В ЮНСКОТО Tумбаче Расте Близначе или Раче (Тема 2 - 2021)

• 37 637
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
Искам и аз клинчета. 😍 Може ли линк, ако има опция онлайн да се купи? А с какви размери ги поръчвате? Аз за първи път съм бременна и изобщо не ми е ясно какво ще ми се случва.. 42кг съм си, в 7г.с.+3. Малко ми се гади, но се опитвам да се храня както преди..
Аз живея в ЮК, ползвам сайтове за препродажба на дрехи (нови или втора ръка, според личния ти филтър), рядко купувам от официалните. Не мога да дам линк, защото всичко е една бройка. В случая беше бъндъл 4 клинчета за 2 кинта 😁

# 406
Кг се качват , нормално е ,аз първата бременност стартирах от 74кг , влязох в родилното 94 кг,изписаха ме 82. След 3-4 месеца бях 74кг. Сега стартирах 77кг, но свалих до 74. Нямам апетит, с този гаден вкус в устата, ям странни неща Simple Smile , пример (шунка с банан и  солети Simple Smile ) . Обмислям скоро да приемам и повече коприва , цвекло ,нар - имаме много нужда от желязо .Приемам витамини за бременни. Точно поради многото дефицити в този период от годината.
Напичам се за вит Д Simple Smile . Когато има хубаво слънчице.
    Мами от Пловдив има ли в групата ,къде се следите ?
Здравей! Аз съм от Пловдив. Ще се следя при Карагеоргиев в Пълмед. Днес ще ходя да се записвам и ще бъде първата консултация. При него проследихме овулацията и след като забременях ходех всяка седмица да гледката бебенце. Та днес е заветната първа официална консултация ❤️

# 407
Клинчета съм взимала аз от Lidl и бях доволна, но не знам кога ще пуснат. Също и едни дънки за бременни. Блузките се разтягаха според обема ми Stuck Out Tongue С тях си изкарах зимата и пролетта. Лятото с рокличките понеже си ми бях повечето с висока талия и не се наложи нови да купувам. Общо взето нямам много дрехи за бременни.
Сещам се, че LC wikiki продават дрехи за бременни, може да провериш на сайта им за клинчета Simple Smile Също HM, но там ще са скъпи вероятно.

# 408
Аз искам да попитам повече за панталоните и клиновете на LC wikiki? Към днешна дата за бременни не съм проверявала, но преди като съм мерила панталони и дънки винаги явно съм попадала на късички модели. Не съм от високите 165см, като в зависимост от модела влизах в М и Л. Дали и моделите за бременни са така? На вас случвало ли ви се е ?

# 409
Аз си взех клинове и дънки от Lc wikiki. Много съм доволна, даже са ми дълги, на твоя ръст съм. Но е най-добре на място да пробваш -  от 10 модела, подбрах 2.

# 410
  • България, Русе
Момичета, относно изследвания аз съм на 3ти преглед на 24 ноември, ще бъда в 12г.с. тогава ще регистрираме и бременността, въобще нямам спомен какви трябва да ми правят. Преди 10години раждах първото нормално в АГ в Русе. Но се чудя да спомена на АГ, че до преди 2 месеца имахме коте в нас?!
Хормоните яко бушуват при мен, всеки път като гледам една реклама за мини памперсите на недоносените бебета и ми се насълзяват очите. Още работя в магазин, вдигам по 6-8кг, колежката ми, която е по възрастна все ми прави изречения, че едва ли не се правя на префърцунена. На 32г съм, не е рискова бременност, но мисля до края на декември да работя и съм казала на шефа, че отказвам да вдигам тежко. Мисля, че е нормално да се пазя.
На китайския календар излиза момче, на други момиче но ще видим Simple Smile Аз имам 1 момче, а моя 2  момичета. Брак нямаме, аз имам 1 развод и не съм очарована от брака.
Ние още не сме казали на родата, малко сме притеснени от реакциите на бабите - "3 деца не са ли ви достатъчни" сме го чували и преди. Но 2те момичета не живеят при нас и идват рядко а аз си имам реално 1. Така че много ни се иска това бебенце. Трябва да съм по спокойна, а все нещо ме напряга.
Иначе килограмите ми са доста и съм си поставила мисловна граница, която не трябва да преминавам. Преди бях 75 качих 16, но няколко месеца след раждането естествено си ги върнах. А сега постоянно се чувствам подута, още не се тегля страх ме е Grinning Но ям много плодове, мюсли и много салати, и не се ограничавам. Ще му мисля след като спра да кърмя.

# 411
  • Германия
Преди 10години раждах първото нормално в АГ в Русе.
И аз така, февруари 2011 раждах там, в старото АГ и имам толкова лоши спомени...добре, че за второто вече бях в Германия и всичко беше песен. Сега бременея с трето ❤
При кой ще се следиш? Аз ходех при Кунев и Тончева, но раждах без екип и изкарах голям Некъсмет, всичко се обърка, лежах 12 дена, проблеми с детето, проблеми с мен, 2 пъти ме шиха с пълна упойка...

# 412
  • варна
Такааааааааааа, оказа се че всичко ми е тясно в корема хихихих.Сега и аз трябва да си търся нови дрехи......Изглеждам все едно съм бременна в 6 месец.Отдавам го на повече хапване и по малко движение
Забелязвам, че последно време съм много изнервена - сама не мога да се понасям.....
Много се запъхтявам, това нормално ли е

# 413
Такааааааааааа, оказа се че всичко ми е тясно в корема хихихих.Сега и аз трябва да си търся нови дрехи......Изглеждам все едно съм бременна в 6 месец.Отдавам го на повече хапване и по малко движение
Забелязвам, че последно време съм много изнервена - сама не мога да се понасям.....
Много се запъхтявам, това нормално ли е

И при мен е същото положението - малко движение, а преди активно спортувах. Обаче от една по-дълга разходка получих леко зацапване и оттогава внимавам много. Запъхтяването го има и при мен, вчера на едно малко баирче едвааааааам си поемах дъх 🤣

# 414
Някоя от вас направи ли си противогрипна ваксина? Какво е мнението ви по въпроса?

# 415
Някоя от вас направи ли си противогрипна ваксина? Какво е мнението ви по въпроса?
Аз четох, че първите три месеца не е ок.

# 416
  • България, Русе
Преди 10години раждах първото нормално в АГ в Русе.
И аз така, февруари 2011 раждах там, в старото АГ и имам толкова лоши спомени...добре, че за второто вече бях в Германия и всичко беше песен. Сега бременея с трето ❤
При кой ще се следиш? Аз ходех при Кунев и Тончева, но раждах без екип и изкарах голям Некъсмет, всичко се обърка, лежах 12 дена, проблеми с детето, проблеми с мен, 2 пъти ме шиха с пълна упойка...
За сега ходя при Ани Матеева, сигурно тя ще ми следи бременността. И аз раждах в стария родилен, но имах късмет и за 3 дни бяхме изписани.
Сега има 2 варианта или в новото Родилно или в Медика частно 800лв. Добри отзиви има и на двете места. Още не съм решила.

# 417
  • Замък сред облаците
Аз четох, че първите три месеца не е ок.

Аз принципно не съм им фен. Нали се сещате, че щамовете еволюират, а една ваксина се разработва 2-3 години преди да се пусне на пазара. Да, може да го изкараш по-леко ако се ваксинираш, но може и да не подейства въобще.
Аз нали съм с хашимото, по принцип не препоръчват тези ваксини за нашата таргет група (макар че пак си зависи от мнението на лекаря).

# 418
За ваксината съм на мнението на AAndreeva. Бих си сложила, ако имах астма, белодробни проблеми, в смисъл заболяване, което би се повлияло от грип.

За задъхването помня, че с първата бременност едва изкачвах 3 етажа, супер мног осе задъхвах. С тази май не е чак така или поне до момента не съм усетила.

Момичета, изобщо не ставам за тренировки още. Днес сутринта си направих една кратка 15-минутна макар и интензивна. Одеве щях да заспа на стола и легнах да дремна. Все едно някой ми изпи силите, не съм се чувствала така досега.

# 419
  • Варна
Здравейте момичета, някоя от вас ще прави ли пренатест и по специално Вижън, кой пакет бихте посъветнали да се ползва, аз като за първи път и за успокоение, си мисля за най-големият пакет, та ми е интересно да чуя мнения..Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт