За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 396
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 780
Безумно млад и много запазен, като граф Дракуля, жадува за млада женска кръв, ако може неусложнена от житейски опит, че житейския опит позволява да се видят дупките от молци в наметалото на графа и нуждата от ремонт на замъка.

# 781
  • Обран бостан ;)
. А след 35 започва и да позавяхва. Фрагранса е около моите години, аз съм на 33. Това не е въобще млад.

Тъй, тъй. Имаш още 2 години младост, сама го каза.

Иначе, Авторът просто ви гледа сеира, както и аз де.

# 782
Все съм си мислел (може и от възпитанието да е), че жена, като гледа сериозна връзка и брак, гледа да не е с някой безработен наркоман или на обща работа за 500 лева, а образован, стабилен, сигурен, отговорен, сериозен, работещ мъж.
Все пак, (май в съседната тема беше), жената иска да бъде жена, да е по-слаба и да се опре на някаква стабилност и сигурност, за да може да се отдаде на деца, разкрасяването на къщата и тн. Разбира се, може и да работи. Не съм казал мъжът да я издържа, а тя да е в клетка.
Е, не всяка жена обаче е толкова ясно ориентирана и ...стабилна.
Има лекомислени жени и такива, които нямат шанс със описаният от теб идеал (самите те са наркоманки, неподдържани, необразовани).
Други пък не гледат нищо, влюбват се в самият човек и го приемат такъв, какъвто е.

# 783
  • Sofia
Какво значи безумно млад?

А, де. Той използва такива измислени фрази, като иска да опише възрастта си, без да назовава точната цифра: "безумно млад", "много млад" и т.н. После, когато се случи някои незапознати с персоната му потребителки да се объркат, че е в 20-те си години, скача като ужилен и почва да им се "кара", че той многократно е споменавал точната си възраст, която (по мой спомен) беше или 36, или 38. Mr. Green

# 784
Между безработна друсалка/мърляч на МРЗ и бизнесмен има много, много други възможности И кандидати Simple Smile Затова вметката за бизнеса е излишна. Може да посочи, че не е пропадняк, и без да се мята в другата крайност.

Бънди, мисля че написах като за идиоти, че 25+ не е млад. Не знам кое не разбра.

Блеки, 36-8?? Трябва му поливане на туй дРЪво, почва да съхне веке.

# 785
Фрагранса имал приятелства на по 20 години от студентските години, не ми излиза математиката. Освен да е на 39, ама търси женче на 24-25.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 13:05 от Анонимен

# 786
Автора спомена бизнеса като причина, заради която е занемарил личният си живот.
На мен не ми прозвуча като хвалене.

# 787
Много ме кефи като ни замятат в крайностите - или безработна утайка, или крупен бизнесмен. Аз тогава да питам господата тук те в коя от двете категории са, или то е ясно?
За ФФ даже няма какво да се коментира, той си е форумният хвалипръцко.

# 788
  • Sofia
Фрагранса имал приятелства на по 20 години от студентстските години, не ми излиза математиката. Освен да е на 39, ама търси женче на 24-25.

По принцип (тук съм съвсем сериозна), хората, страдащи от нарцисизъм и мания за величие, лъжат страшно много и прикриват безброй факти от живота си. Така че допускам, че е съвсем възможно голяма част от имиджа, който гради тук, да е плод на пълна измислица.

# 789
По принцип (тук съм съвсем сериозна), хората, страдащи от нарцисизъм и мания за величие, лъжат страшно много и прикриват безброй факти от живота си. Така че допускам, че е съвсем възможно голяма част от имиджа, който гради тук, да е плод на пълна измислица.

Няма да се изненадам, само ще съм разочарована, веднъж и аз поне задочно да срещна мъж, описващ се като "мъж-трофей", и накрая нищо... Laughing

Понякога се сещам за това мъж-трофей и се смея.

# 790
  • France
Проблемът на собствения бизнес е, че може да значи всичко и нищо на квадрат. Баща ми например има собствен бизнес вече 30 години. Ами не съм усетила да сме несметно богати, живеем добре и толкова.
Колкото до автора на темата, за мен е притеснително, че не е успял да има личен живот паралелно с професионалния. Хората завършват медицина, ходят по дежурства и бавят малки деца. Това значи, че не може да си структурира времето. Ако наистина е над 45 години, за мен това е един червен фенер. Какво ми гарантира, че ще се промени с мен. Парите не гледат деца, значи аз ще трябва да поема най голямата тежест по тях, за сметка на моята кариера. Тоест, аз ще обеднея, а той ще продължи да трупа капитал. Не виждам това като изгодна сделка.

# 791

Няма да се изненадам, само ще съм разочарована, веднъж и аз поне задочно да срещна мъж, описващ се като "мъж-трофей", и накрая нищо... Laughing

Понякога се сещам за това мъж-трофей и се смея.
Аз трофеите си ги закачам на стената принципно. Обикновено са и рогати. Явно го привлича идеята да виси над дивана.

# 792
  • Обран бостан ;)
Бънди, мисля че написах като за идиоти, че 25+ не е млад. Не знам кое не разбра.

Блеки, 36-8?? Трябва му поливане на туй дРЪво, почва да съхне веке.

Всичко разбрах. Като станеш на 36-8 и ти ще разбереш.

Имам странното усещане, че подобни разсъждения се приемат добре, само ако се отнасят за профили на мъже.

п.п. Извинете, че се бавя с отговорите. Простирам. Trollface

# 793
Все съм си мислел (може и от възпитанието да е), че жена, като гледа сериозна връзка и брак, гледа да не е с някой безработен наркоман или на обща работа за 500 лева, а образован, стабилен, сигурен, отговорен, сериозен, работещ мъж.
Все пак, (май в съседната тема беше), жената иска да бъде жена, да е по-слаба и да се опре на някаква стабилност и сигурност, за да може да се отдаде на деца, разкрасяването на къщата и тн. Разбира се, може и да работи. Не съм казал мъжът да я издържа, а тя да е в клетка.
Напълно съм съгласна, че една жена търси сериозна връзка със сериозен човек, който да има и останалите изброени плюсове. Да, според мен мъжът трябва да гарантира финансовата стабилност на семейството.
Не съм съгласна, че жената иска да е жена, което трябва да означава, че иска да е по-слаба, да си гледа децата и да разкрасява къщата.
Не казвам, че никоя жена не е такава, но има и много жени, които не подхождат изобщо на такова определение. За пример мога да дам себе си и доста от моите приятелки.

Сега, колко да е богат? Ами че, това изцяло зависи от това, на колко години е той, когато го срещаш. Ако е студент на 20, не очакваш да е богат, нали? Както и жената към този момент не се очаква да има спестявания. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А нататък, зависи от самооценката и наглостта на жената - няма горна граница на възможните изисквания за богатство. Но пък какво, дано всеки си намери, каквото си търси.

Авторът не писа как е минало с 30-годишната. Все пак стискахме палци...

# 794

Е, как... На Фикрет рефренът: "Безумно млад съм. Тепърва започвам да градя своята империя и много неща ми предстоят. Такъв, като мен, не сте срещали." вече е iconic в тоя форум.

SunglassesSunglasses "И много запазен".

JoyJoy Ако продължа дори чат-пат да влизам в темата, има реална опасност в тази пандемия да съм единствената получила инфаркт от смях.

Общи условия

Активация на акаунт