МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 341
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
И аз днес звънях и казаха, че няма 🤔

# 541
Аз проверявам чрез мобилното приложение и излиза, че няма.

И аз днес звънях и казаха, че няма 🤔

# 542
Дами, знаете ли дали графикът за април вече е излязъл? Simple Smile
За какво графика? Генеколог, ЖК, ФМ,...?

# 543
Дами, знаете ли дали графикът за април вече е излязъл? Simple Smile

Още миналата седмица беше излязъл, звънях в сряда.
Странно. За женска консултация ли? Сега звънях и ми казаха, че не е.

Не за ФМ звънях съжалявам незнаех, че за ЖК не е излязъл.

# 544
За ЖК ставаше дума, благодаря момичета. Ще чакам Simple Smile

# 545
  • София
Дами, ще помоля да ми припомните за имунологична биопсия откога се започваше подготовката с Утрогестан?Благодаря!

# 546
Здравейте, искам да попитам дали знаете какво е работното време на медицинския център в Мол Парадайс? Интересува ме по-конректно лабораторията им, защото там ми предстои обременяване с глюкоза и знам, че първата проба се взима на гладно рано сутринта, а пък единственото инфо което намерих е, че центъра отваря чак в 10 сутринта... Thinking И още един въпрос към тези от вас, които са правили обременяване с глюкоза в Надежда - как преминава като последователност, от вената или от пръста взимат кръв? Много ли е неприятно? Бременна съм, казаха ми, че изследването е рутинно по ЖК, но на мен ми се струва като мъчение Confused

# 547
  • София
Здравейте, искам да попитам дали знаете какво е работното време на медицинския център в Мол Парадайс? Интересува ме по-конректно лабораторията им, защото там ми предстои обременяване с глюкоза и знам, че първата проба се взима на гладно рано сутринта, а пък единственото инфо което намерих е, че центъра отваря чак в 10 сутринта... Thinking И още един въпрос към тези от вас, които са правили обременяване с глюкоза в Надежда - как преминава като последователност, от вената или от пръста взимат кръв? Много ли е неприятно? Бременна съм, казаха ми, че изследването е рутинно по ЖК, но на мен ми се струва като мъчение Confused

Лабораторията със сигурност работи от 10, не по-рано. За другото не мога да отговоря. И аз съм бременна, но не ми назначиха обременяване с глюкоза за щастие. Правила съм преди (по искане на застраховател) и ми беше много неприятно, дано при теб не е така.

# 548
Здравейте! Звъннаха ми днес, че моята докторка е под карантина и ще ме прегледа д-р Енчева (ЖК). Може ли някякво мнение за нея?

# 549
Здравейте! Звъннаха ми днес, че моята докторка е под карантина и ще ме прегледа д-р Енчева (ЖК). Може ли някякво мнение за нея?

Аз ходя на ЖК при нея, прекрасне е, младичка, много мила и обръща внимание, отговаря на всеки въпрос и дава подробни обяснения! Hug

# 550
Здравейте,
Да ви попитам как се казва процедурата за премахване на яйчник, щото искам да видя в ценоразписа, но нещо не я намирам, може да си има медицински термин.
Благодаря Ви!

# 551
Кръв ми вземаха от вената. Между другото, това е най-гадното изследване, което на мен са ми правили. На гладно, без вода трябва да се пие една отврат, след което пак с часове не може да се пие вода. Ужасно беше. Но не е страшно или болезнено, просто гадно.

# 552
Здравейте, момичета,
Имам малко странно питане, но си признавам че ми е първа бременност и нямам идея как стоят нещата.
Ясно, че няма избор на екип, но попаднах на коментари, че може да си избереш акушерката. Това реално така ли е? Започвам да изпитвам голям страх от това да не знам при кого ще се падна да раждам, а не искам да се прибягва до секцио само заради това.

# 553
Аз не съм чувала за такава опция. Няма и логика, те също са на смени и който се падне.
Аз миналата година като раждах там бях цяла бременност с настройката, че съм избрала болница, в която държат качество, за да не ми се налага да се тюхкам и да се моля на доктор, да давам пари по втория начин и да не будя недоспал доктор по нощите да ме изражда.

То аз приключих със спешно секцио де, но хората са си професионалисти и според мен добре отсъдиха и юе посъветваха.

# 554
  • София
Има възможност да се избере като акушерка само Надежда Стаменова, за което се заплаща допълнително. Тя самата дава индивидуални консултации за раждане в Парадайз, но не знам дали има часове.

Общи условия

Активация на акаунт