Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 12

• 48 061
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
На друг я по бъбреци, я по мозък.

Калция как се отразява негативно на мозъка?

# 151
  • Бургас
Може би някой кръвоносен съд да се калцира?

# 152
# 153
  • Пловдив
not perfect...а какъв точно желатин се препоръчва за прием?

# 154
Аз съм си взела телешки от iHerb. Пия си редовно. Няма вкус на нищо. Даже детето като беше малко му правех желирани мечета с него.

# 155
  • Пловдив
Аз съм си взела телешки от iHerb. Пия си редовно. Няма вкус на нищо. Даже детето като беше малко му правех желирани мечета с него.
нещо от нашия пазар няма ли?

# 156
Не знам. И да има я ще е на двойна цена. Другите да кажат, че не живея в Бг и не знам кое как е при вас. За ориентир моя е половин кг за 13$.

# 157
not perfect...а какъв точно желатин се препоръчва за прием?

И свински, и телешки, се препоръчва. Срещала съм различни мнения, че единият или другият е по-добър, пила съм и двата, не виждам разлика.

Бях си купувала от нета, както и от магазинчета (будки) за ядки, подправки и подобни. Не помня дали произходът е бил български.

# 158
# 159
Олеле и ценоразпис Scream Тез не са у ред. И като се замислиш и с желатин и без, няма хвръкнеш. Всичко е капка в океан. Такъв харч не бих си причинала.

# 160
Мистик, аз си купувам насипен телешки желатин, двайсет и няколко лева е килограма, белгийски или холандски беше. Ако искаш мога да ти дам координати за София.

# 161
  • Пловдив
Леми, в Пловдив съм Simple Smile Ще видя тук. Мерси!

# 162
Виж по тези магазинчета за насипни подправки и ядки.

# 163
Как изглежда това чудо насипен желатин Grinning честно, за пръв път го чувам. Моля някоя дама да снима самия продукт и да обясни как точно го приема.

# 164
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Real-Food-Beef-Gelatin-Powder-1-lb-454-g/400

Mix 1 tablespoon into your favorite cold juice and consume immediately. May also be used to make gelatin-style desserts by adding to very hot water and then adding sweetener, fruit and ice per cookbook directions.

Общи условия

Активация на акаунт