ОСМИ клас 2020/2021 - Тестове, контролни и диктовки, в паузата пък снимки по пантофки!

• 24 580
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
В АК в момента има 3 2 карантинирани класа (проверка, 8.20 ч. - един осми и един десети). Не сме получили информация за карантиниран учител.
Абсолютно против ДО съм, въпреки че би спестило 2 ч. пътуване до и от училище, би отпаднал ангажиментът за каране на детето сутрин и към момента ДО, в деня за такова, се провежда без проблем при нас. Омръзна ми кресливи хора да ми налагат мнението си. Тея са като от онази самозвана асоциация Родители, която се опитваше да ни вмени електронно НВО. Има възможност доброволно децата им да бъдат ДО, нека я използват. Ако не са доволни от качеството, да настояват за по-добро, а не да искат "Я мое да съм зле, но важното е на Вуте да му е по-зле, нема да съм само язе."
Ядосах се сутрешно понеделнишки.
Добро утро ☕

Доп. Знаете ли колко хора са умрели и какви болести е причинил миналата година мръсният въздух, който дишаме? Излезе интересно проучване миналата седмица.
https://clubz.bg/105401-mrysniqt_vyzduh_e_ubil_polovin_milion_be … o_sveta_za_godina

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 09:28 от zvаnchе

# 511
Моите родители са учители и в пенсионна възраст продължават да вземат часове. Майка преподава на две деца и дистанционно. От цялото училище толкова са пожелалите да са на дистанционна форма на обучение .
Тя е преподавател по руски и твърди, че език може да се учи и така, да не се притеснявам толкова много. Момичето, което е на дистанционно обучение, напредвало много бързо. Но си учела, слушала в час.
И двамата са по-скоро против ДО.
През лятото ги убеждавах да се откажат вече, че става много рисково за тях да работят в такава среда, но аргументите бяха, че те цял живот са работили в рискова среда, не им е за първи път.
Да, ливадната виолетка е гъба Много е вкусна, а и няма отровни двойници.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 06:31 от Amanda.D

# 512
  • софия
Честити да бъдат Митковците (на Мони и Дикси)! Св. Димитър да ги пази и закриля, здраве и късмет да им дава, да си чуват името само с хубаво! Близките им много празници още да срещат с тях.

# 513
Честити да са нашите Митачета! Здраве и късмет да имат и лошотии да не ги застигат!

Googlish, в пърния момент си помислих за цветята, но потърсих в Гугъл и видях, че са мното красиви гъбки:-)

# 514
Честито на всички именници в темата! Да носят с гордост името си!

Изпратих децата на училище и се зачудих дали да си легна отново Simple Smile Но отворих форума и вече си направих кафе, та май ще ми се размине съня. Каня се да стигна и до личния си лекар, че от март, април някъде ме боли крака. По точно петата. Не знам какво е, но при малко умора не мога да стъпвам на нея. Боли си здраво, но не и като си лежа Simple Smile и затова се помайвам още...

# 515
Честити да са ни Митковците! Да са здрави и заобиколени от много приятели!

# 516
Честит имен ден! Здраве и успехи!

# 517
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Живи, здрави и с късмет! 🍀❤

# 518
Дикси , Мама Мони , Честити да са имениците ви ! Да са здрави , успешни , да сбъдват мечтите си с лекота и да са подкрепяни от верни приятели ! А вие , техните неуморни и грижовни - имайте много поводи за радост и гордост от постигнатото !

# 519
  • София
Честити да са момчетата на Мама Мони и на Дикси! ❤️
Да са много здрави и да растат смели и щастливи!

# 520
  • София
Момичета, да почерпя за именния ден на моето момче и да честитя празника и на Митко на Дикси, на който пожелавам бързо да се оправи и повече никакво влизане в болница. Да са много успешни и целеустремени и двете момчета.

# 521
Аз се изнервих още снощи, щото мойта вдигна лека температура и запушен нос. Защото играли в събота волейбол в квартала и после стояла само по суичър. И с пусти Вански вместо по-сериозни маратонки. А днес има контролно по испански. Снощи учи до късно с надеждата днес да е ОК и да иде. Даже обмисляхме вариант да иде само за контролното. Но уви. Сутринта 37,4 и остана в къщи.А е бодра, плете сега някакви гривни от конци.  Като си помисля сега за контакта с педиатърката и ми се разваля
настроението.
Честит имен ден на празнуващите. Здраве им пожелавам и търпение. На всички ни е нужно. А за ДО  - аз преподавам на 4 девети, 4 десети и 4 единадесети класа. Около 300 са. Досега не съм чула желание на дете за ДО. Сред колегите, както съм писала и преди, поне тези , с които общувам по-редовно, също няма желаещи. А мантрата, че учителите искат да си седят в къщи, че не работят, че имат 4 месеца отпуска  и т.н., няма да я коментирам. Преподавам руски(за протокола Wink
Хубав и спокоен ден .

# 522
  • София
Честити да са ни Митковците в темата!
Болните бързо да оздравяват!
Вчера се прокрадна лъч надежда за присъственото - че уж щели да ги оставят по училища да решават. Да видим какво ще измислят финално.

# 523
  • София
Здрави и успешни да са имениците!
Бързо да оздравяват и всички болни.

Раздвоена съм за ДО за гимназистите - хем искам, хем не. За малките обаче съм твърдо за присъствено обучение (с преобладаващ егоистичен елемент Bowtie)

# 524
  • у дома...
Честит празник на всички именици! Да са здрави, щастливи и много успешни.

В крайна сметка каквото решат, такова ще е. Не зависи нищо от мен и не мога да му повлияя. Ще оцелеем, момичета. То НВО-то преживяхме, та сега ли няма да се справим. Добри са ни децата.

Общи условия

Активация на акаунт