тогава)и попа поиска да махна само чорапките и топи в котела само крачетата,отряза и коса и я намаза с миро на няколко места .Отпред застанахме само аз и кръстница.В началото аз я държах после кръстницата,някъде 20-30 мин. беше всичко.После отстрани на масата в църквата я облекахме с новите дрешки и готово , вече беше християнче!Нямаше свещи да държим не искаха.И хавлийката не ми свърши никаква работа и сапуна дето го искаха newsm78.На попа се дава също кърпа за да си избърше ръцете.
              Лека нощ от мен,бързам да отида да спя до бебка!

Общи условия

Активация на акаунт