Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 20 146
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
Честит празник на Санака! Младежът ще е Оправен, така че тя да бъде спокойна.
Та чакаме резултатите от 03.11.2020г. аз вече се изгубих в превода, дет се вика, и съвсем се омотах в различните хипотези.... 😂😂😂😂😂

# 571
  • София
Те Амели:
Скрит текст:
всички от редовните списващи май прочетохте вече, така че се редактирам! Много ви благодаря, банда! Хубаво е, че си го обживяхме това място, тая тема и има къде човек да си сподели радостите.мноооого хубав ден ви пожелавам! Чудесен, пълен, щастлив!

Санака, покрай локдауна моя тиган се е срастнал с ръката ми Grinning Сигурна съм, че сте се забавлявали на РД.

# 572
  • софия
Рейни похвалиха голямото дете в университета и аз се похвалих тук.
А ти наглеждай темата по-често  за да не изтърваш и друг път Simple Smile

# 573
Еее, Амели, ти стана Мецан номер 2😀😄, защо се изтри. Що ни е срам да се похвалим с децата, не знам, като нито лъжем нещо, нито мамим. Абе живи и здрави да са и те, и ние, това е най-важното.

# 574
  • софия
Не, Мецане, не ме е срам, просто преди няколко години доста ясно осъзнах, че не всички са мили, доброжелателни и искрени. Обикновенно сме една компания, която се завърта и заради, която все още ми е приятно да стоя в бгмамата.  Споделих си радостта, почуствах наистина добронамерената сплотеност и ценната подкрепа  и ми стана много мило. И ми беше достатъчно. Няма нужда  и незнайни потребители, които може и да са добри хора, но не ме свързва нищо с тях, да  стават част от личен умилителен момент. Пък, както и казах в началото, не всички са бели и добри Simple Smile
Аз навремето споделях много лична информация, после Фран ме спасяваше да върви подире ми и да трие. ( форевър Благодарна, Фран!)

# 575
  • София
Амели, ми браво на детето, но си права за не до там добрите хора.
Нямам възможността през деня толкова да наглеждам.. по някога и вечер съм много заета и изпускам с дни.

# 576
Амели, и аз изпуснах. Но детето има и моите поздравления. Да е здраво и уверено да крачи по пътя, който му носи щастие и удовлетворение.

И си много права да се триеш. От личен опит ти казвам, че много "болни" и завистливи  бродят из форума. Трих цял профил, заради конкретни такива.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 09:06 от Fancy

# 577
То в живота е така, камо ли във форума.

125 училище са пуснали анкета сред родителите за 1-4 клас да са ДО. Не знам какво правят хората ,които не могат да работят дистанционно. Имам чувството, че дългосрочно ще се промени живота на много хора.

# 578
  • В офиса
Не знам какво ще правят родителите, които нямат възможност да работят от вкъщи. Аз от март не съм ходила в офиса, така че ми е широко около врата, така да се каже. Но продължавам да мисля, че децата са безсимптомен разпространител. И в момент, когато системата е на ей толкова от брутален срив, е добре да се прекъснат основните пътеки на разпространение. Не за месеци, но поне за няколко седмици (1-2-3) Нямам отговор, обаче за родителите. И ги разбирам.
При нас програмата за ПУК, когато бяха онлайн, ми хареса как беше организирана. Не го усетиха децата. Нито бе съвсем без учене, нито висяха по цял ден пред компютрите.
Аз изкарах вирус, който си покри половината, че и отгоре симптоми на КВ19, вкл. и загуба на обоняние и който най-вероятно ми донесе моята най-малката. Хубавото бе, че никой друг от децата не го изкара. А след първите 3 дни мерките на пазене ни бяха доста хлабави (мъжът ми гледа болен човек и буквално от седмици не живее вкъщи, но съботата и неделята преди да се разболея бяхме заедно и той също не се зарази). Те вариантите са много - не е било КВ, или не заразявам, или и четиримата вече имат антитела. Ако е последното, смятайте какво минава през училищата. След 20-тина дни ще си пусна антитела, а ако аз имам, ще пусна и на останалите.

# 579
И аз от март не съм стъпвала в офиса. Но имам колеги, чиято работа задължително е свързана с присъствие в офиса. На една такава колежка починаха майка й и дядо и. Цялото семейство, на брат й и родителите са с вируса. И четох поста на редакторката на Ел за България във фейса за преминаването и през здравната система като позитивни. Майка ми работи в ясла и твърди, че всеки момент чакат да ги затворят. Много силно се надявам да е така след днешните цифри и реалността в здравеопазването ни.
От друга страна мъжът ми си говори с негови колеги от Виена. На светлинни години. Там на карантинираните в къщи със симптоми всеки ден идва лекар на място. У нас се въртиш с часове и не знаеш дали изобщо ще получиш медицинска помощ.
Съжалявам, че се получи негативен поста.

# 580
  • София
Тинки, значи ти сама у вас с четирите деца, без мъжа ти? Егати героят си, честно!!!!! Сутринта моите (дет са само три) - единият премаза пръстите на другия по невнимание и така го овиках - сигурно чак в Драгалевци са ме чули. Пък ти и без мъжа ти - направо не те знам.

# 581
  • София
Аз чух нещо. Ти ли беше? Joy

# 582
  • София
Аз чух нещо. Ти ли беше? Joy
Аз бе, аз Simple Smile Е кажи - не бях ли права Sad

# 583
чета ви, и честно ви казвам, завиждам ви на нервите, ако сега имах дете в ученическа възраст щях да съм откачила тотално и да съм го спряла още септември, а и с контрола, който човек има върху по-невръстни деца - щях и да го огранича от каквото друго е възможно

може би е заради емпиричния ми опит - до момента всички познати около нас, които се заразиха, са точно с деца в училище, които първо те бяха съвсем леко болни, така че надали си внушавам, че те са били първоизточникът във фамилиите, от вчера знам и за учител от СМГ вече в болница, дано му се размине по-леко и на него

на сина ми от вчера им обявиха, че ще бъдат онлайн до края на семестъра, който свършва около 10 декември, точно два месеца удържаха в хибридния модел, а и за момента имат опция да си останат в кампуса, както и досега, или да се приберат в домовете си; не че ме е питал много за съвет, но и аз не знам как би било по-добре и за младежите, и за родителите им...нон-стоп се тревожа, че при следващото му съобщение или обаждане ще чуя за положителен тест или симптоми, че той е и от по-социалните и не се е затворил особено... като гледам каква е ситуацията в държавата, подозирам, че и пролетният семестър ще са онлайн също, изобщо нищо обнадеждаващо

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 14:57 от antea

# 584
  • София
Фенси, и аз четох, но от теб разбирам, че е редакторка на Ел.
Трагично е положението в момента и ако не затворят поне Моловете, ресторантите ще стане още по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт