Отговори
# 255
Цитат
Защо трябваше да вкарва мръсни номера? Rage
Ами защото има "мръсна" цел.  И то от самото начало Simple Smile
И според мен тя е Серкан и Болатови въобще да загубят този холдинг.

# 256
Все още снимат

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 23:44 от sani1212

# 257
Чудя се как Ефе ще оправи пораженията. Не знам дали приятелите му са наясно с плана му или не. Но никой не би се зарадвал да му падне покрива на главата.

# 258
Много ме е яд за Ефе. Изглеждаше един ведър, позитивен, някой който ще лази по нервите на Серкан по много забавен начин. Тази постъпка не отива на световно известен дизайнер. Надявам се да не излезе сух и да си понесе последствията.
Наистина става романтична драма няшият сериал и явно още доста време ще влачат тайната за родителите, което не ми се нрави много, ама кой ме пита. Само дано Серкан не й каже чак на сватбата Wink
А пък Селин взе да ми става излишна. Доста неадекватна и инертна е откакто я зарязаха на сватбата. Нещо и се свиха сърмите. Чак ме дразни, а и бях фенка Simple Smile Не виждам на къде ще развият нейния образ.

# 259
Момичета, ме мога да ви се нарадвам !Колко всеотдайни сте към темичката !
      Благодарности към всички ,които се грижите за темата ,за преводите ,за информацията ,за красивите размисли... Flowers Sunflower
    Всичко сте разнищили по серията ,фрага ...Аз само ще добавя,че освен от кучета,счетоводството, патенти , дететиктивски умения сега разбрахме, че Фифи разбира и от кикбокс Satisfied

# 260
Здравейте, момичета,
darivale, интересна информация за глобата на Sadakatsiz. И аз си мислех да му хвърля един поглед от любопитство. Аз съм гледала оригинала Dr Foster и френския римейк и оригинала ми хареса повече.
blue, благодаря много. 💙 Обичам да споделям с всички вас. Когато сериалът свърши един ден (дано да е възможно най-късно) си мисля кое ще ми липсва повече сериалът или обсъжданията с всички вас?
На мен този Ефе ми е мазен още от началото. Много ме дразнеше като казваше няколко пъти на висок глас колко bayılıyorum черната роза и т.н., тонът му беше винаги много изкуствен.
Срутването на покрива поне ще сближи Еда и Серкан. Интересен беше паралелът с първия епизод, когато Серкан упорито настояваше, че не прави грешки и сега веднага реши да поеме вината върху себе си и да каже, че е сгрешил. Не знам дали това е защото инцидентът е подобен на този с родителите на Еда или той просто вече започва да поставя собствените си прецизност и перфекционизъм под въпрос...  Ако Еда безотказно подкрепя Серкан, дано поне той си даде сметка, че има шанс, ако тя разбере истината тя все пак да избере него. Много ми хареса сцената, когато Еда му каза, че му е дала сърцето си и го е обичала такъв какъвто е. Ето това той има нужда да чуе, за да победи комплекса си за малоценност в любовта и убеждението си, че не я заслужава.

Аз се връщам на новия апартамент. Чудя се дали ще оставят ваната в спалнята? Струва ми се малко дръзко за сериала... Ако пък решат да я оставят, тук въображението ми се развихря ...

Много ми хареса библиотеката в спалнята, масивна и стилна.

Холът наистина е разкошен, виждат се глобусите, статуята, телескопите...

Сладки сънища и релаксиращ уикенд, мили момичета.

# 261
  • In the light side of the Moon!
Момичета, хубави сънища  Nature Star
Поздравявам ви с една любима моя песен от първият турски сериал който гледах, той е в сърцето ми и до днес и прекрасните Туба и Мурат.
Малко драматично звучи, но всеки път настръхвам когото я чуя, много ми въздейства.

Eylem Aktas - Gururu Yenemedik (Гордата Аси)
https://www.vbox7.com/play:e16afed8
Обожавам я тази песен , както и сериала Аси , да не говорим ,че Мурат Йл. е първият мургав мъж , който ми е харесал Stuck Out Tongue Winking Eye

Ninika, Mira07, Phillipine
Asi
Скрит текст:
има специално място в сърцето ми!
Между другото .....
Срещала съм се с Туба Simple Smile , когато идва в НЮ за ЕММИ. Беше по времето, когато снимаха сериала с Енгин, Kara Para Aşk Simple Smile  
Герьоинята й точно, тогава беше в затвора !
С Туба се срещнахме 2 пъти, единия път в хотела където се проведоха предварителните ЕММИ евенти на обяд, след това на официалната част на червения килим. Ние бяхме единствените подържащи фенове!
И на Енгин изпратихме подаръци, в този сериал беше на "мода" чая, та му пратихме кутия чай и послание да се грижи за нашата прекрасница. Феновете му се зарадваха от жеста, самия Енгин...незнам дали изобщо подаръка достигна до него, но се забавлявахме от сърце. Хубави спомени, положителни незабравими  емоции!!!

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 04:29 от MegiTeo

# 262
  • София
Добро утро,на всички Вас,събуждам се и чета,не зная като вас да намеря новини за нашите любимци,за филма,всъщност това е може би 5 или 6 турски филм който гледам.Причината е може би че по телевизията излъчват драми,а те определено не са ми по душа.Откривайки романтичните комедии искрено се забавлявам,и разболявам от пристрастяване към филм който ме грабва.Но сега искам да Ви благодаря на всички,за преводите,за новините,за клиповете,и за това че четейки ви разширявам видяното,възприемам го и от друг ъгъл,с Вашите споделени мисли за мен всяка серия се превръща в 3Д филм .Хубав ден ,приятна почивка и да се радваме на още много интрегуващи епизоди с нашия сериал.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 07:15 от Leddel

# 263
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета ! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден Hug

П.С. Да видим днес ще ни пуснат ли ребус, а защо не и втория фраг Wink

# 264
Не е ли сряда днес🤔🤦‍♀️🤭
Хаха цяла седмица да е сряда, а 😂
Нещо в последно време ме дразни този перчем на Керем и сега попаднах на една друга му прическа, с която ми е в пъти по-симпатичен 😏

На същото мнение съм - като Али беше с много свежа прическа. Сега, такъв подреден и пригладен перчем ми е малко като с депресивната жилетка. Ама, сигурно е заради обрания и строг вид на СБ. Иска ми се малко Еда да го разроши. Grinning

# 265
  • Кърджали
Добро утро! Ели, ей така ли да го разроши? (тука ми трябва емотиконка дето си прехапва устни щото ѝ минават греховни мисли през главата 🙃🙃🙃)

И при мен вече първата работа като се събудя сутрин е да проверя какво сте писали. Да пускат  нещо днес, та да си разнищваме ние тук...

Подхванах Güneşi beklerken, но днес и утре няма да имам никакво свободно време за гледане... То и за писане няма да имам, та да не се чудите ако зачезна. Поне ще ви хвърлям поглед какво пишете. Че сте ми като наркотик

# 266
Добро утро отново на снимки

И едни сладури

Денят е сменен

Нова снимка от 17 епизод

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 09:28 от sani1212

# 267

Да ви разсмя сутрешно. Снимката на младия Керем е направо WOW.
А коментара на Рускините два пъти WOW.
-Какво е това ТКЗС-арско сако и от коя втора употреба го е купил
-От където и да го е купил там вече (други бройки) няма.
😜😜😜🤣🤣🤣🤣🤣

Сани, може ли малко разяснения по поста ти:
- какво пишат за миглите н аХанде, истински ли са или залепени?
- кой ден е сменен?

# 268
dariVale това е деня на който ще има включване от сета с Еврив Неслихан и Алиджан .Снощи неслихан го беше качила в сторито си че това  ще е за днес но след това е сменено с понеделник,а за миглите като разбера ще пиша.
Това е от акаунта на сериала в туитър

И превода

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 10:41 от sani1212

# 269
Добро утро! Ели, ей така ли да го разроши? (тука ми трябва емотиконка дето си прехапва устни щото ѝ минават греховни мисли през главата 🙃🙃🙃)

И при мен вече първата работа като се събудя сутрин е да проверя какво сте писали. Да пускат  нещо днес, та да си разнищваме ние тук...

Подхванах Güneşi beklerken, но днес и утре няма да имам никакво свободно време за гледане... То и за писане няма да имам, та да не се чудите ако зачезна. Поне ще ви хвърлям поглед какво пишете. Че сте ми като наркотик

Да, точно, или поне бъдещия миник Серкан да е рошко! Joy А сега може само малко да го подкъсят, пак ще е по-строг като визия, но няма да го правят чичка! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт