Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 38 242
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Започнах Гомор / Дяволо Благодаря ти! / страхотен сериал, книгата сигурно ще още по добра но не я намирам.

# 151
Но пък снощи почнах The haunting of Bly manor и днес го свършвам. Шест серии за една вечер,неусетно...

# 152
Здравейте,

чакам новите сезони на:
- Живите мъртви
- Историята на прислужницата
- Виктория
- Къща от хартия

Изгледах:
- Аферата
- Чернобил
- Големите малки лъжи

Всички много ми харесаха и препоръчвам. Моля, препоръчайте нов сериал по HBO, но ако може да има поне 1-2 сезона до момента, може и да не е завършен Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

# 153

Всички много ми харесаха и препоръчвам. Моля, препоръчайте нов сериал по HBO, но ако може да има поне 1-2 сезона до момента, може и да не е завършен Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile
Деянието (The Act)

# 154
fullofdreams12, благодаря много за отговора, но този сериал съм го гледала Simple Smile Пропуснала съм да го отбележа в изгледани Simple Smile Моля, дайте други предложения Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 21:14 от ЕваНиколова

# 155
  • Вестерос
Little fires everywhere
The haunting of hill house
The truth about the Harry Quebert affair
Revenge

# 156
  • Бургас
ЕваНиколова
препоръчвам ти:

Останалите, Фарго, истински детективи, Дес, Злокобна нощ, Наркомрежа, Семейство Сопрано,
 Дотолкова съм сигурен,Рей Донован, Младия папа, Наследници,Гомор

# 157
  • София
Roadkill
https://www.imdb.com/title/tt10846250/?ref_=nv_sr_srsg_0

с Хю Лори
Приключих го. 4 епизода са само.
Ами нищо особено, освен ако не сте фенове и не меляте всичко, може и да го пропуснете. Така и не се разбра какво точно се цели с всичко това. В смисъл политичиеска сатира е, ама ни така, ни онака. Някак си няма как да се получи, когато за само 4 епизода опитваш да играеш с много дини под една мишница.
Лек е иначе, не е натоварващ, ама...
-
6.0/6.5

# 158
Аз препоръчвам "Добрата  битка"

# 159
  • Пловдив
Знаете ли кога излъчват новият сериал Отмяната с Кидман? Нещо не мога да се ориентирам в НВО сайта...

# 160
  • София-Младост
Знаете ли кога излъчват новият сериал Отмяната с Кидман? Нещо не мога да се ориентирам в НВО сайта...
Излъчват силно казано...качени са първите три епизода, следващите предстоят.
https://hbogo.bg/serial/otmyanata/sezon-1

# 161
  • Пловдив
Излъчват силно казано...качени са първите три епизода, следващите предстоят.
https://hbogo.bg/serial/otmyanata/sezon-1
това и аз го намерих, ама мислех, че го дават и по самото НВО...напр.всеки понеделник или нещо такова.

# 162
  • Русе
Снощи в 21 даваха трети епизод. Значи в понеделник, в 21 може да се гледа по НBO

# 163
  • Пловдив
Снощи в 21 даваха трети епизод. Значи в понеделник, в 21 може да се гледа по НBO
аха, благодаря!

# 164
След това от 22 часа го повтарят по НВО3 и в неделя също има повторение на сътоветния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт