Пазаруване от НМ, тема 46

• 46 242
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Дали ще има черен петък и кога някой знае ли нещо Thinking

# 136
Teta, мерси, аз като цяло това го правя.
Просто си мислех, дали може да се разбере седмица по-рано за предстоящо намаление. Simple Smile

# 137
Не. С точност не може да се знае.

# 138
Е как по-рано...
Следиш си и така...
Нито ще е на всичко намалението и да го пуснат...на определени неща е обикновено.

# 139
Два пъти съм засичала и пазарувала на намаление 20% на всички бебешки дрехи от 4 месеца до 4 години, затова питах. Мислех, че може да се обявяват някъде предварително тези намаления. Simple Smile
Но ясно, ще следя за следващото такова.
Благодаря! Simple Smile

# 140
Наглеждай темата, най-сигурно е.

# 141
Привет!
Някоя да е наясно дали все още приемат дрехи за рециклиране?
В сайта уж пише, че приемат, но като дам на повече инфо и ми дава грешка.🙄

# 142
  • София
Приемат, в неделя занесох 2 торби.

# 143
Благодаря! ❤

# 144
Благодаря! ❤
Но все още раздават талони с валидност до 31/01/21

# 145
Благодаря! ❤
Но все още раздават талони с валидност до 31/01/21
Стимулират пазаруването Grinning Знаеш, че до тогава, трябва да си купиш нещо Grinning

# 146
  • София
Получих тази жилетка, но се колебая дали да я запазя. Харесва ми, мекичка и изглежда добро качество, но предвид състава и си мисля, че след първото пране би могла да се съсипе - 4 %вълна, акрил, еластан и полиестер. Това е единствения продукт, който ми хареса от последните ми няколко поръчки, качеството на всички беше направо ужасно.

# 147
  • Варна
Акрилът за мен е много хубава материя. Еластан, вълна също. За полиестера нямам наблюдения, когато е в плетиво.

# 148
Аз бих я върнала, според мен ще стане на топчета.
Онзи ден влизах във физически магазин и беше потресаващо зле, все едно влизах във втора употреба. Уж нови дрехи, а имам носени, които не изглеждат толкова зле.

# 149
Получих тази жилетка, но се колебая дали да я запазя. Харесва ми, мекичка и изглежда добро качество, но предвид състава и си мисля, че след първото пране би могла да се съсипе - 4 %вълна, акрил, еластан и полиестер. Това е единствения продукт, който ми хареса от последните ми няколко поръчки, качеството на всички беше направо ужасно.

И аз я получих същата и я върнах. На различно мнение съм относно мекотата, може би моята кожа да е по-изнежена, не знам, но на мен ужасно ми бодеше. Самият модел ми хареса.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0924739001.html
Получих и тази жилетка, страхотна е, обаче на мен ми стои потресаващо, просто е по-обемна. Аз съм слаба, но не много висока, а жилетката ме правеше да изглеждам като буренце, предполагам, че би била удачен избор за някой по-висок. Жилетката сама по себе си беше много красива.

Общи условия

Активация на акаунт