Черен списък на туристическите агенции !

• 716 317
  • 1 567
  •   2
Отговори
# 870
Ужас и ние имаме резервация с тях до Мароко

ЛОШО !!!! С тия не бих се  хванала , но от поста на Мишо - тотално зачерквам - МАРОКО ! Да си спестя ядовете .
Напротив - чудесно място е. Свържете се с Мишо, той с това се занимава отпреди тези мошеници - както сам пише, това е било нова за него фирма. Ще си намерите друга оферта от друга фирма.  Peace

# 871

ЛОШО !!!! С тия не бих се  хванала , но от поста на Мишо - тотално зачерквам - МАРОКО ! Да си спестя ядовете .
Напротив - чудесно място е. Свържете се с Мишо, той с това се занимава отпреди тези мошеници - както сам пише, това е било нова за него фирма. Ще си намерите друга оферта от друга фирма.  Peace
Поне ние не сме се отказали.Поисках прекратяване на договора и възстановяване на капарото /по договор в пълен размер/ .Уж ще ми го върнат но вече 1 седмица нищо

# 872
  • Beyond the Frontiers

Поне ние не сме се отказали.Поисках прекратяване на договора и възстановяване на капарото /по договор в пълен размер/ .Уж ще ми го върнат но вече 1 седмица нищо
Срокът е 7 работни дни, така че не се притеснявайте. Ако по договор не сте в неустойка, ще ви върнат парите. Няма друг вариант.
Иначе, историята на господина по-горе е публикувана в професионалната група и ефектът ще е по-сериозен от 2-ма отказали се туриста.

# 873

Аз съм пътувала до Мароко с екскурзовод Мишо, която е организирана от Екзотик холидей и останах много доволна от почти всичко, особено от Мишо. Но там тръгването е от Малага, за което не съжалявам, тъй като видяхме и малко от Испания. Но може би пътят е повече. Ползва се редовната линия София-Малага.

# 874

Аз съм пътувала до Мароко с екскурзовод Мишо, която е организирана от Екзотик холидей и останах много доволна от почти всичко, особено от Мишо. Но там тръгването е от Малага, за което не съжалявам, тъй като видяхме и малко от Испания. Но може би пътят е повече. Ползва се редовната линия София-Малага.
Затова избрахме офертата Онекс Тур защото само те предлагаха директен чартър и не губихме 2 нощувки в Испания.И най вече пакета го предлагаше Ориент /от които сме доволни/

# 875
Двете нощувки в Испания бяха доста добър бонус към офертата на екскурзията, та според мен нищо не се губи. Може би и аз ако имах възможност да сравнявам, бих избрала само Мароко първоначално, но след екскурзията съм категорична, че е по-добре през Испания. Плюс липсата на всякакви неразбории от сорта, които се описват тук.

# 876

Срокът е 7 работни дни, така че не се притеснявайте. Ако по договор не сте в неустойка, ще ви върнат парите. Няма друг вариант.
Иначе, историята на господина по-горе е публикувана в професионалната група и ефектът ще е по-сериозен от 2-ма отказали се туриста.
Отказа ни е от 19 май.В договора ни пише че ги възстановяват до 3 работни дни.3 месеца преди пътуването 100% възстановяване на капарото

# 877
  • Somewhere in the World
Момичета,искам да се оплача от фирма Глобус тур - офис Дидона!
Подарих на майка ми екскурзия с тази фирма за Охридското езеро, цял месец мълчаха и 3 дена преди заминаване, реших да чуя управителката за детайли по пътуването - а тя небрежно ми каза,че екскурзия няма да има,ако съм искала да ми резервира хотел там!!!
Щях да падна! Що за некоректно отношение?? А като я попитах защо не ми се обади, тя - направо ми се скара... Shocked
Не зная как ще си взема парите,вярно,не са много, но съм безкрайно разочарована...майка ми така се радваше женицата че ще види Охрид...

# 878
Здравейте!!!

Да "похваля" и Емералд Травел. Изключително разочарование! Пътувахме с тях до Истрия, Хърватия /чартърна програма/ и съжаляваме. Организацията е пълна нула! Първо никъде не е описано, че трансфера от летището до хотела минава през всички хотели, които са разположени на почти целия полуостров Истрия, съответно трансферът, който би трябвало да бъде ок. 120 км се удължава с още стотици километри и се пътува по половин ден до съответния хотел!!! Бяха решили с един автобус да превозят всички.... което е смешно! Второ - целодневните им екскурзии са абсолютно претупани - не са с продължителност повече от 4-5 часа! Няма време за нищо, просто една обиколка на бегом из градовете... И пак събирането с един автобус на хора от целия полуостров.... Не си заслужава 50 лева за подобна допълнителна екскурзия!!! Половината допълнителни екскурзии се организират за едни,  провалят се за други хора и никой не уведомява за това... Ужасно е!!! Да не говорим за арогантното отношение на Емералд към своите клиенти... просто е безобразно. Обобщено - качеството на услугите е на супер ниско ниво! Не бих повторила грешката да пътуваме с тях!!!

# 879
  • София
Виждам, че поддържат ниското ниво.  ooooh!

# 880
Виждам, че поддържат ниското ниво.  ooooh!
Точно. Чудно ми е обаче как още не са фалирали. Явно доста хора не се интересуват от отзиви преди да сключат договор с една агенция.

# 881
За съжаление, повечето от хората ги мързи да споделят дали добри, дали лоши отзиви, затова дори и в нета е трудно да се намерят такива. Както някои не си правят труда все пак да намерят някаква информация преди да се запишат за екскурзия. Не визирам последното оплакване, защото все пак Емералд са от много години на пазара, и човек някак си се доверява на това и не очаква "издънки". Но, напоследък май има повече недоволни от техните услуги newsm78

# 882
За съжаление, повечето от хората ги мързи да споделят дали добри, дали лоши отзиви, затова дори и в нета е трудно да се намерят такива. Както някои не си правят труда все пак да намерят някаква информация преди да се запишат за екскурзия. Не визирам последното оплакване, защото все пак Емералд са от много години на пазара, и човек някак си се доверява на това и не очаква "издънки". Но, напоследък май има повече недоволни от техните услуги newsm78

Да, така е. Най-лошото в нашия случай е, че след като споделихме с тях нашите виждания и оплаквания, те дори едно "извинявайте" не казаха. Напротив - сблъсках се с арогантно и нагло отношение  #Crazy Дори и със заплахи... Така че - внимавайте! Наши приятели се върнаха този уикенд от Халкидики, отново с тях. Съответно организацията е била отново ужасна, чакали са в хотела си часове след уговорения час за тръгване, ей така, без никой да им се обади, да ги предупреди... Отписвам я и тази агенция!

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 10:44 от rinski

# 883
  • София

Да, така е. Най-лошото в нашия случай е, че след като споделихме с тях нашите виждания и оплаквания, те дори едно "извинявайте" не казаха. Напротив  сблъсках се с арогантно и нагло отношение  #Crazy Дори и със заплахи... Така че - внимавайте! Наши приятели се върнаха този уикенд от Халкидики, отново с тях. Съответно организацията е била отново ужасна, чакали са в хотела си часове след оговорения час за тръгване, ей така, без никой да им се обади, да ги предупреди... Отписвам я и тази агенция!

Да и при мен беше същото, арогантност и наглост от страна на г-н управителят!

# 884
Добавям в списъка и "Запрянов Травел"  в случай, че  някой не   го е включил преди мен. Почивката я резервирахме още началото на февруари за Будва. Една седмица преди 03.06.2017г. ни информираха, че отлагат пътуването за 10.06.,    като даже не си направиха труда да ми се обадят, а разбрах от други познати. И то отлагат заради "лошото време". Отказахме се, върнаха ни парите, но ни пропадна плануваната отпуска. Е, не съвсем! От познатите разбрах, че не са ги настанили в пансион"Обала , са ги разпръснали на всички
възможни места из Рафаиловичи,а  пък екскурзовода не бил  пътувал из този район, не го познавали не бил  подготвен???  Така, че  на практика и без екскурзовод!  Е, повече никога  със "Запрянов Травел" !                                       

Общи условия

Активация на акаунт