За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 516
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 315
Добре де, хубаво, но аз от женски съвети започвам да се обърквам вече. Във всяка тема е различно.
Ако иска секс, защо иска секс, инфантилен, егоцентрик, нарцис.
Ако не иска секс, защо не иска секс, не е мъж, не му става, не става.

Май по принципа на изключването, един мъж е мъж и нормален, единствено и само тогава ако иска каквото иска само и единствено с нас.
Иначе е темерут, социопат, инвалид, психопат, инфантил, перверзник.

Някак егоцентрично ми се струва??

Но поне изводът е ясен, авторе, на зрели жени няма да им говориш за млади жени. Точка.
Добре, де. Като търсиш сериозна връзка/брак, не е ли нормално да харесаш една жена и в момента да излизаш само с нея?
Отделно, смесват се нещата. Разбира се, че всеки иска секс. Автора е с претенции за интелигентен човек. Ок, едно 20 годишно е току-що завършило 12 клас, бе хора. 25 да, ама 20?
Странно ми е, ако приема че е на 53, да баха 40 -да. Света не е, което беше, разбирам го.
Но за мен да си легнеш с някой, освен с визия, трябва и с нещо друго да разполага, най-малко да поговорите поне преди сексането.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 09:15 от Monet

# 316
Тангра, като жена на 40 години ще ти кажа:
На моята възраст има значение само какво искам аз, няма значение какво иска който и да било мъж. Аз съм омъжена, но ако бях сама / както са приятелките ми/, бих била само с мъж, който иска същите неща като мен.
Да кажем, аз вас ви разбирам. Искате да имате жена, която да ви харесва и да ви прави щастливи. Но разберете ни и нас. Ние в тоя живот бая компромиси сме направили, щом сме избрали /Аз не, но за свободните жени говоря/ да сме сами, значи може да се справяме и сами, тоест мъж ни е нужен само ако ни прави щастливи.
За да направиш една жена щастлива, трябва да се постараеш, тоест да даваш от себе си за нея. И материално и емоционално. Вие разсъждавате по следния начин: ама откъде, накъде.  Аз на тая не съм и длъжен, тя си е виновна за грешките. Аз съм идеален.
Ми ок, нямаме сделка, заемаме отбранителна позиция и в крайна сметка комуникацията се губи.

# 317
  • София
Тангра, като жена на 40 години ще ти кажа:
На моята възраст има значение само какво искам аз, няма значение какво иска който и да било мъж.
Аз никъде не съм коментирал, че всеки иска, това което той/тя иска.
Как бих могъл да го оспоря!?
Оспорвам това, че това искане се облича в обидни квалификации спрямо другите. Което говори за много много много дълбок комплекс ...

А защо реши, че мъжът няма да се грижи и ще казва "откъде на къде"?
На мен ми се струва крайно субективно и изсмукано кой знае откъде.
Първото, което ми хрумва наум е, с какви мъже комуникирате ти и приятелките ти, че си вадите подобни изводи.

Добре, де. Като търсиш сериозна връзка/брак, не е ли нормално да харесаш една жена и в момента да излизаш само с нея?
Е кой кога е твърдял, че излиза с по 5 паралелно? За 53 години е имал бая време за буфер между опитите.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 09:19 от Танграта

# 318
Тангра, няма как да си на 40 сама, с деца или без и да си без травми и комплекси
. Ма тия жени са го живяли тоя живот, излизали са с много мъже и все не се е получило. Как искате да нямат комплекси и травми, това е все едно да искате бебе да не реве. Това е невъзможно. Пак ти казвам или ни приемате с комплекси и травми и се опитвате да поправите нещата, с любов и грижа, или не се занимавате. Толкова е просто.

# 319
Всъщност ето един 53 годишен мъж с бременна 25 годишна приятелка. Ами, готини са, какво пък...

# 320
Добре де, хубаво, но аз от женски съвети започвам да се обърквам вече. Във всяка тема е различно.
Ако иска секс, защо иска секс, инфантилен, егоцентрик, нарцис.
Ако не иска секс, защо не иска секс, не е мъж, не му става, не става.

Май по принципа на изключването, един мъж е мъж и нормален, единствено и само тогава ако иска каквото иска само и единствено с нас.
Иначе е темерут, социопат, инвалид, психопат, инфантил, перверзник.

Някак егоцентрично ми се струва??

Но поне изводът е ясен, авторе, на зрели жени няма да им говориш за млади жени. Точка.

# 321
Разбира се, че е различно, нали няма да обобщаваме и поставяме под знаменатели. То, ако формулата беше еднаква за всички, ехеееей!
 Всъщност, точно ти си против обобщаването, защо задаваш сега такъв въпрос?

# 322
Разбира се, че са готини,  аз и за това сто пъти предложих на автора, а и на Тангра, да търсят млади жени. Просто с жена на 40 се получава много трудно,  с младата жена ще ви е по-лесно. Разбира се ако ви върже, но това зависи и от портфейла. Така, че всеки си знае. Аз като съм била млада съм искала връстници, с възрастни въже въобще не съм общувала, както сега не общувам с млади. Просто си вирея във възрастовата категория. Парите на мен не са ми фактор, работя от много млада.
Тангра, къде ги срещаме тия мъже. Ами срещаме ги. Даже и във форума си имаме подобен екземпляр -фф. ФФ нищо лично, аз те харесвам, защото си ужасно честен, а това е най-доброто качество, което един мъж, може да притежава.
Та Тангра, прочети го фф и ще разбереш какво имам предвид.
Аз съм млад, свеж, успял, чужди деца не Гледам, чужди грешки не плащам. Няма лошо, че човек има позиция и я следва, ама на една 40 годишна такъв не и трябва и освен да заеме отбранителна позиция, няма друго полезно действие.

# 323
  • София
Аз под грижа като си представям грижа към жена, любов, кавалерство, сигурност, финанси.
Не "опити за поправяне" и лекуване, поправяне на чужди грешки, гледане на чужди деца и тн.
Не знам с това колко мазола настъпвам и колко табута нарушавам, но това е само и единствено, лично за мен. Има много други мъже, които биха се съгласили и да гледат по 5 чужди деца.

Аз не съм и твърдял, че търся възрастни жени. Благодаря за съвета, вече съм стигнал до него Simple Smile
Разбира се, че е различно, нали няма да обобщаваме и поставяме под знаменатели. То, ако формулата беше еднаква за всички, ехеееей!
 Всъщност, точно ти си против обобщаването, защо задаваш сега такъв въпрос?
Винаги, когато пиша се аргументирам. Както когато съм за обобщаването, така и когато съм против.
Аз съм "против" липсата на логика и истина. А не "против" обобщаването.

Конкретно в случая, "формулата" може да се обобщи и тя е "трябва да се чувствам специална, дори и когато не съм". Лошото на тая формула е, че за да се валидира ще трябва мъж, който послъгва. А после що лъжели мъжете.

# 324
Всъщност ето един 53 годишен мъж с бременна 25 годишна приятелка. Ами, готини са, какво пък...
Скрит текст:

Готина е тя. Той не е.

# 325

Да, но този мъж не е отписал тази жена като неставаща за семейство заради възрастта й. Понякога наистина много добре им се получава семейството на хора дори с такава разлика във възрастта, макар че това не отменя проблемът, че жената ще бъде сравнително млада вдовица, вероятно с непълнолетни или дори малки деца.
 Ако авторът на темата наистина среща само 20-ина годишни, които не стават/не искат сериозни отношения, то явно той не знае къде да търси сериозни или как да ги привлече. Разбира се, той ще отрече всякакъв недостатък в себе си.

# 326
Нито едно табу не нарушаваш, нито един мазол не настъпваш.
Просто темата е за 40 годишните срещу 20 годишните и аз за това правя паралел. Всеки има право да има претенции и изисквания. Аз ти казвам какви са разликите. Мен, а и повечето жени на 40 години не можеш да ми кажеш нищо, което ще ме обиди и аз или другите няма да го знаем. Вие се чудите къде грешите и ние ви казваме какво е търсенето, предлагането ни е ясно какво е и за това заемаме отбранителна позиция. Говоря от мое име, но аз не съм в категорията на търсещите връзки, просто се поставям в чуждите обувки.

# 327
Друг път са готини.

# 328
Е, малко на неговата възраст изглеждат така.
С младежки дух, поддържани.
Милионер е. Нормално да е вървежен.
Постнах го с идеята, че винаги има изключения.

# 329
Щом е милионер рязко става красив и привлекателен. 🤐

Общи условия

Активация на акаунт