В ЮНСКОТО Tумбаче Расте Близначе или Раче (Тема 2 - 2021)

• 37 647
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
Аз тръгнах от 70кг., имам инсулинова резистентност, за която приемах метформин.
Към днешна дата в 11г.с. съм 3кг.+
Опитвам се да спортувам, като правя клипове от интернет за бременни. Пазя корема, но за упражненията ръце си ползвам 2кг гирички. Не се ограничавам, но и нямам неспирен апетит.

# 391
Кг се качват , нормално е ,аз първата бременност стартирах от 74кг , влязох в родилното 94 кг,изписаха ме 82. След 3-4 месеца бях 74кг. Сега стартирах 77кг, но свалих до 74. Нямам апетит, с този гаден вкус в устата, ям странни неща Simple Smile , пример (шунка с банан и  солети Simple Smile ) . Обмислям скоро да приемам и повече коприва , цвекло ,нар - имаме много нужда от желязо .Приемам витамини за бременни. Точно поради многото дефицити в този период от годината.
Напичам се за вит Д Simple Smile . Когато има хубаво слънчице.
    Мами от Пловдив има ли в групата ,къде се следите ?

# 392
И аз с моите скромни 46 кг, смъкнах 1,5 кг, което малко притесни, но много ми се гадеше в 7,8 и 9 седмица, месо почти не мога да близна, само като ми замирише и ми става лошо. Но сега успях да се върна на 46 кг. Мен всяко смъкване на кг много ме притеснява и сега се опитвам да си хапвам повече.

# 393
И аз с моите скромни 46 кг, смъкнах 1,5 кг, което малко притесни, но много ми се гадеше в 7,8 и 9 седмица, месо почти не мога да близна, само като ми замирише и ми става лошо. Но сега успях да се върна на 46 кг. Мен всяко смъкване на кг много ме притеснява и сега се опитвам да си хапвам повече.

Няма от какво да се притесняваш Simple Smile Нормално е първия триместър, ако много ти се гади или повръщаш, да свалиш. Моя приятелка беше свалила 10кг първи триместър и после качи 11. В крайна сметка роди с 1кг отгоре Grinning Гледай да се храниш пълноценно, когато ти отмине гаденето и всичко ще е наред. Може да си пуснеш вит Б12 за всеки случай, когато ти вземат кръв за ПКК.

# 394
Аз стартирах от близо 51 кг и сега съм 600 грама нагоре, днес влязох в 8 седмица. Но на мен не ми се гади, не повръщам, хапвам си, но продължавам да спортувам поне по 2 до 3 пъти на ден, което за моя ритъм си е направо зележаване.
С първата бременност качих 8 кг, с втората 6, но там имах проблем и непрестанно губех белтък и затова килограмите бяха малко. Иначе малкият се роди 2.8 в първите дни на 9 месец, което си беше добре, като се има предвид, че почти цял месец по-рано го извадиха.
Но с първата бременност бях на 21г., втората на 26г. Сега от висините на моите 41г. се моля само да е здраво бебчето, а килограми се свалят!
Само да сме здрави всички! И ние и бебоците!

# 395
Аз съм то Пловдив, следя се при Андрей Минчев,за мен лично много добър специалист.

Кг се качват , нормално е ,аз първата бременност стартирах от 74кг , влязох в родилното 94 кг,изписаха ме 82. След 3-4 месеца бях 74кг. Сега стартирах 77кг, но свалих до 74. Нямам апетит, с този гаден вкус в устата, ям странни неща Simple Smile , пример (шунка с банан и  солети Simple Smile ) . Обмислям скоро да приемам и повече коприва , цвекло ,нар - имаме много нужда от желязо .Приемам витамини за бременни. Точно поради многото дефицити в този период от годината.
Напичам се за вит Д Simple Smile . Когато има хубаво слънчице.
    Мами от Пловдив има ли в групата ,къде се следите ?

# 396
Здравейте, момичета и аз да се запиша,
с термин 15.06.2021 г.
Днес бях на втори преглед пр АГ (За тези от Варна - Максим Яков). Всичко изглежда нормално, въпреки че отидох много притеснена, тъй като от няколко дни всички неприятни симптоми изчезнаха. Съвсем се стреснах, когато и гърдите спряха да ме болят, но лекарят се разсмя и каза, че е нормално.
Дано успея да успокоя някоя от вас ако е изпитала същото, особено ако като мен е след 1 неуспешна бременност, завършила с мисед.

Леко бременеене от мен! 🤗

# 397
Здравейте, момичета. Аз днес бях на преглед при доктор Чучумишев в Малинов и ембриончето изглежда добре, отговаря си на седмицата, пораснало е, но малко ме притесни това, че каза, че кръвоснабдяването на маточните артерии не е много добро. Аз съм с тромбофилия, но и на терапия с фраксипарин, натаспин и дори аспирин, каза, че засега не би променил терапията, защото е рано и ще следим по-нататък как е, но много ме тревожи това влошено кръвоснабдяване на маточните артерии. ..

# 398
Sheli2005, Stephanie.a, всичко ще е наред, момичета!
Нека бъдем позитивни, но не от Covid Stuck Out Tongue
Нормално е всяка една от нас да се тревожи. Майки сме. Вчера му обясних на съпруга ми, че за разлика от тях мъжете, ние ставаме майки, в момента, в който видим двете чертички. За тях е малко имагинерно. Не че не се радват, но животът си продължава по стария начин докато не дойде бебо, или поне докато не ни проличи много. А ние вече водим нов живот и носим нов живот Heart 

# 399
И аз точно същото му обяснявах снощи! 😃

# 400
Y@n4eto, и моят това казва. Дори като го подпитам дали ще ми помага, отговаря с Да, но след като проговори и можем да се разберем. Шегува се естествено. Благодарна съм, че поне той е по- устойчив. Аз съм си паника. Чакам с нетърпение да мине морфологията другата седмица и всичко да е наред. Все още не съм съобщила в работата. Мисля, че някои колеги подозират, защото коремчето леко личи в определени пози и виждам как ме заглеждат. Надявам се началството да го приеме добре. При нас бих казала, че се държи на мерките, но и сме доста хора.

# 401
При нас май моят мъж е по-голяма паника от мен. Вчера ми стана доста лошо, но ми падна кръвното, аз си го и усещам, често ми се случва, а той вече искаше да ходим на лекар. Трудно му обясних, че няма причина и ще ми мине след малко. И постоянно му говори, а аз се шегувам, че ушите още са му на вратлето, така пишеше в една книга за развитието по седмици де Joy

# 402
Аз с това гадене и повръщане от началото на октомври до сега даже съм свалила 2,5 кг. 8с.+2 дни съм и засега освен тотална умора, гадене, повръщане и температура от 37.2 нищо друго нямам 😀😀😀 Горе долу каквото съм прочела като симптоми, всичко съм прекарала. 😀 Важното е бебчето да е добре, другото ще мине.

Аз съм в същото състояние. В 8 г.с., не знам с колко но съм свалила килограми. Дрехите са ми вече широки, пръстените също Sad Вече се храня малко по-добре но ям малко. Понякога имам трисане или ми е студено. Тоталната умора вече ме изнервя. Гледам да се занимавам с работа или да излизам на разходки. Но след 21 часа заспивам Sad
Утре съм на преглед и ще питам за някакви изследвания, че май имам нисък хемоглобин.

Малко завиждам на майчета, които могат да спортуват и да хапват пълноценно Flowers Hibiscus Relaxed

# 403
Аз съм +2кг вече, 8+г.с.
Не ме тревожат килограмите, предния път ги свалих до 40тия ден на бебето. Бях си сложила психологическа граница макс 80кг., влязох да раждам 79.8 😁
Сега обаче стартирам по-малко, сега в деня на теста се измерих 60, при ръст 180см. Никога не ми е било драма какво ям, не качвам.
Вчера бях на разговор с акушерка, взеха ми урина, мериха кръвно. Всичко наред. Кръвното ми е нормално, обикновено е ниско, по време на бременност се нормализира.
Поръчах си малко клинчета за бременни, защото моите вече ми стягат, определено ми личи.
Избрах болница където да се следя, сега чакам да ми изпратят писмо с дата за фетална. Някъде около 7 декември я очаквам.

# 404
  • София
Искам и аз клинчета. 😍 Може ли линк, ако има опция онлайн да се купи? А с какви размери ги поръчвате? Аз за първи път съм бременна и изобщо не ми е ясно какво ще ми се случва.. 42кг съм си, в 7г.с.+3. Малко ми се гади, но се опитвам да се храня както преди..

Общи условия

Активация на акаунт