Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 917
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Гамон се вари първо, около 40 минути. Ако сложиш морков и кромид лук при варенето, можеш след това да ползваш водата като бульон за супи.
След това месото се овкусява, хубаво става ако  го глазираш с мед и горчица и се пече -около 40 мин
Би могла да изпечеш, слагайки го върху парчета от ананас ( става и от консерва), придобива хубав аромат.
Освен това, въпрос на вкус е, но е хубаво да забодеш няколко карамфилчета отгоре, докато го печеш.

# 331
Аз го слагам в мултикукъра под налягане с лук, чесън, кисели краставичк, дафинов лист, вино, като го овалвам в подправки и соев сос преди това. Става много крехко и сочно.

# 332
  • London
Това не е ли джолан? Не съм търсила да видя....

Аз днес направих руска салата, моя като дойде есен и почва отрано с поръчки са сърми или руска....

Аз пък си хапвам локум с вкус на роза. Много любимо.

# 333
  • Оптимист по принуда
Този гамън не ви ли е зверски солен?

# 334
Изпекохме го и да ви кажа -хареса ми. Да, соленичък е, обаче ми допада повече от пържолите дето ги продават, те все са ми сухи и жилави.  Слагам снимка 🙂

# 335
  • На острова
Този гамън не ви ли е зверски солен?
Мега солен ми е и на мен. Не е лош, де.

# 336
Аз онзи ден взех, май беше joint, не беше пушен, съответно не беше солен

# 337
А какво всъщност е joint? Джолан ли е?

# 338
Мисля че да.

# 339
Дребният има рожден ден днес. Става на 15 и е супер ентусиазиран, че след година ще може да кара мотопед (ако му дам, де, че ме е страх малко).
Поръча си за вечеря боб с наденица и сарми....Остави ме със зяпнала уста няколко секунди. Очаквах да е нещо италианско или тайландско, че ги обожава, ама не.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 23:55 от G&B

# 340
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да ти е жив и здрав G&B Flowers Hibiscus

Идеална вечеря си е поръчал Wink

# 341
Да ти е живо и здраво детето, да има хубав живот!

# 342
  • London
Много е готин малкия, има нещичко на Киану Рийвс в него. Сигурно ври от мацки хихи. Да ти е жив и здрав. 👍💐

# 343
Много е готин малкия, има нещичко на Киану Рийвс в него. Сигурно ври от мацки хихи. Да ти е жив и здрав. 👍💐

Не знам дали ври 🤣, крие се като партизанин. Големият (почти на 19г.)ни запозна с неговата девойка преди седмица. Много странно, приятно, но и плашещо усещане, ме децата ни вече не са деца.

# 344
  • някъде в орбита...
Дребният има рожден ден днес.
Честит празник на момчето Birthday
Не бих го мислила мотопеда толкова. Като стигнете до там и го видиш как кара, ще си прецениш тогава Wink

Общи условия

Активация на акаунт