МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 624
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, избрала съм да се следя в Надежда при д-р Тодор Димитров. Какви отзиви имате за него? Скоро ми предстои и първата ФМ при д-р Даниел Георгиев. Имате ли отзиви и за него? Hug
Супер пич е! Аз съм изключително доволна, била съм няколко пъти при него, мислех, че не  следи ЖК, той май се занимава с тежки случаи... Супер е лекарят. При Илиев съм била много отдавна, той май също е много добър лекар. За ФМ съм супер доволна от др. Богданова, Тодор Димитров не ви ли насочи към нея? Аз отидох при Чачева на ранния БХС, след това тя излезе в отпуска и ми се обади Михова и много съжалих, че не послушах тогава д-р. Димитров, щях да си спестя към главоболия и сълзи...

На мен др Димитров при предложи Чачева или Георгиев, но д-р Чачева нямаше свободни часове за моя период и записах при д-р Георгиев. Надявам се всичко да мине добре! А относно д-р Димитров, за момента и аз съм очарована от него, голям шегаджия, готин човек и си личи, че е опитен специалист. Аз още не съм записана на ЖК, та ще видим как ще процедираме там, но се надявам да може да ме следи поне от време на време!

# 136
  • София
Здравейте! Някой дали е раждал в Надежда при д-р Марта Дончева? До колкото знам, тя не е на щат там, но има договор с болницата и води раждания? Също така дали някой е правил опит за VBAC в Надежда? Има ли нещо като акушерско звено, както в Св. Лазар и Св. София (на Мазнейкова)? Има ли някакъв начин човек да се запознае с някои от акушерките? Аз имах много травмиращо секцио преди 2-3 години и с тази бременност се надявам на естествено раждане. Много ми се иска да попадна на екип, който активно да ме подкрепи... Особено сега, с Ковид мерките, таткото явно няма как да присъства и ще имам още по-голяма нужда да се чувствам сравнително комфортно, а болницата е абсолютно непозната за мен.

# 137
  • София
Доколкото знам в Надежда може да се плати и пакет "избор на акушерка", струва 600 лева. Моя позната така е раждала с акушерка Стаменова.

# 138
Единствената акушерка, която може да се избере персонално е Надежда Стаменова. Другите акушерки работят на смени и Ви поемат тези, които са дежурни.

# 139
Единствената акушерка, която може да се избере персонално е Надежда Стаменова. Другите акушерки работят на смени и Ви поемат тези, които са дежурни.

При секцио може ли ? или е само за естествено раждане ?

# 140
Доколкото знам няма избор на екип. Ако секциото е планово може да се разберете с определен лекар и то да бъде направено, когато той е на смяна. При спешно секцио мисля, че отново Ви поемат, тези които имат дежурство.

# 141
Здравейте, не се следя в Надежда, но ако реша да раждам там мога да избера лекар, при когото да родя нали? Също така кого бихте ми препоръчали?

# 142
  • София
Здравейте, не се следя в Надежда, но ако реша да раждам там мога да избера лекар, при когото да родя нали? Също така кого бихте ми препоръчали?

В Надежда няма избор на екип. Ако си планово секцио и имаш контакти с конкретен лекар, можеш да се уговориш с него и да съобразите датата със смените му.

# 143
  • София

При секцио може ли ? или е само за естествено раждане ?
При секцио не Ви трябва определена акушерка. Там оперира АГ. Аз бях планирала дата за секцио с моята докторка, тогава, когато тя е на смяна. Обаче детето реши да излиза по-рано и съответно оперира АГ-то и екипът, който беше дежурен.

# 144
  • София

Не намирам нищо по този въпрос на сайта им. Дали имате допълнителна информация? Как става този избор, колко по-рано трябва да се заяви, има ли среща за запознаване със състоянието?

# 145
И на мен много ми хареса акушерката Стаменова. Тя обаче в една от лекциите, които водеше каза, че ако е била нощна или цял ден на работа, а вие й звъннете да идва за раждане, няма как да се случи, защото няма да е адекватна. Вижда ми се разумно. Да каже някой запознат дали е така.. може би поема избор на акушерка с условието, ако е налична....

# 146

Не намирам нищо по този въпрос на сайта им. Дали имате допълнителна информация? Как става този избор, колко по-рано трябва да се заяви, има ли среща за запознаване със състоянието?

Това, което имам като информация е от лекция на живо в болница Надежда, преди пандемията и началото на онлайн лекциите. Тогава Надежда Стаменова лично даде тази информация. Каза, че е добре да бъде потърсена 35/36-та седмица, да се запознае с жената, да я прегледа и да обсъдят раждането. От това, което намирам в мобилното им приложение за запазване на часове - в момента тя води индивидуални консултации за раждане в мол парадайз - може да си запишете час и да получите информацията, която Ви е необходима.

# 147
  • София

Това, което имам като информация е от лекция на живо в болница Надежда, преди пандемията и началото на онлайн лекциите. Тогава Надежда Стаменова лично даде тази информация. Каза, че е добре да бъде потърсена 35/36-та седмица, да се запознае с жената, да я прегледа и да обсъдят раждането. От това, което намирам в мобилното им приложение за запазване на часове - в момента тя води индивидуални консултации за раждане в мол парадайз - може да си запишете час и да получите информацията, която Ви е необходима.

Страхотно! Много благодаря!

# 148
Може лш някой да ми помогне за отмяна на час през приложението? Не виждам такава опция.
От половин час чакам на телефона за разговор с оператор, неуспешно за сега.

И също така др. Фурлакис преглежда ли с направление?

# 149
  • София
Може лш някой да ми помогне за отмяна на час през приложението? Не виждам такава опция.
От половин час чакам на телефона за разговор с оператор, неуспешно за сега.

И също така др. Фурлакис преглежда ли с направление?

Мога да коментирам само първия въпрос - и аз след неравна борба да отменя час през приложението преди време се предадох и го направих чрез кол центъра. На въпроса ми има ли все пак начин да се извърши директно през платформата, отговорът беше, че няма. Информацията ми е от преди няколко месеца, ако не е актуална, ме коригирайте.

Общи условия

Активация на акаунт