За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 473
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 390
Песимистите знаят, че сами са си виновни за всичко един вид.
Песимизмът е много полезно качество, точно защото е много по-здрава връзка с реалността от оптимизма.
А аз пък знам още по-гуруистична истина - никой не е виновен. За нищо. Щото всеки прави максимума според възможностите си към момента.

И с тоя песимизъм, какво получаваш от тоя живот? Едно голямо Нищо..песимизмът те дърпа назад, не можеш да усетиш удоволствието от живота.Нищо полезно няма в песимизма.

# 391
И с тоя песимизъм, какво получаваш от тоя живот? Едно голямо Нищо..песимизмът те дърпа назад, не можеш да усетиш удоволствието от живота. Нищо полезно няма в песимизма.
Ето, твоя песимизъм относно моя живот те кара да се чувстваш добре, окрилена от контраста ти с мен. Как да няма нищо полезно?

# 392
И с тоя песимизъм, какво получаваш от тоя живот? Едно голямо Нищо..песимизмът те дърпа назад, не можеш да усетиш удоволствието от живота. Нищо полезно няма в песимизма.
Ето, твоя песимизъм относно моя живот те кара да се чувстваш добре, окрилена от контраста ти с мен. Как да няма нищо полезно?
Ох, благодаря ти, разсмя ме искрено!
Напомни ми на моя приятелка, която каза " такъв песимист си, че като се замисля за моя живот, ми то всичко ми е розово бе!“.

# 393

Добре  че си ти да оценя, приоритетите си

# 394
И аз си го помислих като ви чета. На мен песимистичните настроения много бързо ми минават.
Ей за 50 години не ми дойде акъл в тази куха глава! Толкова много ме вдъхновява идеята, че ще си търся ново гадже, че вървя из къщи и подскачам като малко момиченце. Joy
А моят екс ме гледа, ли гледа (още не се е изнесъл) и си вика наум сигурно: "Тая нещо е здраво мръднала!" Joy

# 395
И аз си го помислих като ви чета. На мен песимистичните настроения много бързо ми минават.
Ей за 50 години не ми дойде акъл в тази куха глава! Толкова много ме вдъхновява идеята, че ще си търся ново гадже, че вървя из къщи и подскачам като малко момиченце. Joy
А моят екс ме гледа, ли гледа (още не се е изнесъл) и си вика наум сигурно: "Тая нещо е здраво мръднала!" Joy

Супер, дано ти се случи...една жена загуби ли увереност в себе си ,пиши я..бегала

# 396
Равена, ако си с данните на Шарлийз, няма задълго да си сама, противно на кризата. Wink
Въпреки че няма гаранции, до характер и приоритети е сякаш.
Едно е да си просто във връзка, с някой да не си сама, друго да летиш. Wink

happy doc, абе има разлика между много млада жена на 25 с 40 годишен, макар и "идеален", и 35 годишен мъж с 40 годишна жена.
Първите ще са учител/доктор/"до цент", а не до долар Joy и ученичка, лолитка, палава и засмяна People Dancer, а вторите са много по-близко житейски, нищо, че съм по-скоро за първата комбинация за себе си, но съм 4-5 г. надолу, така че по-става. Wink
С 40 годишна не виждам за себе си никакви перспективи.
Дори с наборки не виждам.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 22:31 от FragranceFanatic

# 397

Добре  че си ти да оценя, приоритетите си

Това с песимизма започна съвсем невинно, без никакви 20-ина годишни момичета, и все пак успя да стигне до тук.

# 398
Равена, ако си с данните на Шарлийз, няма задълго да си сама, противно на кризата. Wink
Въпреки че няма гаранции, до характер и приоритети е сякаш.
Едно е да си просто във връзка, с някой да не си сама, друго да летиш. Wink

happy doc, абе има разлика между много млада жена на 25 с 40 годишен, макар и "идеален", и 35 годишен мъж с 40 годишна жена.
Първите ще са учител/доктор/"до цент", а не до долар Joy и ученичка, лолитка, палава и засмяна People Dancer, а вторите са много по-близко житейски, нищо, че съм по-скоро за първата комбинация за себе си, но съм 4-5 г. надолу, така че по-става. Wink

Taка, така! Вие гледайте за по-млади ( не прекалено, де! Sunglasses) за да ви родят дечица!
Аз при всички случаи ще летя, защото нямам повече ангажименти към обществото и демографията!
А, ако не е добър пилотът на самолета, следващия, следващия, докато не попадна да добър. Simple Smile
Майка ми горе-долу на почти същата възраст си хвана по-млад от нея мъж и са толкова години заедно, така че няма да предавам семейните традиции, я! Joy

П.П. Не съм руса, ама това да ми е кусура! Joy

# 399
Чудя се къде да срещна такъв мъж .... ето аз такъв искам.... обран в приказките, умерен в разсъжденията.... да прави разлика между "равенство" и "равноправие", щото са си различни неща... да умее глагола "забавлявам се" да го спряга качествено.... много ли искам?
Е.....и интелигентен.... щото аз ако не съм в интелектуален плен, не мога да съм и в емоционален.... 
Та кажете моля.... къде да ги търся тези "еднорози" дето се чувстват добре  с жена, която е независима, цяла и няма никаква нужда от спасяване и от решаване на проблемите и от трети лица.....
Надявам се авторът на темата да е реален човек и да ме упъти правилно.... щото вярвам .... е не в "еднорози" де..... Ама то и син кит не съм виждала, това не значи, че няма....

# 400
Joy ти не виждаш ама като ти се стовари на главата,друга песен ще запееш.Такива сме ги виждали много,като ти дойде "сляпата неделя" ще се чудиш от къде ти е дошло.И чужди деца ще гледаш,и ще переш и чорапите си ще събираш.ФФ,кефи ме как се перчиш,но нали знаеш, че има неща,които не зависят от теб...Wink

# 401
Малинче, пробвай с автора на темата. Той не е задал никакви критерии, освен възрастови, така че ако попадаш в тези широки граници, опитай. Да сбъркаш, колко да сбъркаш, няма да е за първи път.
Равена, ти много ме кефиш. И аз съм като теб, празноглава. Те тия дето много мислят, нищо не измислят.

# 402
Че то да бъркаме сме на този свят .... как да се научи човек иначе😆
Авторът ме впечатлява, определено..... само едно не се връзва..... такива мъже обикновено не пишат в бг-мама....  но хайде, без стереотипи и предрасъдъци.... Аз тъй и тъй безмозъчни вярвам, че няма не възможни неща.... под " безмозъчно" разбирайте, че някак със сърцето си го вярвам....  просто е свръх мен....
Сега няма да мога да заспя.... Аман.... 🤪

# 403
Емоционалният товар си е чист житейски опит, ама айде... Blush
Той опитът е лош опит. Не знам да има добър опит. Yum

# 404
  • София
Храна за егото си е. Поне да си мислиш, че си придобил опит от цялата работа.
Реално опитът е, емоционална неадекватност. Рационалното поема ролята на емоционалното. А емоционалното е притиснато в ъгъла. Белият лист за рисуване не е бял.

Общи условия

Активация на акаунт