За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 501
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 330
М, не. Ама за годините си е ок. За мен.
За парите, пак да, важни са си.
Да не говорим, че ако е тъпо парче няма да ги има.
Всичко е свързано.

# 331
Да не говорим, че ако е тъпо парче няма да ги има.

Може да е наследил милиони, които постепенно да се стопяват.

# 332
Колко добре да изглежда възрастен мъж, който се прави на по-млад? Татуировките ли го разкрасяват, или бялата брада? Simple Smile
Много ми е любопитно, ако видиш този „прекрасен мъжки екземпляр“ да рови в кофите за боклук, дали все така ще ти харесва? Силно се съмнявам.

Странно нещо, щом една жена на възраст има запазено тяло и се облича по-младежки, бързате да я разкостите, но за мъжете било ОК.
Ами, добре... Когото го влекат старчоци, да им се радва. На тях или на парите им, въпрос на подробности.

# 333
Колко добре да изглежда възрастен мъж, който се прави на по-млад? Татуировките ли го разкрасяват, или бялата брада? Simple Smile
Много ми е любопитно, ако видиш този „прекрасен мъжки екземпляр“ да рови в кофите за боклук, дали все така ще ти харесва? Силно се съмнявам.

Странно нещо, щом една жена на възраст има запазено тяло и се облича по-младежки, бързате да я разкостите, но за мъжете било ОК.
Ами, добре... Когото го влекат старчоци, да им се радва. На тях или на парите им, въпрос на подробности.
Права си. Ако ровеше в кофите, нямаше да изглежда така. За това уточних за парите и изключенията. Не могат да се правят обобщения само на база възраст. Все пак жалко или не, в такъв свят живеем.
А този вид старчоци са си търсени, както казахте и вие, кой каквото го влече.

За жените е същото. Радвам се от сърце на поддържани жени. Майка ми е на 60 и винаги ме зарежда като се видим. И с разговор и с визия.
Не е богата жената, учителка най-скромна.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 12:46 от Monet

# 334
Има си рискове 50+ мъж да се "забавлява" с 20-25 годишни момичета, ако семейството са зле финансово виж се оказал спонсор на цялата фамилия.От друга страна не знае кой е таткото на момичето, че то по нашите ширини може да падне по стълби или да се удари във вратата...

# 335
  • Обран бостан ;)
Охо, темата зави към богати мъже, значи скоро ще се появи Блак Кат.

Иначе тук си цари обичайната полова дискриминация.

Ако темата беше пусната от необвързана, завърнала се от чужбина бизнес-дама, нямаше да я пращат на психотерапия, а на курс по танци, езиков курс, плуване, фитнес, на пазар за бельо, на фризьор, на козметик, на театър, кино, нощен бар и всички щяха да я поощряват да се забавлява с 20 годишни левенти, пък били те и техни синове.

Впрочем мненията в темата отговарят на въпроса защо, след една възраст на жените им е трудно да се задомят ?

Защото, според тях, на по-зрелите, необвързани мъже, които не са милионери им "светели много червени лампи". Щото на тях пък нищо не им свети. Мда.

# 336
Бънди, сещаш ли се за успяла, добре изглеждаща бизнес дама, завърнала се от живот в чужбина, да търси съпруг тук? Аз- не Simple Smile Случайност- не знам Simple Smile

# 337
На всеки нещо му свети, за това на кръстовище(житейско) си минаваш на твоето си зелено. Не се доверяваш на другите, защото може да са далтонисти, слепи, лъжещи или чакащи сеир.

# 338
Няма проблем и авторът да отиде на фризьор, козметик, да си купи секси бельо.

# 339
Иначе тук си цари обичайната полова дискриминация.

Ако темата беше пусната от необвързана, завърнала се от чужбина бизнес-дама, нямаше да я пращат на психотерапия, а на курс по танци, езиков курс, плуване, фитнес, на пазар за бельо, на фризьор, на козметик, на театър, кино, нощен бар и всички щяха да я поощряват да се забавлява с 20 годишни левенти, пък били те и техни синове.

Не, не всички - аз бих се изказала по същия начин.
А това да пратиш някого да търси нови запознанства на курс по танци или на кино, не значи, че го насърчаваш да търси сред много по-млади хора.

# 340
  • София
Впрочем мненията в темата отговарят на въпроса защо, след една възраст на жените им е трудно да се задомят ?
Прав си. Каквото и да си пишем, прозира мотивът за киселото грозде.
В десетки пъти са повече мъжете с много по-млади жени от обратния вариант. А и първите са много по-малко критикувани от собствения си пол.

# 341
Аз като жена на 40 години, нямам никакви проблеми да си намирам запознанства. Как излезна някъде сама, така са дошли няколко левента, в различни възрастови групи да се запознаваме. Редовно получавам и писма на лични от потребители. Сега какво искат е ясно, но чак пък тема къде да се запозная с някого, не считам за нужно да създавам.

# 342
  • Обран бостан ;)
Бънди, сещаш ли се за успяла, добре изглеждаща бизнес дама, завърнала се от живот в чужбина, да търси съпруг тук? Аз- не Simple Smile Случайност- не знам Simple Smile

Наскоро имаше една "добре изглеждаща бизнес дама", която си беше харесала треньора по плуване и питаше как да му се наниже на ... .

Иначе няма логика да търсиш съпруг в женски форум, освен ако някоя не ти предложи да вземеш нейния, който много я Д Р А З Н И. Trollface

Аз като жена на 40 години, нямам никакви проблеми да си намирам запознанства. Как излезна някъде сама, така са дошли няколко левента, в различни възрастови групи да се запознаваме. Редовно получавам и писма на лични от потребители. Сега какво искат е ясно, но чак пък тема къде да се запозная с някого, не считам за нужно да създавам.

Ами препращай ги на потребителки. И кнти ще падат.

# 343
Така е, имаше. Незнам, дали отговаря на това, което описах, но имаше жена, завърнала се от чужбина.

# 344
Ал, аз с киселици не се занимавам. Аз си имам всичко и лесно мога да си харесам някой за компания. Обаче за търсещите, все се  не намери. Тоя такъв, оня онакъв, няма угодия. Отдавна на никой нищо не предлагам, да си намират.

Общи условия

Активация на акаунт