Отговори
# 240
# 241
Candy Привет, сладки захарчета!

Stuck Out Tongue Winking Eye Бързах, бързах да си свърша задълженията, прибирам се, ММ излиза на разходка, представете си - без да ме кани!
Cake О, сладки 2 часа - единствено и само с вас! В красивия дом на Серкан, на балкона с изглед!

И понеже споменах къщата, имам въпрос към mi...si, че много си приличаме в лудостта  и пише от моята клавиатура:
Казваш, че снощи до късно през нощта са снимали епизода ... Може ли малко по подробно...,  че в тези  късни часове какво се прави? Нямаш ли някоя снимчица, например ... от банята ... или от спалнята ...?! Там са нощните развръзки! Повярвай, на всички ще бъде интересно! А и Кукличка , също каза, че в толкова голям апартамент  няма да се снима само в хола! Е, много ме разсмивате, постоянно го правите!

nrgmama, с твоята втора фаза се смях с глас под учудения поглед на г-н Павлов, ММ! Пък и казваш, че ще има дървесно-плодови аромати, нека добавим срамежливи усмивки и погледи за милиони - само това стига, бе! Това е емоционалната страна на втората фаза, но ако погледнем живота сега, в тия времена колкото по луд си, толкова по добре за тебе! Аз също много мисля да се покача в следващото ниво, че колко ще е  по весело, ако станем повече!
Скрит текст:
Ще взема да поръчам на моето момче този Creed Aventus, какво толкова, само една пенсия! Има го в наличност
Thebursin, събуди се, момиче, къде търсиш срядата в петъчен ден?! Може да си трамвай, даже още един се появи сред нас, ноооо ... ако аз стана трамвай, Селината отново и отново ще си го получи! Може и да си спомняте някои от " лошите ми постове" - все за нея бяха! За сега се въздържам, но за всеки случай я следя изкъсо! Както и да я защитавате, не обичам перушината й ...

Blue, дано си по добре! Давам ти най много 2 дни да се глезиш болна, после те чакаме на балкона и да знаеш, че шампанското не върви с хапчета!

Ninika, teseto, Алекс, dariVale, Маргаритка, Кукличка/ О, Боже, дано не пропуснах някого!/ - докосвате най тънките струни в душата, а сълзите сякаш се появяват, за да пречистят мислите! Ако забравих някого, ще ме извините, нали съм кандидат за втора фаза?

Честно казано, до сряда ще си живея със сценария на Leddel за решаване на проблема с покрива.

Flowers Leaves Flowers Fallen Leaf Направих си панорамната обиколка, искам да напиша вече нещо смислено, но ще изчакам превода на епизода. Само за Ефето да спомена. Той може и да не е от най черните, не знаем с кого е в комбина, само от руския превод разбрах, че е искал само тънък намек за Серкан, а то излезе голяма поразия! Но по телефона каза на някого, че ще оправи греха си. Как ли пък ще го направи, че да излезе сух от водата?! Няма да пиша повече, че ще яхна лудата метла! Вие за сега добре го подредихте! Много епитети вече му тежат на главата, но аз да добавя и моя - безобразно безотговорен! Даже е направо за третата фаза, но в някоя друга група! Какво от това, че името на Серкан е опетнено, Ефе е при лудите, но тях не ги съдят?! Ах, само Еда да разбере - не му трябва прокуратура и съд! Предствете си го в средата между 4-те приятелки! Всичко ще си признае!
Cold Sweat Най ми е мъчно за Серко - черните облаци изцяло закриха слънцето му! Но ако Еда е до него, ще бъде неспасяем! Тя ще му върне вярата в себе си ... Не свалям розовите очила - Еда§приятелки му вярва, мама Айдан вече ще е до него! Енгин § група са зад него, ако и Алптекин застане като баща - това е вече истинска тежка бойна единица!
Flowers Four Leaf Clover Може пък наистина да се подредят добре нещата. Във фрага Серкан и Еда сякаш не бяха толкова изплашени. Работеха заедно по проект, гледаха се влюбено и мислеха за тях си. Ако нещата бяха извън контрол, Серкан нямаше да бъде толкова спокоен.

Hearts Момичета, стана отново дълъг чаршав, да не ви досаждам повече! Бай за сега!
Innocent До като някой от вас не докосне душата ми с нещо ... Kiss

# 242
neorum , къде тоя късмет да се добера до нещо по така ..... аз и от хола, нямам нищо против.... дивана ми харесва....    Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye
Само да "засека" нещо по-пикантно веднага ще го споделя с другарче Wink (имайте предвид групичката ни) Hug
И аз чувам (чета), че нашите са започнали да си стават по-близки от обикновено, но е от сорта "една жена каза....", затова като няма доказателства си траем и чакаме.... поне нещо официално.
П.С. Момичета, супер забавно е при вас Hug

# 243
Ами около месец са приблизително 4 серии. Значи от 13 - 14 серия е началото. Май онова "сана дели гиби ашиколдум" е хванало ред и при ХанКер Wink  (боже как ги мразя тези съкращения Simple Smile )

# 244
В тази нова къща само си представям как Серкан пуфти над някой чертеж, а Еда размахва тънко баджаче покрито с пяна ‘Серкааан, много е приятно във ваната. Няма ли да дойдеш?’ Wink

# 245
От фенове в Туитър:

А тази е най-споделяната снимка в последния час, със заглавие "Къде иска да си сложи ръката Серкан Болат" Sparkling Heart

# 246
Здравейте момичета, днес и аз не се чувствам много добре затова не съм се включвала, но ви изчетох. Аз също благодаря на всички за прекрасните снимки, анализи, клипчета и новини. Да отпразнуваме 17 милиона последователи на Ханде в Инстаграм.

Тази сутрин се събудих и се запитах... днес дали няма да качат втори фраг, после се сетих, че е едва петък и се разочаровах. Да идва вече тази сряда. Cry

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 20:48 от ali.yor

# 247
Здравейте това било от снимките при университета

# 248
Дами, вълнуващи се от рейтинга, попаднах на едни клипове от преди две седмици, където сравняват Доктора и Керем, Керем и разни други и щом турския зрител смята(не всички де), че Доктора е по-готин от Керем и всеки двама от трима смятат, че опонента на Керем е по-готин/красив и бла бла( колкото мога да разбера де) ... То няма как да очакваме голям рейтинг, но това пък ме накара да се зачудя друго - техния вкус за мъже ли е леко странен или нашия 😂
Едно момче посочи Керем, защото играел с Ханде Ерчел 😂

# 249
  • Плевен / София
Здравейте това било от снимките при университета

Радвам се, че ще дадат как Еда продължава обучението си...

# 250
neorum, Hug работя по въпроса. За сряда ще са съм на линия на балкона у Серкан. Че от този тук отдавна паднах, и тъй като ми харесва сред вас, засега няма да се връщам горе. SunglassesStuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart А ти си пускай чаршафите спокойно, на мен ми се струва че сред нас са на почит Purple Heart

mi_si, Hug така е, тук са събрани най-готините момичета и затова е толкова хубаво и забавно.

ali.yor , Hug бързо възстановяване ти пожелавам. Дано да мине леко и неусетно  Purple HeartYellow HeartGreen Heart

# 251
  • София
Бърборанка в ролята на папарак: Ханде и Керем май са на едно и също място. Случаенос?? Sunglasses

Nalbantova, гледала съм ги тези клипчета. Спокойно обаче, нашият вкус си е съвсем наред, комшиите трябва да се притесняват. Жалко за Керем обаче. Такъв талант, харизма, чар и интелект остават недооценнени и то в собствената му родина. Яд ме е! Прекрасен мъж и актьор. Желая му много успехи там, където ще го ценят и ще се чувства щастлив. Simple Smile

# 252

И Керем свири

С Бърборанка сме писали заедно но няма да трия утре на живо от площадката с тримата

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 22:02 от sani1212

# 253
  • София
Колко много таланти има нашето момче, ей! И на пиано свири прекрасно. Гюзел! Heart Eyes Явно и днес снимат. Чудя се дали са в това кафене за снимки или са отишли да се почерпят, защото видях, че и Анъл си е качил стори от същото място. Thinking Въпреки че с тоя Ковид надали обикалят заведения... Ще разберем нататък в сериите. Simple Smile

Днес съм по-тиха от обикновено, момичета, но това е, защото ме изпреварвате и пишете от моята клавиатура. Затова пък ви чета и си лайквам наред.

Спокойна вечер от мен, ако не се присетя нещо по-късно. Hug

# 254
И аз се съмнявам да обикалят по заведенията. Сигурно снимат и ще има сцена в кафето.
Досега имахме снимки край морето, в дома на Айдан, в дома на Серкан, в дома на Еда, в офиса, в университета и сега това кафе... очертава се интересен епизод. Дано утре пуснат фрагментче да видим още някой кадър.

Аз сега пак размишлявам върху последния епизод. Серкан може би е разбрал още някакви неща за Ефе. Но по време на партито - го пита защо е искал той и Еда да се занимаят с ремонта, нали ?

После, когато Енгин разбра за това, че те ще правят проекта, Серкан каза на Енгин нещо от сорта - Да не се радва толкова, да се успокои и да не показва така радостта си. Каза че предстоят изненади (тук се зачудих - за какво говори?).
Дали Серкан не предусеща, че Ефе ще му се меси в работата? Или той е подготвил изненада на Ефе?

Енгин му каза, че е най-добриия човек на света, и Серкан каза, че бу му се искало да каже същото за Ефе. Т.е. каквото и да е научил за Ефе, е негативно...?
Енгин пита дали има нещо общо с близостта между Ефе и Еда. Серкан каза, че не и покривът падна.

За съжаление каквато и изненада да е подготвил Серкан за Ефе - добра или лоша... няма да разберем, защото Серкан сега е съсипан от падналият покрив.
А може би Серкан е очаквал неприятна изненада от Ефе? Но не и това, което се случи с покрива?

Ефе как може да е толкова нетърпелив.. Еда спечели доверитето на Серкан бавно и трудно, но го спечели. Енгин и Пъръл също са го спечелили. Защо трябваше да вкарва мръсни номера? Rage

Общи условия

Активация на акаунт