За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 224
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Варна
Интересува ме каква е дефиницията на Тангра, за сериозен мъж? За да си сверя фемини часовника.

# 1 036
  • France
Защо ли имам чувството, че зад този съвет към жените на 35+ да не избират уау мъже, а нещо по-обикновено, се крият страховете на едни мъже, които се чувстват по-невзрачни, да останат сами?
Както вече каза Блеки, уау-то за една е едно, за друга-друго. Може и да ви излезе късмета някой ден.

# 1 037
Ами не баш. Имам чувството, че сега се включваш, от страница 68.
Добрите (по душа) мъже също са на нива. Не са толкова безцеремонни (като "лошите момчета"), за най-добрите жени, но и измежду тях има бая силни личности.
Има по-обикновени и по-необикновени. По-необикновените са много търсени. Щото хем имат мачовски елементи, спортен и състезателен дух, тренират, спортуват, амбициозни са, интелигентни са. Недостатъкът им е, че са доста емпатични и не минават бруталните тестове за безцеремонност и непукизъм на повечето супер класни мадами. Генерализираме, разбира се, статистически има всякакви случаи. Говорим за най-често срещаното.
Та тая порода е хубаво да се преследва от по-младите жени, когато имат максималния си потенциал (арсенал).
Докато ако са 35+ е по-добре да се ограничат върху също добри, емпатични, интелигентни мъже, но по-обикновени, с по-малко спортен, състезателен, борбен дух, по-мързеливички, домошари, обикновени, кротки.
Изключения винаги има. (И всеки/всяка е свободен да си ги търси.) Говорим, общия случай.

Нали си даваш сметка, че това обикновен-необикновен има толкова краски и измерения, че.... изобщо няма смисъл да навлизаме в тая тема. За моята приятелка, нейният е супер мега необикновен, умен, хубав и тн и пр, ама мен грам не ме кефи. Щото усещам някои доста неприятни характеристики, които явно на нея не ѝ пречат пък. Амбициозен, атлетичен, пак нищо не ми говори.
А най-куцият съвет е по-зрелите жени да си търсели мързеливички. Айде нЕма нужда. Точно диапазона 30-50 е най-натоварения във всякакъв житейски план, как ли пък ще търпя някой мързел да ми се подмотква.
И не разбрах какво общо има спортуването и амбицията с емпатията на тъй желаните мачовци?

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:06 от tuali

# 1 038
  • София
Аз дефинцията за "сериозен" я описах доста подробно. Вярно, че за "уау" не написах дефиниция. Преди мен други хора го ползваха тоя термин, аз го взех наготово. Не би ми хрумнало да ползвам такъв термин на самия мен. Но наистина се оказа, че разбиранията и дефинициите ни се различават. За което не съм знаел. Моя грешка ...

Страхове няма. По-скоро имам някои близки жени, които останаха сами, без изгледи за мъж и деца. Та са ми пред погледа.
Аз лично не се чувствам невзрачен. За другите, не мога да говоря.

tuali, под "мързелив" имах предвид социално мързелив. Който го мързи да излиза и да си търси по-хубава жена. В никакъв случай не съм имал предвид да не работи, на работа или в къщи. Напротив! Може и наистина да не съм се изразил ясно, макар, че доста подробно описание дадох, би трябвало от контекста да стане ясно.

Последното изречение не е каквото съм писал, така че не виждам как да го коментирам.
Мачовското, оставям на страна българско-просташкото разбиране на термина, което се тълкува като простак и нахалник, е термин от испанския език и означава силен, закрилник на по-слабите, на жените, мъжкар. И има изцяло положителен смисъл.

Като такъв, той не е само "да" и "не", а има различни степени.
Та споменах, че както "лошите" момчета могат да имат елементи на мачовство, така и "добрите" момчета. Разбира се, само някои от тях.
Т.е., можеш да си емпатичен и мачо, можеш и да си не-емпатичен и пак да си мачо.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:12 от Танграта

# 1 039
  • Sofia
Айде, пускайте кепенците! Мисля, че ударихме дъното и в тая тема Simple Smile

'Айде, още едно, което се изживява като хазяйка на темите и дава наставления, размахвайки пръстче невротично. Нищо че е регистрирано преди едва няколко месеца. Като не ти допада темата, има опция за отписване – ако не я намираш, мога безплатно да те упътя. Щом не ти харесва на "дъното", ходи да дишаш въздух на повърхността.
Само по-спокойно със заповедническия тон.

# 1 040
  • France
Уж чета внимателно темата, явно съм пропуснала дефиницията на Танграта за сериозните мъже. Жалко.
Моите наблюдения са обратни, колкото по-късно една приятелка се омъжва, толкова по-уау е мъжът ù.

# 1 041
Цитат
Недостатъкът им е, че са доста емпатични и не минават бруталните тестове за безцеремонност и непукизъм на повечето супер класни мадами.

Какви ще са тези супер класни мадами с брутални тестове за безцеремонност... Нищо не разбирам от това изречение. С какви хора общувате, какви са тези филми, в които участвате?

И аз се чудя същото. "Класни мадами", тестове, изпити, конкурси и спринтове, пък скромните, емпатичните и добрите окапвали на различните кръгове на надпреварата. What?!
 Или имаме някаква много извратена представа за "класност" тука, или нещо кандидатите са някакви върло заблудени как да подходят и най-вече към коя.

# 1 042
  • Sofia
ЗаболЕ ме главата от толкоз нови термини и класификации. Crazy

# 1 043
tuali, под "мързелив" имах предвид социално мързелив. Който го мързи да излиза и да си търси по-хубава жена.
Я на свой ред да попитам. Защо? Какъв е проблемът с неговата? Или ти пишеш по принцип за ергените? От по-по-най столовете, та накрая на земята! Grinning

# 1 044
tuali, под "мързелив" имах предвид социално мързелив. Който го мързи да излиза и да си търси по-хубава жена.
😂😂😂
Аха. Значи такъв, дето му е все тая с мен ли е, или с някоя друга, щот така, или иначе го мързи да излиза да търси там идеала.
Тц, не е оферта.

# 1 045
  • Sofia
Той първоначално беше написал не "по-хубава", а "по-млада жена", ама явно го хвана срам и редактира.

# 1 046
  • Варна
Зрелите, сериозни мъже знаят, че жената ще бойкотира и опонира на всяка заповед. Предполагам, военните са изключение. В най- добрия случай , ще го спаси чувството и за хумор. За грешния подход научават пуберите, отнасяйки женски шамари. Някои захитряват с опита, др.ползват същия, грешен подход цял живот. Комуникацията и умението да предразположиш жена, са ключови. Тя не търси конкурент за спор, а вид сигурност. А доверие се печели,качества се доказват. Войнът се доказва в битки, не с клишета. Често има и конкуренти.  
Тангра, призива трябваше да е- "Пишете мили дами и ме наставлявайте." 😁
Имаше доста полезни,житейски доказани  изводи. Дано си ги приел като добронамерени.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 09:21 от Viviana91

# 1 047

Последното изречение не е каквото съм писал, така че не виждам как да го коментирам.
Мачовското, оставям на страна българско-просташкото разбиране на термина, което се тълкува като простак и нахалник, е термин от испанския език и означава силен, закрилник на по-слабите, на жените, мъжкар. И има изцяло положителен смисъл.

Като такъв, той не е само "да" и "не", а има различни степени.
Та споменах, че както "лошите" момчета могат да имат елементи на мачовство, така и "добрите" момчета. Разбира се, само някои от тях.
Т.е., можеш да си емпатичен и мачо, можеш и да си не-емпатичен и пак да си мачо.

Ами разтълкувай ни тогава тая мислА. Или не си написал, каквото имаш предвид (пак)?
"По-необикновените са много търсени. Щото хем имат мачовски елементи, спортен и състезателен дух, тренират, спортуват, амбициозни са, интелигентни са. Недостатъкът им е, че са доста емпатични и не минават бруталните тестове за безцеремонност и непукизъм на повечето супер класни мадами"

Нерде спорт, амбиция и необикновеност, нерде емпатия?! 😂

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:42 от tuali

# 1 048
"Момиче, избий си от главата, че теб ще те избират!"-ми каза моят гуру.
" Ти си тази, която ще избира! Мъжете затова са мъже за да ти се доказват!"
Излишно е да споменавам, че този "гуру" е моя кръв.Sunglasses

# 1 049
  • Sofia
И аз навремето си търсех "по-необикновен" екземпляр – марсианец, оборудван с 3 броя пишки, едната от тях, инсталирана на челото (сетете се защо). Но понеже прецених, че е твърде висока летва за моята скромна персона, се задоволих със землянин.

Общи условия

Активация на акаунт