За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 539
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 270
ФФ, много съм съгласна с една част от последната ти публикация.
Финансовата независимост е много важна за жените, иначе могат да бъдат жертви на домашно насилие  (психическо, емоционално, вербално, икономическо и т.н.)

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 19:50 от Дракарис

# 271
Е, ако не друго, тук му показахте, що е то интелигентно общуване на възрастни Simple Smile

Стереотипите за ...
...
затова   не ти се връзват на приказките, не издава интелект от твоя страна
А стереотипите, написани към него какво издават?

Всъщност никакви - на базата на написаното от него за него си правим изводи какъв е. Щеше да е стереотип, ако беше написал: "Аз съм мъж на 53 години и търся любов" и само на базата на това си бяхме изградили лошо мнение за него, но той сам си каза какво му е отношението към две групи жени, за които генерализира само на база на възрастта им.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 19:48 от winni_

# 272
Ravenna, Bossy, фенка си на Чарлийз, гледам, и мен ме кефи. Wink Sunglasses
Що не се "мачнете" с автора, май сте на близки години?

Ха,ха,ха, ама аз не съм в България и даже и не помислям да се връщам. Да не съм луда! Освен това имам 20 годишна дъщеря и съм почитателка на източната култура бонсаи, коприна и ...японски мечове.  Той е интелигентен и ще ме разбере.Joy

# 273
Ей, че весела тема, трябва по-често да влизам тук. Simple Smile
А богатите бабички от чужбина къде си търсят мъже?
За една приятелка питам ...

# 274
Те са наясно, че трябва да си плащат за прислуга и отделно за "ухажора. А този нашият иска всичко в 1 – домакиня, добра майка и любовница.

# 275
Като стана въпрос за такава голяма разлика, не мога да се въздържа да не разкажа за един приятел, който наскоро се разведе. Та, как разбрал за изневярата на жена си? Обадила му се отсрещната женска страна да му се оплаче, че чичото преди да излезе на среща с вече бившата му се затварял в банята, пиел виагра и се вдъхновявал със списания за възрастни. Сигурно за да се представи на висота с 20 години по-младата от него жена, знам ли? На мен ми се ревеше от смях, ама приятелят не споделяше тези ми емоции. Joy

# 276
Като стана въпрос за такава голяма разлика, не мога да се въздържа да не разкажа за един приятел, който наскоро се разведе. Та, как разбрал за изневярата на жена си? Обадила му се отсрещната женска страна да му се оплаче, че чичото преди да излезе на среща с вече бившата му се затварял в банята, пиел виагра и се вдъхновявал със списания за възрастни. Сигурно за да се представи на висота с 20 години по-младата от него жена, знам ли? На мен ми се ревеше от смях, ама приятелят не споделяше тези ми емоции. Joy
И е излизал навън с палатка?
Нещо не вярвам на тази история.

# 277
Авторе ти деца имаш ли? Казах ти, подреди първо приоритетите си. Щом искаш връзка с 30-40 годишна жена трябва да ти е ясно, че трябва да влезеш и в нейните обувки. Ама как само ги описваш 30-40 годишните "Опарени" Те и опарени да са, имат усещане за разлика от 20 годишните. Веднага им светва лампичката, че аджеба тоя 50+ годишен ерген нещо му има, за да е сам и не, не развитието, ами има нещо друго, което ни спестяваш. Ето аз съм на 28 почти да бъдем точни и ми минават едни ей такива неща през ума. Представи си на 40 годишните какво им минава. И да на тях не им е цветя и рози защото може би имат деца, може би искат да имат деца и нямат време за "Проба, грешка". Така, че нормално е да са по-резервирани и да те гледат под лупа. А ти, ако наистина искаш нещо сериозно и стъбилно просто действай, те жените са се наслушали на приказки от "1001 нощи". Аз оставам с впечатление, че ти също не търсиш нещо сериозно, защото когато ти стане трудно просто правиш крачка на зад и търсиш утеха със някоя 20 годишна, те също не са за подценяване обаче, защото ако и те виждаха това, което искат у теб няма да има проблем. Така, че помосли и поработи върху себе си. Моят съвет е това.

# 278
Тия пък мъже дето се нагълтват с виагра, ами баси калъфите. Мерси. Това е някаква шега. Ами, после! Ще пие ли виагра всяка вечер?!

# 279
Дракарис, радвам се, че ти е харесал постът ми. Simple Smile
Но явно защото си емоционално интелигентна, разсъждаваща, макар около и под 25. Wink
Ама чеки да си трая, да не вземе бизнесменът да ти "налети". Mr. Green

Ravenna, хаха. Разбира се, шегувам се. Simple Smile
Чета те, разбрах, че си в Щатите (май, ако не се бъркам).
Там ще стоиш ми, особено ако си си подредила живота.
Също за дъщеря ти има много повече възможности.
Хм, 20 годишна казваш. Smile
Taка, де, да сме в контекст с темата. JoySunglasses
С автора ще сме "конкуренция", въпреки че дори и аз не си помислям за нея, че 15 г. разлика са ми малко множко, а мама ще ме гони със сърпа. Mr. Green
Източната култура е интересна, не е за всеки. Simple Smile

Ей, че весела тема, трябва по-често да влизам тук. Simple Smile
А богатите бабички от чужбина къде си търсят мъже?
За една приятелка питам ...
Весела е ми, това е идеята. Simple Smile
Богатите бабички са на Слънчака, Златните и по Черноморието ни всеки сезон, харчейки евро пенсиите си. Smile

# 280
И е излизал навън с палатка?
Нещо не вярвам на тази история.

# 281
Не вярваш, защото слагаш в уравнението, че всички са българи. М-не! Само младата булка беше българка. Всички останали канадци. Между другото приятелят имаше кусур. Не носеше пари в къщи. Инак по-възрастните си останаха заедно. Само той се разведе.

# 282
Те са наясно, че трябва да си плащат за прислуга и отделно за "ухажора. А този нашият иска всичко в 1 – домакиня, добра майка и любовница.

Безплатните неща са най-скъпи, за това предпочитам да си плащам за услугите. Simple Smile

# 283

Ravenna, хаха. Разбира се, шегувам се. Simple Smile
Чета те, разбрах, че си в Щатите (май, ако не се бъркам).
Там ще стоиш ми, особено ако си си подредила живота.
Също за дъщеря ти има много повече възможности.
Хм, 20 годишна казваш. Smile
Taка, де, да сме в контекст с темата. JoySunglasses
С автора ще сме "конкуренция", въпреки че дори и аз не си помислям за нея, че 15 г. разлика са ми малко множко, а мама ще ме гони със сърпа. Mr. Green
Източната култура е интересна, не е за всеки. Simple Smile
В Канада съм, не в Щатите, ама то е почти същото. М-не, не е! Излъгах! Южните съседи са по-набожни и въоръжени, така че има по- малка база за правене на глупости. Joy

# 284
Не вярваш, защото слагаш в уравнението, че всички са българи. М-не! Само младата булка беше българка. Всички останали канадци. Между другото приятелят имаше кусур. Не носеше пари в къщи. Инак по-възрастните си останаха заедно. Само той се разведе.
Не ме разбра, аз се съмнявам във вдъхновението със списания за възрастни. А под палатка имах предвид с питането дали е излизал надървен.
Не ли са го арестували за непристойно поведение?

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 20:39 от Дракарис

Общи условия

Активация на акаунт