Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 703
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
На Доори - съдържа 3 протеина, в бежова опаковка е.

# 271
Стрина, препоръчвам Syoss Salonplex и Elseve Dream long.

# 272
Кажете ми за някоя двуфазна мицеларна вода, в мини опаковка, за да чистя спиралата си с нея. Преди ползвах някаква на марка дм, синя.. Беше пълен боклук! Размазваше ми всичко навсякъде по лицето, не чистеше спирала отново, влизаше ми в очите, а съм с контактни лещи и ми правеше мизерии.
Купих си спиралата на мейбълин черната лукс с масла, но няма сила, която да я махне от мен, дори 18 часа под топлата вода в банята и душ олиото на нивея. Харесва ми, искам да си я ползвам, ама като да има и с какво да я чистя.

# 273
На Лореал двуфазната чисти много добре,но не знам дали я има в мини.

# 274
  • Пловдив
Двуфазната мицеларна вода на Гарние, но не съм сигурна дали точно тази я има в малка опаковка.

# 275
Двуфазната мицеларна вода на Garnier е много хубава, има я и в малка опаковка между 3 и 4 лв. е.

# 276
Гарниер,Нивея и Микса имат малки опаковки. Доволна съм и от трите, но Гарниер ми е любима, ползвам за цялото лице, купувам я често.

# 277
Препоръчвам този, бях най-доволна от него.
https://remedium.bg/loreal-skin-perfection-dvufazen-pochistvasht … stni-h125-ml-21/p

# 278
Здравейте, моля препоръчайте ми тоник за лице със салицилова киселина.

# 279
Моля за съвет за дегримьор за очи за мазна и зряла кожа (50г.).
Здравейте, моля препоръчайте ми тоник за лице със салицилова киселина.
Препоръчвам на Ревюел матиращия тоник.

# 280
Привет на пишещите тук .Бихте ли препоръчали ексфолиращи чорапи и препоръка как и колко често да се ползват -веднъж в месеца, веднъж на два или..? Благодаря на отзовалите се ! Бъдете здрави!

# 281
Това взех днес, пробвах ампулата, в първия момент ми се стори доста като количество, но бързо попи.
 Бонбоните на Хималая ги купувам редовно, редувам с другите им с лимон. Лосиона и крема с урея ги ползвам редовно, не оставам без тях.
 Балсама на Алверде за устни също купувам за първи път, ще видя как се представя навън във вятъра,че много ми се нацепват устните зимата.
Шампоана на Алверде е за малката, досега не съм взимала, но като цяло харесвам техните продукти, дано и това е добра покупка.
Еликсира и оризовата напитка също за първи път ще пробвам. Еликсира ми допадна, защото е за суха кожа, ще видя как е тези дни.
Скрит текст:

# 282
  • In The Middle Of Nowhere
И аз пробвах ампулата на Балеа и много ми хареса. Бързо попива, приятна е като консистенция и аромат. Доста е течна и трябва бързо и внимателно да се работи обаче. Ще си взема още. На база еднократно ползване засега ми се видя много добър продукт!!

# 283
Ампулата е много хубава.Аз я изтървах след като се намазах и стана на сол,внимавайте Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес взех на Виктория ексфолиращите,тук момичетата хвалят от Алито,но не ми се чака.Ама тия които взех пише да се стои 90 мин до два часа май беше,не знам ,трябва ли да седя и да не се движа?Като приспя детето ще ги сложа.

# 284
Говореше се за състав на розовите води. На Агива в състава е само Rose Damascena flower aqua.

Аз явно всеки път като влизам в Лили виждам нещо ново за мен. Интересно ми е имате ли впечатления от някой продукт на тези марки
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт