Пазаруване от НМ, тема 46

• 46 240
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Аз бих я върнала, според мен ще стане на топчета.
Онзи ден влизах във физически магазин и беше потресаващо зле, все едно влизах във втора употреба. Уж нови дрехи, а имам носени, които не изглеждат толкова зле.

Имаше тук една потребителка, със снимков материал от пробната, това обяснява ситуацията.

# 151
  • Mostly in my mind
Спам: как си, Девичке? Оздравя ли?

# 152
Цитат
И аз я получих същата и я върнах. На различно мнение съм относно мекотата, може би моята кожа да е по-изнежена, не знам, но на мен ужасно ми бодеше. Самият модел ми хареса.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0924739001.html
Получих и тази жилетка, страхотна е, обаче на мен ми стои потресаващо, просто е по-обемна. Аз съм слаба, но не много висока, а жилетката ме правеше да изглеждам като буренце, предполагам, че би била удачен избор за някой по-висок. Жилетката сама по себе си беше много красива.
Кой размер взехте при какви мерки, може ли да споделите (ако е удобно, разбира се). Отдавна я гледам, пише, че моделът е с М, а рядко са с този номер. Мислех, че е по-скоро умалена.

# 153
Почти, Лоли, благодаря! Hug

# 154
  • София
Преди малко моя Гоше ми донесе бялата жилетка. Поръчах XS, ако трябва да я закопчея не става. Ако ще се носи разкопчана основно може и по-малък номер, но като рокля не. Моята ще я връщам, не се одобрих 😐

# 155
  • have faith and be patient ..
Излезе ми нещо APP15, за - 15% от прилижението, но не действа и не хваща..

# 156
  • София
ХМ нямат черен петък сега, нали?
Следя една Коледна пижама за детето и все е изчерпана. Сега случайно имаше неговия номер. Направих си набързо нов акаунт за 10% и БД и използвах ваучер от картонче за 15%. Доволна съм.

APP15 действа с главни букви. Но аз вече си използвах моя ваучер.

# 157
  • Mostly in my mind
Вече има 2 опции за доставка. Дали ни четат?

# 158
Dammm, снощи го видях това с доставката до офис за 6,90.Пуснах едно якенце със зебра десен и като видях това с 6,90, набързо промених адреса, то не че куриерката не ги носи до вкъщи,въпреки че досега винаги давам до офис....Просто от седмици номерът с до офис при мен не става.

# 159
Оф, тоя код пак не върви с БД... Sad  Ей, тамън харесах един бял пуловер...

# 160
И се само за редовни цени, само -15% - мерси, ама друг път.

# 161
А някой помни ли за черния петък колко процента намаление пускат ?

# 162
Май беше до -70%, но нахвърляни намаленията както дойде.

# 163
Dammm, снощи го видях това с доставката до офис за 6,90.Пуснах едно якенце със зебра десен и като видях това с 6,90, набързо промених адреса, то не че куриерката не ги носи до вкъщи,въпреки че досега винаги давам до офис....Просто от седмици номерът с до офис при мен не става.
А ако куриерът не те намери вкъщи, не ги ли оставя пак в офиса?

# 164
А някой помни ли за черния петък колко процента намаление пускат ?

Предходните години пускаха намаления през цялата седмица преди Черният Петък,но на отпределени модели в избрани от тях категории.Преди 2г имаше много изгоден Кибер Понеделник.
Ето имайла който имам от миналата година Черният Петък е бил на 29.11.19г:
Скрит текст:

Това е традиционно са си -20 на ВСИЧКО на Черният Петък.Тази година би трябвало да е на 27.11 - след 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт