Да, обаче рошав робот виждали ли сте? Робот Болат, Рошльо Балат .... 
Обожавам уикендите с вас и нашия сериал. Будя се късно, излежавам се в леглото, пийвам ароматно кафе и ви чета. Вие сте като всепоглъщащ роман. Любимата ми книга. Уикенда имам време да си превъртам любими сцени, да се ровя за информация и да преглеждам Инстаграм за новини. Ех, че хубаво! По повод прическата на Серкан - явно само аз я харесвам.
Видях Керем с много прически и тази ми е една от любимите. Харесва ми такъв пригладен, спретнат. 

Еда и Серкан така ми влязоха под кожата, че свикнах с тях и много ще ми липсват! Според мен рейтингът и интересът към сериала ще са доста определящи. Ако Фокс преценят, могат да поръчат още серии. Тук вече и Айше трябва да прецени дали ще има с какво да ги запълни. Мисля, че целият екип ще се радва, ако сериалът продължи по-дълго. Аз лично ще съм най-доволна и стискам палци за 50 епизода, тоест да продължим до началото на новия летен сезон.

всички са ми скучни и ги превъртам с мишката да видя финала...няма магия, не се получава...
Проблемът с книгите е , че постоянно разни ситуации и герои ми напомнят за Еда и Серкан , направо мога да ви залея с цитати
Препоръчани теми