Коментари за политика в България

• 112 028
  • 5 996
  •   1
Отговори
# 5 640
  • Другата България
Издирвам хора от Симитли.
Моля, моля, ако тук пише или чете поне някой от там, да ми каже как е в Симитли?
Защото при нас щяло да стане като там.
Борисов обяви Росица Кирова за водач на листата на ГЕРБ във Видин /видео/
https://www.bulnews.bg/article/392904
Цитат
Премиерът Бойко Борисов потвърди слуха, че бившата координаторка на Слави Трифонов във Видин за партията му "Има такъв народ" Росица Кирова ще води листата на ГЕРБ в областта.
"Теб те изгониха след онова прословуто кафе с мен, а ние ти предлагаме да водиш областта", каза той на поредната си асфалтова инспекция и добави - "Тук ще стане като в Симитли".
Дамата стана известна в края на миналото лято заради шумния начин, по който беше изгонена от партията на Слави Трифонов.
Кирова си навлече гнева на съпартийците си след като прие участие на инспекция на пътна отсечка с премиера Бойко Борисов. Преди това тя е известна местна протестираща, която води дългогодишна битка за по-добри пътища в Северозапада, но след като Борисов лично я взе в джипа си за проверка на строителството на артериите, тя му пристана.
„Изпълнителният съвет и Националният съвет на „Има такъв народ“ току-що се събраха и единодушно решиха, че Росица Кирова вече не е нито областен координатор за област Видин, нито член на партия „Има такъв народ“. И доколкото познавам правилата, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава“, написа тогава Трифонов.
Ето какво "нещо" инспектират двамцата.

За чудещите се - това е част от "строежа", "пътяТ", един от многото.
Ето още две снимчици от "строежа", ще ги скрия, по желание да се отварят, да не заслепят гледащия, или пък някой да не реши да открадне ноУ хаУ-то.....
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 18:33 от Merri_An

# 5 641
Симитли и Борисов в едно изречение навяват съвсем други асоциации...

# 5 642
  • Другата България
Симитли и Борисов в едно изречение навяват съвсем други асоциации...
Моля те, обясни за невежите, на тях по-скоро.
Тоест, на мен.
Сън няма да ме хване.

# 5 643
А, да, пак да се раздавам като народен будител, някоя да агресира по нощите, и накрая едно благодаря пак да не каже...

# 5 644
  • Другата България
А, да, пак да се раздавам като народен будител, някоя да агресира по нощите, и накрая едно благодаря пак да не каже...

Никаква идея нямам за какво говориш, аз със сигурност не съм агресирала, не и тук, естествено, няма и за какво.
Обаче!
Понеже инфото е на една ръка разстояние, разбрах за какво говориш. За Симитли и един кмет.
И един починал от инфаркт мъж.
Схванах, макар и със закъснение.

Пу - пу, дано да не е имал това предвид Баце с днешното изказване.

# 5 645
Не си агресирала ти Simple Smile

# 5 646
Цитат
ПП Април още няма гъби, но ако е дъждовно може да има охлюви.
Ау,жал ми е за хайванчетата.Дивият чесън кога излиза?
Цитат
Сега се посмях с "Ще ТЕ пратЯ в парламента, от там да надзираваш пътя от Видин до София...", или нещо подобно, по памет цитирам.
И аз го видях,но говорех по телефона.Чу ми се ББ да казва,че тя ще го надзирава две години.Нали уж са по 4г.,или той очаква да издържат още две,а не цял мандат?Rolling Eyes

# 5 647
Ще строят две гидини пътя

# 5 648
  • Другата България
Цитат
ПП Април още няма гъби, но ако е дъждовно може да има охлюви.
Ау,жал ми е за хайванчетата.Дивият чесън кога излиза?
Цитат
Сега се посмях с "Ще ТЕ пратЯ в парламента, от там да надзираваш пътя от Видин до София...", или нещо подобно, по памет цитирам.
И аз го видях,но говорех по телефона.Чу ми се ББ да казва,че тя ще го надзирава две години.Нали уж са по 4г.,или той очаква да издържат още две,а не цял мандат?Rolling Eyes
Надявай се да очаква такова нещо!
По-скоро има предвид, че през 2023 година според него пътят/пътищата ще са вече да летим по тях, нали и го каза, имаше го някъде - че до 2023 година, в края ѝ, всичко трябва да е готово.

# 5 649
  • София
ако гъбите са ви проблема, април има гъби. Така че не позволявайте на това да пречи на намеренията ви.

# 5 650
  • Другата България
ако гъбите са ви проблема, април има гъби. Така че не позволявайте на това да пречи на намеренията ви.
Същото казвам и аз.
Но според мен истинския проблем са именно "гъбите".
В листите.
Нека ги видим все пак първо, и после ще се убеждаваме.

# 5 651
Mama_Nana
Аз пък, се чудя дали да ходя, щото в СИК играели много пари, ама много и ще вземат да ми метнат гласа дето не искам.
Тази година, доста хора, които други години се натискаха да бъдат в СИК, няма да участват т.е. членовете ще бъдат чисто нови. Вероятността да "метнат" нечий глас нейде, съществува, но не за пари, а от незнание.

# 5 652
  • София
Тази година, доста хора, които други години се натискаха да бъдат в СИК, няма да участват т.е. членовете ще бъдат чисто нови. Вероятността да "метнат" нечий глас нейде, съществува, но не за пари, а от незнание.

И аз така се надявам- все пак, досега изборите все други ги организираха и както се обясни, добри пари са давали по СИК- овете, макар и без голяма полза за съответните партии.
Намазали са само "тружениците".
Но, това не пречи непрекъснато да се внушава, как сега изборите ще бъдат купени, фалшифицирани и какво ли не, защото ГЕРБ ги прави..

# 5 653
Скрит текст:

И аз така се надявам- все пак, досега изборите все други ги организираха и както се обясни, добри пари са давали по СИК- овете, макар и без голяма полза за съответните партии.
Намазали са само "тружениците".
Но, това не пречи непрекъснато да се внушава, как сега изборите ще бъдат купени, фалшифицирани и какво ли не, защото ГЕРБ ги прави..
Купуването/пазарлъка, не е там /в самата СИК/. Там никога не съм се съмнявала за сериозни далавери. За толкова избори, вече се научиха, къде се плаща и как. Освен това плащането не е за 2-3-10 гласа и всички плащат /да им се чуди човек/.

# 5 654
  • София
30+ години никой не поиска да ми купи гласа и направо се чувствам пренебрегната!

Общи условия

Активация на акаунт