Пазаруване в ebag.bg и kaufland.online

• 16 258
  • 102
  •   1
Отговори
# 15
+1 за shop.gladen.bg, доставчика беше много любезен с маска и на разстояние. Бяха ми сложили подарък. Обичам много магазин ХИТ и ще заменя ебаг.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 22:44 от Alcarin

# 16
  • София
Да, един час преди да трябва да дойде, ми пращат имейл, че са я отказали, без обяснения, без нищо. Звъня цял следобед, дава свободно, никой не вдига. Успях да се свържа с пловдивски представител, щял да се опита някой да се свържел с мен-трънки. Не ги оставих на мира и им писах, където сваря. Много поръчки имали и за това не можели да доставят моята. От сърце им пожелавам да нямат нито 1 клиент. Изключително непрофесионално и безотговорно поведение. Не че нещо, ама съм бременна и съм с малко дете и те петък следобед в последния момент ще ми кажат няма нищо да ви доставим. Меко казано съм бясна, иначе ми изпратиха код за 10% отстъпка, могат да не казвам какво да го правят.

# 17
sea.sea, на вас поне ви отговориха, на мен до днес не. Не е редно изобщо да не отговарят. Приключих с тях.

# 18
  • София
Може би, защото наистина ги натиснах много. 😂

# 19
Т-МАРКЕТ съм решила да им дам шанс
В четвъртък ни казха доставка във втопник. То за 6 дни от Германия ще ми е доставят тази храна.

# 20
Ужас...добре, разубедихте ме.
VMV Supermarket някой пробвал ли е? Излиза ми реклама във фейсбук.

# 21
Тмаркет правилно ли съм разбрала, че имат само плащане с наложен платеж? Не може онлайн да се плати?

# 22
Да, но може при доставка да платиш с карта, ако по случайност им работи устройството. Последните две доставки от тях ме разубедиха да пазарувам от там.

# 23
А от гладен.бг качват ли нещата до вратата? Обикновено правя обемен и тежък пазар онлайн, да не ме изненадат?

# 24
  • София
Ужас...добре, разубедихте ме.
VMV Supermarket някой пробвал ли е? Излиза ми реклама във фейсбук.

Имах разговор с тях /Supermarket/по телефона, не бях очарована от него - остро, изнервено поведение отсреща. Имам изготвена поръчка до тях, но не съм я пускала - колебая се все още. Някакъв вътрешен глас ми се противопоставя на желанието да я пусна. Ще видим другата седмица аз , или този глас ще реши нещата. Ще пиша отзив, ако пусна поръчката.
Категорично съм много доволна от Кауфланд - зареждат ме от Резбарска чрез Фудпанда - прясна стока, свежи продукти и много добро отношение от куриера.

# 25
  • София
А от гладен.бг качват ли нещата до вратата? Обикновено правя обемен и тежък пазар онлайн, да не ме изненадат?

Може би е добре да ги питате, но на мен ми се струват доста отзивчиви и едва ли ще има проблем. Ние взимаме от входа, че входът е с чип, асансьорът е с друг чип, чудо...

# 26
Да, но може при доставка да платиш с карта, ако по случайност им работи устройството. Последните две доставки от тях ме разубедиха да пазарувам от там.
Благодаря.
Днес получих безконтактно поръчка от Еbag в Пловдив.
Момчето качи торбите до вратата ни, но входът ни се отваря от домофона.
Нямам забележки.

# 27
Качват до вратата, входа и асансьора са ни с чип, слизам да им отворя и никога не са ме питали дали искам да качат покупките , директно тръгват към етажа.

# 28
+1 за shop.gladen.bg, доставчика беше много любезен с маска и на разстояние. Бяха ми сложили подарък. Обичам много магазин ХИТ и ще заменя ебаг.
Гладен от Хит ли доставят?
Темата ще ми е полезна, че и аз се ослушвам за онлайн магазин.

# 29
  • София
Скрит текст:
Гладен от Хит ли доставят?
Темата ще ми е полезна, че и аз се ослушвам за онлайн магазин.

От Хит, да.
Аз да си призная, преди да почна да поръчвам от там, имах Хит за доста смотан магазин, а то се оказа, че има доста готини неща...

Общи условия

Активация на акаунт