Черен петък 2020

• 132 127
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 75
И аз ще хвърля едно око на офертите. Минали години  все обирах Комедия и Хипотенузата.Тази година играчки почти няма да има и повече  дрешки ще гледам...

# 76
Като стана дума за козметика, нещо за "Златна рибка" и намаленията знаете ли?

# 77
Онзи ден получих един парфюм на Версаче от Парфимо, имала съм такъв преди повече от 20 години, миризмата е същата, шишето, кутията, никакви съмнения в оригиналността.

# 78
И аз се нареждам за намаленията.Миналата година напазарувах за всички от Черния петък, надявам се и сега така да се получи.Децата са вече големи и по-скоро ще следя спортните магазини.Знам, че Спорт депо правят Черен петък, но бяха с малък % намалени нещата им.

КОмсед и Хиполенд винаги имат черен петък.И повечето детски магазини също пускат различни намаления около черния петък.

Аз се надявам да си намеря един Киндъл и Дифузер за етерични масла за нас.

# 79
Следя ви ☺️
Аз количка за бебе съм си харесала и я дебна , че я има в Хиполенд 😂
А знаете ли какъв % е намалението в Хиполенд и Комсед ?

# 80
Следя ви ☺
В Хиполенд беше 25% .По спомен В Комсед 25 или 30%.

# 81
Следя ви ☺️
Комсед 30%.

# 82
В babyspot.bg има 30% намаление на 5 марки детски стоки в момента.

# 83
  • Пловдив
Като стана дума за козметика, нещо за "Златна рибка" и намаленията знаете ли?
Участват всяка година около самата дата на Черния петък с различен процент намаления за различните марки - обикновено намалението е от 15% и по-голямо.

# 84
  • София
И тази година ще следя за намаления основно на козметика за коса - в Златна рибка и Арлен имаше много добри попадения и напазарувах за една година напред, даже имам още незапочнати маски и масла.
Ако правилно си спомням, Арлен пуснаха намалението по-рано от Златна рибка и беше някъде към средата на ноември.
Аз лично съм по-доволна от Хиполенд отколкото от Комсед - последните забавиха поръчката ужасно много и за малко да не пристигне навреме за предвидения повод. Хиполенд три години подред изпращаха бързо. Дъщеря ми вече е голяма и за първа година няма да пазарувам от детски магазини, а ще се оглеждам за безжични слушалки

# 85
Спомням си от минали години, че доста момичета се оплакваха от Комсед.
С Хиполенд не съм имала проблеми. Няколко години подред съм поръчвала на ЧП
от тях и всичко е пристигало в срок.

# 86
  • София
И аз се нареждам сред следящите темата. Търся бяла техника и козметика/парфюми. Парфюми си поръчвам от Venera cosmetics, никога не съм имала проблем с качеството, но сега ми се ще да хвана намаление на любимите ми Lancome. За бяла техника съм се спряла на пералня и фурна Bosch и следя всички сайтове и магазини, които предлагат такива. Може и някой смартфон от среден клас да взема за подарък, ако си заслужава офертата.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 15:16 от malina_smile

# 87
  • Варна, България
Магазин Рино се включват всяка година и ги следя. Правят по няколко черни уикенда. Електроуредите са до днес -1.11

# 88
  • София
Аз съм имала проблеми с Хиполенд, в период, в който дори нямаше черен петък. Направих поръчка, не дойде на време. Звъннах им друг им бил срокът за доставка, не този, който пишело в имейла. Казах им, че това е изключително непрофесионално и я отказах.

# 89
В babyspot.bg има 30% намаление на 5 марки детски стоки в момента.
Оле, благодаря ти! Количката ми я има намалена с 400лв и я поръчах !!! Даже не бях чувала за този сайт, адски съм доволна, добре, че сподели информацията ☺️☺️❤️

Общи условия

Активация на акаунт