Пазаруване от НМ, тема 46

• 46 259
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Преди време си спомням, че някой май беше написал, че панталон или дънки от Р номерацията са дошли по-дълги от обикновенните. Някоя от вас има ли нещо с Р номерация и как е като дължина и отговаря ли?
Досега имам 2 дънки и 1 панталон ХМ от нормалната номерация и са ми добре като дължина, освен едните дънки, които са ми с някой сантиметър по-дълги.
Имам един и същи модел панталони, в момента не ги намерих на страницата.  Стандартните ми са до глезена, p са до средата на прасеца. Ако ви е някакъв ориентир.

# 616
Имам панталон от Р номерация, но нямам абсолютно същия модел нормалната, че да сравня дължина. Въпросният панталон на мен ми е ок, но петит номерацията не е за високи. Но имаше един цигарен в Р, за който съм срещала коментари, че е скъсен- според мен зависи от модела. Както и имам от нормална номерация панталони, които не се е налагало да скъсявам, например. При рокли/поли, когато съм намирала мерките, разликата в дължината е била 10 см по-късо в Р. За панталоните май също беше така, но не помня със сигурност за тях, ако все още може да се намерят в индийския сайт мерки (че рядко вече съм засичала), проверете конкретния модел там.

# 617

Някой поръчвал ли е това яке , 38 ли да поръчам за М размер .. В голямо чудене съм , за подарък е

# 618

И тази рокля 38 ли отговаря на М или 40 ? Ще сте ми от голяма помощ , някой ако е купувал същата

# 619
Белият пухкав суичър някой поръча ли? Да е приета и после отказана поръчката? По артикулен номер изжбщо не се появява в сайта. При търсене също.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 20:55 от Анонимен

# 620

Някой поръчвал ли е това яке , 38 ли да поръчам за М размер .. В голямо чудене съм , за подарък е
Аз го имам, обожавам го, страхотно е.За мен си отговаря на размера. Аз си взех 42, но не зная дали е м,l...😒

baby0801, същото и тук-имам роклята, 42 размер съм, 42 взех-отговаря си, хубава е, но ...не зная дали е М🙄

# 621
  • София
Белият пухкав суичер някой поръча ли? Да е приета и после отказана поръчката? По артикулен номер изжбщо не се появява в сайта. При търсене също.

Аз го поръчах вчера, изпратиха ми потвърждение на мейла, но в профила стои още на обработва се. Така, че незнам. Ако го изпратят ще пиша.

# 622
  • София
Много моля, ако някой случайно държи черното дълго яке размер М и се колебае, да ми го пусне. Моля, моля! 🥺🥰
Готово!

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 15:52 от Rockstar

# 623

Имам подобно, 36, нося XS.
Вталени са, мисля, че за М даже 40.
Сега видях другия коментар, да, дори 42.

# 624
38-40 номер са М
42-44 номер са Л
аз съм между двата за блузи, за рокли съм Л, за пуловери да не говорим..там е ...С или М
якетата или са точни на тези размери или силно увеличени, но това са парките съм забелязала при мерене.
Според мен линията на якето е вталена този вид и щом 38 номер носи човекът е добре да е М. Предния размер ще е може би малък (зависи и от бюста все пак)
Пожелавам успех, якето е супер и дано е точно и се носи със здраве))

ПП. Аз нямах време да пиша, но пуснах с този кода дето беше една поръчка с 8 артикула (не ми се занимаваше, че на една доставка бях поръчала поотделно и чаках два куриена на еконт по различно време, направо се побърках)
Та сега накуп и дано съм уцелила, май утре ще дойде и ще споделя, иначе от цената съм доволна, не успях да вмъкна още кодове. Нещо в последно време съм в умопомрачение някакво и хич не ме вълнува нищо за някакви неща, дето преди пилих нерви (май остарях или психически се износих не знам)
В поръчката има повече за подаръци неща -панталон за майка, шал за колежка, мъжки пуловер, за мен една рокля и долнище, аааа и една дамска чанта не знам що я поръчах-видя ми се симпатична и изгодна. Та ще се кротна, ама си набелязах две рокли и една пижамка и така гледайки, фалирах почти преди Коледа още.

# 625
За якето коженото пишете на ХМ имейл с питане за размерите в см за 38 и за 40 номер, трябва арт.номер на якето да се посочи. До ден се обаждат и отговарят. Друг вариант е горе в адреса на страницата - браузъра - да се смени bg_bg  с  ru_ru и така да се четат отзиви от рускините в техния сайт. 
Аз намерих имейли с код 057, но някак фрайдея15 и този 057 дават  малко намаление. Искам по-голямо и ще чакам януари. Пердетата се появиха, не беше нужно да ми се вменява , че не мога без тях, свободни съчинения и тълкувания от непознати какво искам и без какво не мога...Ами, напротив - не ми трябват баш сега срещу празниците, ще чакам и други модели и цветове да пуснат, пък когато дадат код за 25 % и талон от текстил... ще ги стъкмя.  Наумих си , че ще имам завеси от НМ за новото жилище.
Нашата Икеа е в МОЛ и не работи пълноценно - май само онлайн поръчки издават.

# 626
Аз не съм намерила профил за НМ057, но и не ми се занимава изобщо, нямам нищо харесано.

# 627
  • София
Пухкавият суитчър вече е изпратен, значи.......все пак го има в наличност!

# 628
ей тази чанта поръчах, май някой беше преди я купувал пак на промоция, не помня отзива
на 17лв ми излезе , не че ми трябва, ама ..уж изгодно и да се не мина, ама може и за подарък да я дам
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0852541001.html

а тази рокля все се чудех за бяла, не знам вече, ама за 21 лв мисля бива, дано съм уцелила номера
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0821336002.html

и този колан за мен пак, за една рокля пак от НМ оказа се много красива и просто ми е любима, страхотна е и с този колан ще се комбинира идеално (няма я роклята да я покажа вече)
за пръв път поръчвам колан от НМ, дано са добри, на 15лв излезе
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0878085001.html

и това долнище за мен на 15лв излезе
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0803757001.html

# 629
Пухкавият суитчър вече е изпратен, значи.......все пак го има в наличност!
Да и моят е изпратен, но е най-странният артикул - неоткриваем е при търсене!
Който го показа тук, ако каже как го откри... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт