Привет, сладки захарчета!
Бързах, бързах да си свърша задълженията, прибирам се, ММ излиза на разходка, представете си - без да ме кани!
О, сладки 2 часа - единствено и само с вас! В красивия дом на Серкан, на балкона с изглед!
Направих си панорамната обиколка, искам да напиша вече нещо смислено, но ще изчакам превода на епизода. Само за Ефето да спомена. Той може и да не е от най черните, не знаем с кого е в комбина, само от руския превод разбрах, че е искал само тънък намек за Серкан, а то излезе голяма поразия! Но по телефона каза на някого, че ще оправи греха си. Как ли пък ще го направи, че да излезе сух от водата?! Няма да пиша повече, че ще яхна лудата метла! Вие за сега добре го подредихте! Много епитети вече му тежат на главата, но аз да добавя и моя - безобразно безотговорен! Даже е направо за третата фаза, но в някоя друга група! Какво от това, че името на Серкан е опетнено, Ефе е при лудите, но тях не ги съдят?! Ах, само Еда да разбере - не му трябва прокуратура и съд! Предствете си го в средата между 4-те приятелки! Всичко ще си признае!
Най ми е мъчно за Серко - черните облаци изцяло закриха слънцето му! Но ако Еда е до него, ще бъде неспасяем! Тя ще му върне вярата в себе си ... Не свалям розовите очила - Еда§приятелки му вярва, мама Айдан вече ще е до него! Енгин § група са зад него, ако и Алптекин застане като баща - това е вече истинска тежка бойна единица!
Може пък наистина да се подредят добре нещата. Във фрага Серкан и Еда сякаш не бяха толкова изплашени. Работеха заедно по проект, гледаха се влюбено и мислеха за тях си. Ако нещата бяха извън контрол, Серкан нямаше да бъде толкова спокоен.
Момичета, стана отново дълъг чаршав, да не ви досаждам повече! Бай за сега!
До като някой от вас не докосне душата ми с нещо ...

(имайте предвид групичката ни) 
(боже как ги мразя тези съкращения
)

работя по въпроса. За сряда ще са съм на линия на балкона у Серкан. Че от този тук отдавна паднах, и тъй като ми харесва сред вас, засега няма да се връщам горе. 

А ти си пускай чаршафите спокойно, на мен ми се струва че сред нас са на почит 
така е, тук са събрани най-готините момичета и затова е толкова хубаво и забавно.
бързо възстановяване ти пожелавам. Дано да мине леко и неусетно 

Явно и днес снимат. Чудя се дали са в това кафене за снимки или са отишли да се почерпят, защото видях, че и Анъл си е качил стори от същото място.
Въпреки че с тоя Ковид надали обикалят заведения... Ще разберем нататък в сериите.
Препоръчани теми