може би е заради емпиричния ми опит - до момента всички познати около нас, които се заразиха, са точно с деца в училище, които първо те бяха съвсем леко болни, така че надали си внушавам, че те са били първоизточникът във фамилиите, от вчера знам и за учител от СМГ вече в болница, дано му се размине по-леко и на него
на сина ми от вчера им обявиха, че ще бъдат онлайн до края на семестъра, който свършва около 10 декември, точно два месеца удържаха в хибридния модел, а и за момента имат опция да си останат в кампуса, както и досега, или да се приберат в домовете си; не че ме е питал много за съвет, но и аз не знам как би било по-добре и за младежите, и за родителите им...нон-стоп се тревожа, че при следващото му съобщение или обаждане ще чуя за положителен тест или симптоми, че той е и от по-социалните и не се е затворил особено... като гледам каква е ситуацията в държавата, подозирам, че и пролетният семестър ще са онлайн също, изобщо нищо обнадеждаващо
Ако чуеш за положителен тест - няма да свърши света, уверявам те. От личен опит.
Аз съм объркана.