Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 962
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
60лв за лак ми звучи страшно много и неоправдано.
Момичета странно, то и аз не че много ги умея тия неща с маникюра,  но по някои нокти все едно имам нещо като засъхнало лепило. От какво се получава това? Къде греша?

# 541
Момичета, ползвали ли сте ръбър база и гел лак на Mack's? Ако да, може ли отзиви? Марката добра ли е? Какво производство е?

# 542
  • Down south
Бррр про бонд за 33лв. И цветове по 60. Ужас. Ибей ме печелят определено 😀.
60 Close
Пълно безумие!
Чудя се, дали ще има ентусиасти-купувачи и колко би издържал подобен магазин. В случай, че не е перачница.

# 543
Кой е магазинът и какви са цените? Силно ме съмнява да са истински Гелиш..

Мисля, че са оригинални, магазина беше изключително добре снабден не само с всякакви марки лакове, но и с козметика за коса и лице. И всичко изглеждаше много добре.

Момичета не знаех, че гелиш го има и на по-добри цени. Мислех че толкова си струва, поради това че е трудно достъпен не съм го търсила много, а и май бях мернала или подозрително ниски цени или такива високи. Онзи ден попаднах ня марката луксио, които също бяха по 50-60 лв. И реших че това е някаква нормална цена за високия клас лакове.
Направи ми впечатление, че цените на другите им продукти Керастаз, Мароканойл, ОПИ бяха с цените които са на абсолютно всички др места, та и за това не се усъмних че това не е реална цена за Гелиш.

Ако на черния петък като нов магазин пуснат 40-50% намаление не би било никак зле Joy

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 01:31 от Pinki

# 544
  • Бургас
За 60 лв аз бих си купила на СНД шилак, хем не предизвиква алергии, хем качествен... То и не е 60, а е 38 лв де, това е абсурдно 60 лв.... Божеее

# 545
  • Sofia
KODI също са на по-поносими цени.

# 546
Момичета, ползвали ли сте ръбър база и гел лак на Mack's? Ако да, може ли отзиви? Марката добра ли е? Какво производство е?
Аз,приятни са...ползвах ги дълъг период от време -не съм имала забележки.
За производство не съм сигурна 100% , но мисля,че са произведени в Полша. Харесала съм си няколко сега и мисля отново да си взема.

# 547
  • на брега на морето
Кой е магазинът и какви са цените? Силно ме съмнява да са истински Гелиш..
Ако на черния петък като нов магазин пуснат 40-50% намаление не би било никак зле Joy
Да, може в черния петък да е вързанката. Тогава ще ги " намалят" сигурно и пуснат на 40 лв, пък сега някой ако иска- да взима на 60.

# 548
Аз вече втори път свалям с течността на Виктория Бюти. С ел. пила махам топ и цвят до някъде и после 4-5 кисна и готово.
Преди това ползвах течността на Форте, запилвах леко с обикновена пила и киснех 15 мин. Което ми се струваше доста.

Вчера за първи път махах на позната гела с ел. пила. Беше ходила за модел на друга позната която кара курс. И сега се опита да го махне сама у дома, но по средата отидох аз да и помогна че не и се получаваше. Първо изпилих топа и цвета и искахме да опитаме с киснене, но не мръдна. И тогава аз много внимателно с ел. пилата и го махнах.

От къде мога да я взема тази течност, ако е он лайн ,може ли линк? Благодаря!

Аз за 60 лв ще си купя 40 лака от али , и все ще имам  попадение Joy не наистина 60 лв за лак е несериозно, всичко в моя куфар няма 60лв. Joy

# 549
  • Варна
То стана като с лампите...В али 15$ тук 100лв.  40 лв. бих дала само и единствено за топа.
А индиго защо се излигавиха така сега......Писна ми вече. Всеки път като харесам нещо или го спират или го свалят от продажба за простосмъртни. Не,че няма да намеря начин все пак сме в БГ,но е тъпотия пълна.

# 550
За 60 лв аз бих си купила на СНД шилак, хем не предизвиква алергии, хем качествен... То и не е 60, а е 38 лв де, това е абсурдно 60 лв.... Божеее
CND са 7.5 мл - 38лв
Gelish са 15 мл - 58лв
Не е толкова абсурдно Wink

# 551
  • Варна
Ами абсурдно е на фона на цената от 15$ с доставката в ибей-съжалявам.

# 552
Говорех за сравнението със CND, където 38лв/7.5мл беше ок, а 58лв за 15мл не е ок.
Иначе казано, 76лв/15 мл CND.
OPI също не са никак евтини и са около тази цена.
Пазарът е безумно широк, има всичко за всички.
Който предпочита нека си купува бог-знае-какво за 4лв. Аз и пари да ми дават не бих си сложила китайски казметични продукти където и да е по мен. Но всеки си има право на мнение, нали така?

# 553
Всеки решава според принципите и най-вече възможностите си.
Тук няма място за спор мисля.
Аз никога не съм поръчвала от Али и не мисля са го правя, но това не значи че не съм попадала на  китайски нискоквалитетни  стоки.

# 554

От къде мога да я взема тази течност, ако е он лайн ,може ли линк? Благодаря!

Аз за 60 лв ще си купя 40 лака от али , и все ще имам  попадение Joy не наистина 60 лв за лак е несериозно, всичко в моя куфар няма 60лв. Joy

Аз купувам от Елитис обикновено, но предполагам, че има на много места. Форте и Виктория са масови марки.

Общи условия

Активация на акаунт