За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 511
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 300
По близо си от мен. Аз съм на 10 000.
UBMS е авторът на темата. Предполагам е мъж. Мен лично ме дразни  забавлението му с 20 годишни. Моят екс му е набор. Представям си, какви очи би ококорила дъщеря ни, която е на 23, ако баща ѝ почне да сваля приятелките ѝ, ама както и да е! Разни хора, разни забавления! Аз смятам, че 10 години е оптималната разлика във възрастта надолу, но това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него, с риск да ме обявиш отново за пуританка. Мир! Simple Smile

# 301
На 53 не е съвсем стар, но ако наистина налита на 20 годишни,
докато си търси идеалната безбагажна 35-40 годишна ...
която някакси само него е чакала ...
е, кой знае - чудеса стават Simple Smile
Гугълнах на какво разстояние живея от София - 9282 km Simple Smile
Еха

Допълвам, защото съсвем се заблях, тръгнах да пиша едно - написах съвсем друго ...
времето е виновно, Simple Smile
Та - може чудно да се разбираш с 20-годишните, нормално е сексуално да харесваш млади тела,
но ако искаш да те вземат на сериозно трябва да се държиш като мъж, а не като 53 годишен пубер.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 03:32 от VeViV

# 302
Няма нужда от "женски бой" и циркове,на които вече сме се нагледали.
Чакай дее, дай поне да гласуваме?

# 303
На 53 не е съвсем стар.

Това с годините изглежда съвсем сте го повярвали. Вече доста страници коментари се изнизаха откакто някой реши да ви го сервира, явно за да тества колко лесно може да ви излъже, и си се превърна във факт. Сигурно е много доволна от експеримента си и с основание.

# 304
"Сигурно е много доволна от експеримента си и с основание."

Е, ама и твоят ти се получи, признай.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 08:13 от Judy

# 305
Съвсем честно ще обясня защо не са ми симпатични тоя вид мъже.
1. Цял живот се съобразяват само и единствено със собствените си желания и потребности, не се затормозяват с отговорности като семейство, деца и ипотека и когато разберат, че и те са простосмъртни, решават да търсят някоя, която да ги слуша и да им прави компания. Ами, всичко си има цена на тоя свят.
2. Не си прави труда да помисли на какво обрича жена и дете/деца, ами важното е да се окичи с млада хубавица и наследник. На принципа - след мен и потоп.
3. Ако все пак реши да действа като истински мъж, ще си избере луксозен старчески дом, ще завещае имането на някой племенник и ще си гледа живота. Семейният живот не е за него.

# 306
  • София
Точка 1, може да се е затормозявал с неща доста по-тежки като отговорност от семейство, и от 10 ипотеки. А може и да е имал ипотеки и да ги е изплатил.
Точка 2, на какво да ги обрича? Сигурност? Щом е имал дупе да направи бизнес, да живее и работи цял живот в чужбина, да е дисциплиниран, трудолюбив и отдаден, дали изведнъж ще се превърне в точно обратното.
Точка 3, няма никакви аргументи, защо не ти е симпатичен.
А просто ти решаваш вместо друг, какво да прави с живота си.

# 307
1. Цял живот се съобразяват само и единствено със собствените си желания и потребности, не се затормозяват с отговорности като семейство, деца и ипотека и когато разберат, че и те са простосмъртни, решават да търсят някоя, която да ги слуша и да им прави компания. Ами, всичко си има цена на тоя свят.
2. Не си прави труда да помисли на какво обрича жена и дете/деца, ами важното е да се окичи с млада хубавица и наследник. На принципа - след мен и потоп.
3. Ако все пак реши да действа като истински мъж, ще си избере луксозен старчески дом, ще завещае имането на някой племенник и ще си гледа живота. Семейният живот не е за него.

Много грешиш в анализа си за "тоя вид мъже" и по съвсем разбираема причина -- пречупваш действията ни през своите разбирания и не можеш да допуснеш, че "тези мъже" имат доста различна мотивация от твоята. Ако беше в състояние да влезеш в моите обувки, както някой друг тук се беше изразил, би се изненадала колко различен изглежда светът и колко по-различни са ни стремежите.

Тези разлики се изразяват по различни начини, но един от тях е, че не се страхуваме да поискаме от живота най-доброто, което може да ни предложи и не се задоволяваме с по-малко. И ако помислиш, ще разбереш, че в този ред на мисли последното, което искаме е жена, "която да ги слуша и да им прави компания" -- търсим точно обратното, жена, която ни е равна. Една от последиците е, че хора като мен често остават неженени, но явно компромисът е прекалено труден. Вече познавам доста мъже с моя начин на мислене, чел съм за много други, и винаги е така.

# 308
Мъжът и жената може да бъдат равни само социално,но не и биологически.  Често пъти някои хора или НПО-та злонамерено омешват двете категории - социалната и биологическата - за да настроят едни срещу други мъжете и жените.

# 309
  • София
И ти си прав, но той друго имаше предвид. Нито социално, нито биологически, а като стойност.
Само че има една поговорка "Хубавите ябълки, прасетата ги ядат".
Т.е. не е важно какво предлага като обективна стойност, важно е конкуренцията какво "обещава и говори".

# 310

Много грешиш в анализа си за "тоя вид мъже" и по съвсем разбираема причина -- пречупваш действията ни през своите разбирания и не можеш да допуснеш, че "тези мъже" имат доста различна мотивация от твоята. Ако беше в състояние да влезеш в моите обувки, както някой друг тук се беше изразил, би се изненадала колко различен изглежда светът и колко по-различни са ни стремежите.

Тези разлики се изразяват по различни начини, но един от тях е, че не се страхуваме да поискаме от живота най-доброто, което може да ни предложи и не се задоволяваме с по-малко. И ако помислиш, ще разбереш, че в този ред на мисли последното, което искаме е жена, "която да ги слуша и да им прави компания" -- търсим точно обратното, жена, която ни е равна. Една от последиците е, че хора като мен често остават неженени, но явно компромисът е прекалено труден. Вече познавам доста мъже с моя начин на мислене, чел съм за много други, и винаги е така.

Не мога да повярвам, че човешкият нарцисизъм може да достигне подобни нива!
И продължаваш да се правиш на неразбрал. Все повтаряш да чуждите обувки - тук сума ти жени ти обясниха защо твоето поведение отблъсква жените, но егото ти явно е по-важно.
Избери какво искаш от живота, защото не може хем забавление с млади жени, хем хубав семеен живот със зряла жена. Не става само с "Аз искам!" - и другите хора искат различни неща. В живота освен да получаваш, трябва и да даваш.
Не знам как си представяш жената, което е равна на величието, което си мислиш, че имаш. Това, че зрелите жени не те харесват си е твой проблем, не техен. Опитай с малко повече скромност и смирение да погледнеш на нещата.

# 311
  • София
Добре де, хубаво, но аз от женски съвети започвам да се обърквам вече. Във всяка тема е различно.
Ако иска секс, защо иска секс, инфантилен, егоцентрик, нарцис.
Ако не иска секс, защо не иска секс, не е мъж, не му става, не става.

Май по принципа на изключването, един мъж е мъж и нормален, единствено и само тогава ако иска каквото иска само и единствено с нас.
Иначе е темерут, социопат, инвалид, психопат, инфантил, перверзник.

Някак егоцентрично ми се струва??

Но поне изводът е ясен, авторе, на зрели жени няма да им говориш за млади жени. Точка.

# 312
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Искай си, никои не те спира. Ти си с празни ръце и търсиш, ние не.

# 313

Май по принципа на изключването, един мъж е мъж и нормален, единствено и само тогава ако иска каквото иска само и единствено с нас.
Иначе е темерут, социопат, инвалид, психопат, инфантил, перверзник.

Някак егоцентрично ми се струва??

Но поне изводът е ясен, авторе, на зрели жени няма да им говориш за млади жени. Точка.

Ако някой иска връзка с мен, ще искам да знам, че ще ми бъде верен, да. И дори ако не става въпрос за изневяра, при мен предизвиква погнуса мисълта, че преди това просто е прескачал от легло на легло, както и че една категория жени, само на база на възрастта им, са в категорията "само за забавления".

# 314
  • София
Искай си, никои не те спира. Ти си с празни ръце и търсиш, ние не.
А какво значение има, и кой ви е питал дали са ви пълни ръцете, че да се хвалите?

Ако някой иска връзка с мен, ще искам да знам, че ще ми бъде верен, да. И дори ако не става въпрос за изневяра, при мен предизвиква погнуса мисълта, че преди това просто е прескачал от легло на легло, както и че една категория жени, само на база на възрастта им, са в категорията "само за забавления".
Къде е казано, че няма да бъде верен?

Никъде не е категоризирал жени на база на възрастта им, че са "само за забавления".
Просто е казал, че това се получавало като резултат с неговия опит и случаи.

Странно как изпитвате погнуса, че някой прескачал от легло на легло, а съвсем избирателно търсите мъже, които са желани от много жени. Или поне на млади години това се търси. И то не само да е желан, но и да е със задоволен нагон. Защото иначе се квалифицира като "странен", и нуждаещ се.
Пълен парадокс.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 09:02 от Танграта

Общи условия

Активация на акаунт