Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 519
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Симо почва да ме дразни с това вечно ходене по задника на Вики! То бива,ама неговото... Ще си навее беля накрая.
Хареса ми как Борис натри носа на Драго. 😁
И Лора почва да се усеща за парите. Време беше.

# 541
  • Велико Търново
Всъщност, дадоха ли, че Борис напуска или направо стана ясно, че вече е напуснал?

С образа на Велин нещо им куца...16 години мил и благ и изведнъж нещо превключи Close
Досега Мая е била скромна, тиха... Сега се облече по-предизвикателно и той превъртя 😉. Но, от друга страна, насилникът си е насилник и той все ще си намери повод за насилие. Тука нещо не ми се връзва...🤔
Ето, дадоха "превключвателя"

# 542
Симката е номер 1!

# 543
Симо ме изкефи в бара колко е умен и как никой не го подозира щото изглежда смотаняк, а повечето там са тъпи. Но....ще си изпати накрая заради тази.

Аз нямах предвид, че се чудя защо Вики не е влюбена вече, това ми е ясно и беше видно как поведението й се променя. А се чудя защо не я дават променена към света като цяло... отвличат я, двама човека около нея умряха, обвиняват боксьора че и брат й в сериозни неща... какво трябва да стане, за да стане по-сериозна се питам.
И докога ще използа хората в нейна услуга само, визирам Симо.

# 544
Мен пък Симката ме кефи какъв образ е"като ти дадат лаптопа на Боксьора първо звъниш на мен" 😁
Аз едно не разбирам, кога си простиха толкова бързо Лора на Борис заради Лина, а пък Лора се държи все едно не е имало нищо, не е ходила при Драго.Пак си играят на влюбени, правят планове, все едно няма пропаст от случки, недоверие и лъжи между тях.

# 545
Амбър, те така си играят отпреди 15 години.
Нищо истинско няма във връзката им.

# 546
На какво ли не е готов Симо за да го забележи Вики като нещо повече от приятел когото само да използва. Вече не знам какво трябва да се случи за да стане това освен още много време.
Велин се връща към чашката и ще стане страшно.

# 547
Велин нормален ли е.... тоя е психично болен изкрещял чичка

# 548
Йес, йес, йес! 😁

# 549
Оо да! 😆 Наай-накрая! Малко ми стана жал за Калин,ама време е да му се отворят очите.

# 550
  • Велико Търново
Ееее, най-после!
На Калин не му удържаха краката, май. Милият, ако знае какво го чака...

# 551
О, Калин 😭😭😭 няма да го понесе...

# 552
Кълбото започва да се разплитаа..
Тази Виктория не я понасям вече и вкъщи е с един тон гланц,некадърно момиче.
Мая бягай!
Кой беше този в промото с кака ви Снежа?Не може да е другият мъж, много млад ми се видя.

# 553
  • София
Калин разбра ли за Ива? Не можах да гледам, а ще умра от любопитство.

# 554
Калин разбра ли за Ива? Не можах да гледам, а ще умра от любопитство.
Намери фотографа,който е снимал за каталога и той каза,че Ива го е поръчала. В следващия епизод ще я пробва,като й покаже каталога.

Общи условия

Активация на акаунт