Не спирам да плача, моля за съвет

• 12 375
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Пише, че се е прехвърлила.

# 76
Да отидеш на 19 в македонско село да те отглеждат свекърите и в свободното време да иманярстваш - то си е за плач. Blush
Никъде не казах че мисля да го направя, споделих ви просто предложенията на приятеля ми..

# 77
Между сърцето и разума,избери разума! Никой няма да се грижи по добре за теб от твоите родители,за които си всичко в този живот!Знам как копнее сърцето за любимия,на 19, всички сме минали по този път.Истината е,че в младежка възраст поради липса на опит,нямаме реална представа за живота, всичко е илюзии,мечти и така навлизаме в света на големите.Не бързай,дай си шанс да изживееш всичко малко по малко,толкова неща ти предстоят,учи,завърши,практикувай и после мисли за сериозно обвързване.Човек се променя,израства,не си ли любопитна какво ли ще е да имаш пълноценна връзка,без драми,скрити срещи,без забрани.Не рискувай да опропастиш целият си живот,довери се на родителите си,няма да изпуснеш кой знае какво,все пак не си във връзка с някой принц!

# 78
Защо не се видите? Аз лятото дадох 200 лв за PCR тест да отида при мъжа ми, който имаше работа в неговата си страна. Даже и с "короната" не е невъзможно да се минават граници, освен ако няма други пречки...

# 79
  • USA
Учила си в Македония-добре.  Дошъл корона вируса прибрала си е, сега може да, пътуваш защо не си остана в същия университет? Защо се прехвърли в БГ ? Как се прехвърли въобще без необходими документи издадени от предходния университет?
 Вече ще учиш в БГ от февруари, като искаш толкова да се видите кажи на вашите, че трябва да отидеш до Македония за някакви документи от университета. Сядате с младежа и картите на масата.
Ако решиш пак да се връщаш в Македония, означава още един път да си прехвърлиш документите от 1 университет в другия/дето си се махнала от там/. Някак несериозно ми звучи. Какво ти пречеше там да си учиш, да си работиш и вашите да не ти се месят?
Предлага ти да отидете на живеете на село с техните. Медицина се учи редовно, това село близо ли е до университета, ако не е как ще пътуваш? Помисли и и за варианта, че като се съберете да живеете заедно на яве излизат части от характера на 'възвишения", които може и да не си готова да преглътнеш. Живеели сте заедно, но той си живеел с техните. Това, че идвал при теб с приспиване не означава , че сте живеели заедно.
 След като "нямал пари" и те карал да платиш хотела, как изведнъж събрал пари и намерил, че и ще те издържа?
Работи ли?

Уж семейството ти е добре финансово, но от стари твой постове видях, че майка ти не е искала да учиш а да ходиш "касиерка в Била"/няма лоша професия и срамна работа, но има много неясноти.

# 80
  • Пловдив
Оливия, още с пускането на темата авторката ми се стори позната и се порових в старите й постове. Майката не е давала да се издума и дума да кандидатства отново това лято медицина, а да почне работа. Май тогава в темата й бяха дали идеята за Македония, та е записала заветното вишу.

# 81
Учила си в Македония-добре.  Дошъл корона вируса прибрала си е, сега може да, пътуваш защо не си остана в същия университет? Защо се прехвърли в БГ ? Как се прехвърли въобще без необходими документи издадени от предходния университет?
 Вече ще учиш в БГ от февруари, като искаш толкова да се видите кажи на вашите, че трябва да отидеш до Македония за някакви документи от университета. Сядате с младежа и картите на масата.
Ако решиш пак да се връщаш в Македония, означава още един път да си прехвърлиш документите от 1 университет в другия/дето си се махнала от там/. Някак несериозно ми звучи. Какво ти пречеше там да си учиш, да си работиш и вашите да не ти се месят?
Предлага ти да отидете на живеете на село с техните. Медицина се учи редовно, това село близо ли е до университета, ако не е как ще пътуваш? Помисли и и за варианта, че като се съберете да живеете заедно на яве излизат части от характера на 'възвишения", които може и да не си готова да преглътнеш. Живеели сте заедно, но той си живеел с техните. Това, че идвал при теб с приспиване не означава , че сте живеели заедно.
 След като "нямал пари" и те карал да платиш хотела, как изведнъж събрал пари и намерил, че и ще те издържа?
Работи ли?

Уж семейството ти е добре финансово, но от стари твой постове видях, че майка ти не е искала да учиш а да ходиш "касиерка в Била"/няма лоша професия и срамна работа, но има много неясноти.
Така.. Прехръвлих се в Бг, защото нашите ми казаха че просто няма никакъв начин да ме пуснат да се върна да уча в Македония, заради приятеля ми..  Майка ми ми беше казала, че с баща ми спират да се занимават с мен и да ми плащат ученето, ако не се разделя с него. Е, аз не се разделих с него. Относно това дали работи-не, занимават се да берат тютюн със семейството му и работят нещо на нива. Той сам ми каза че нямат много възможности, но за да ми плаща да уча, не е чак толкова скъпо. Аз разбира се НЕ искам това.

# 82
А вие етнически българи/македонци ли сте, впрочем?

# 83
Да не забравяме, че отговаряме на дете (почти). Дано от всичко изписано тук си направи правилни изводи, но няма да и е лесно.

# 84
А вие етнически българи/македонци ли сте, впрочем?
Аз съм си чиста българка, той е македонец.

# 85
Авторке, наблегни на следването си, на правописа и на бъдещето си. Другото само ще си дойде.

# 86
  • у дома...
Гледа тютюн, учи медицина и е македонският Джек Лондон - дири злато в свободното си време, между земеделската работа и следването. Става все по-интересно.

# 87
  • USA
Гледа тютюн, учи медицина и е македонският Джек Лондон - дири злато в свободното си време, между земеделската работа и следването. Става все по-интересно.

Може пък да си дири бг булка за гражданство, все пак у европа има повече 'злато за търсене", а да му трябва булка да бере тютюна докато извършва тази дейност Simple Smile

# 88
Принцесо, прави са хората. В село ще ходиш да береш тютюн. То и аз съм романтичка, но тъй като имам някои познания за земеделската работа, мога да ти кажа, че тя не е за всеки. Вършат я едни яки и отрудени хора, жените от които изглеждат доста съсипани, а принцесите като мен и теб слънчасват, хваща ги мускулна треска и то без съществена полза от труда им, продължил упорито цели два часа максимум. С две думи ще бъдат много недоволни от теб македонците, ако си принцеса, защото няма да им помагаш (качествено) в семейния бизнес.
Я кажи познаваш ли тези хора (родителите му), била ли си в тяхната къща, как е там? Вписваш ли се в обстановката?

# 89
  • Deutschland
Македонско село не бих си причинила. След време ще пълниш темите в СО. Аз съм с такъв произход и съм гледала такива филми, че представа си нямаш.

Общи условия

Активация на акаунт