Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 872
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • някъде в орбита...
Моите съболезнования, La Catrala...

# 481
Съболезнования. Прочетох, като писа в другата тема, че се чудиш как да се свържеш с болницата...чудех се какво е станало. Мисля че и майка ми е болна, страх ме е..

# 482
La Catrala, съболезнования! Много тъжно!
Да почива в мир 🕯

# 483
  • Оптимист по принуда
Съболезнования, La Catrala. Cry Ще можеш ли да го изпратиш?
Това е годината на непрежалимите загуби. Cry

# 484
  • London
Не то майка ми е под карантина и после сама щяла да се оправи след като и мине карантината..... Страх я е за нас да пътуваме, а и за роднини. Те даже колет с подаръци ни бяха пратили и сега мисля да не го прием аили изхвърля, нямам идея дали няма корона по него и за да не рискуваме.

Бръм, да ходи да си направи снимка, че пневмония бързо и неусетно се развива и после става фатално в някои случаи.... Стискам палци всичко да е наред с майка ти.

Аз от дни не спя, не ям.... Като зомби съм.

# 485
  • София
La Catrala, моите съболезнования ...

# 486
Съболезнования, Catrala. Толкова бързо и изведнъж се случва всичко...  дори и сбогом не можеш да кажеш... Ужасно е.

Brumm, стискам палци за майката ти! Нали жените го карат по-леко.

# 487
  • UK
Катрала, съболезнования.

# 488
  • След завоя в дясно
La Catrala моите съболезнования. За колета- остави го няколко дни преди да го отвориш, ако има гадини ще измрат.
Brumm- дано леко мине
Пазете се момичета х

# 489
  • Истински се вижда само със сърцето.
La Catrala съболезнования, ужасно е това.
Бръм дано оздравява майка ти.

# 490
Ла картала....и аз не спя, ходя като таласъм из къщата до 3-4 сутринта, после ставам в 7...само мисля. Тя направи още в началото снимка, видя се бронхит, пие аб....но тоя гад действа понякога въпреки всичко.

# 491
Моите съболезнования, La Catrala... Светъл път на душата му!
Аз загубих баща си миналият декември. Всичко стана толкова бързо. Не можах да го затваря жив. Мога да си представя през какво минаваш...

Моят син от днес е в самоизолация, заради положителен случай в класа му. Ще го следя сега за симптоми. Пазете се , момичета, и семействата си - също!

# 492
  • London
Бръм тя правила ли е тест? Ако няма положителен тест може да е наистина само бронхит.

Децата рядко имат симптоми така че можеш да си спокойна.

# 493
Съболезнования..Sad
Аз все повече се тревожа за баща ми и сестра ми в Бг, и двамата не обичат да си стоят у дома и съответно рискуват да се заразят.

Малката кашляше и ходихме за тест, чудесна организация, резултатът дойде на следващия ден. Негативен, както и очаквах, но беше важно, заради училището. Съответно сега всички у дома кашляме и кихаме..

# 494
  • Bristol
La Cartala, моите съболезнования 🤗 Не изхвърляй колета, просто го сложи няколко дни в карантина. А майка ти как е?

Аз не съм впечатлена много от моят Mindfulness advent календар. Свещите си ги паля, всяка сутрин по една ароматична.

Бях пропуснала новината за Дебенхамс, но по случайност си бях купила рокля и боди от там. Роклята пристигна почти веднага, но бодито две седмици се забави. Преди няколко дни пък дъщерята си хареса пижама от там. Размерът й беше свършил, тя продължила да клика и проверява всеки ден и във вторник имаха в наличност, поръчахме. Сега се чудя, дали ще пристигне въобще.

Ronka, аз обичам да пробвам нови рецепти. Мъжът ми отначало се кефеше, но вече му писна и мрънка, че искал просто боб и мусака Simple Smile Затова и обичам и Gousto кутиите. Всичко идва напазарувано, рецептата пред мен и само процесът на приготвяне е останал.
Вчера леко префасонирах една тяхна рецепта за sausage roll. Много бързо и лесно се приготвя и цялото семейство го харесва.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт