Отговори
# 270
Rolling EyesДа, обаче рошав робот виждали ли сте? Робот Болат, Рошльо Балат .... Rolling Eyes
И както винаги, първия фраг е Уау, втория ни връща в реалността.
Благодаря за всички споделено!
Болните да оздравяват!

# 271
  • Кърджали
Мен ме плаши само да не готвят финал. Айдан излезе тия двамата се сдобряват. Остава да разбере истината и да реши че въпреки миналото (за което той няма вина) си го иска. Както да разкарат Ефе.
Май май наистина ще е 25 серии. Което от една страна добре да свърши преди да го разводнятз от друга - много ще ми липсват

Иначе сегашната му визия си отговаря точно на героя. Като Али страшно ми харесва, но не ходи такава визия на успешен архитект и бизнесмен. Ти си е наше момче, все е хубав...

# 272
  • София
Добро утро, момичета! Coffee Обожавам уикендите с вас и нашия сериал. Будя се късно, излежавам се в леглото, пийвам ароматно кафе и ви чета. Вие сте като всепоглъщащ роман. Любимата ми книга. Уикенда имам време да си превъртам любими сцени, да се ровя за информация и да преглеждам Инстаграм за новини. Ех, че хубаво! По повод прическата на Серкан - явно само аз я харесвам. Blush Видях Керем с много прически и тази ми е една от любимите. Харесва ми такъв пригладен, спретнат.

Опитвам се да намеря снимка на една друга прическа, с която много го харесах, но не я намирам. Като я открия, ще споделя. Аз май имам по-голям проблем с костюмите му. Харесвах го повече с риза и панталон, или с такъв тишърт с яка, както когато играха билярд. Ако е с костюм, предпочитам черния цвят - тези в синьо нещо не ми харесват. Стоят му като униформа. Ето това вече е друго нещо:

Пу-пу! Да не са му уроки. Heart Eyes

# 273
  • Варна
Добро утро момичета. Щом вече сънувам, че срещам Керем на улицата, прегръщам го, снимам се с него, работата не е добре. Не само във филма, а ми и в живота му ще вляза още малко.Yum
Изгледах серията на руски. Погледите на Керем са по-силни и разтърсващи и от целувките му. Как оглеждаше Ханде и търсеше да разбере / сякаш може да види в корема и дали има мъничък живот/. Имам чувството, че му се искаше Ханде да каже, че е hamile, но Еда пак изчезна в най-важния момемнт. До сега не съм срещала такъв актьор, като Керем. Такава изразителна игра .
          А новия фраг е един път. Пренася ни на съвсем друго ниво. Еда сякаш не е онова дете, което влетя в живота на Серкан. С всяка серия става по-улегнала, не така рязка. Серкан също се промени. Вече не е онази непревземаема крепост, скучен и въздържан от към чувства. Харесва ми как бавно, бавно вървят отново един към друг и това, че се подкрепят и си вярват въпреки всичко. 
         Влязох момичета във филма и това е. Хубав ден.

# 274
Алекс, тихо да не те чуят от Фокс Sunglasses
За финална серия, досега никъде не ми е попадало инфо, само, че в края на месеца ни местят в събота на мястото на някакъв "Феникс". Така, че засега ... спокойно. Дано нашата приказва продължи много дълго и Айше да се е подготвила добре Simple Smile

Wink

А феновете искат от Айше такава сцена Wink

Нова:

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 12:22 от mi_si

# 275
  • София
Алекс, много е възможно да сме с 25 епизода. Което от една страна ме радва, защото ще имаме хубав краен продукт, историята ни ще е добре разказана, без да имаме пълнеж, без да имаме претупан финал, всичко ще си е планирано и завършено. От друга страна - не знам какво ще правя, след като приключи сериалът. Sad Еда и Серкан така ми влязоха под кожата, че свикнах с тях и много ще ми липсват! Според мен рейтингът и интересът към сериала ще са доста определящи. Ако Фокс преценят, могат да поръчат още серии. Тук вече и Айше трябва да прецени дали ще има с какво да ги запълни. Мисля, че целият екип ще се радва, ако сериалът продължи по-дълго. Аз лично ще съм най-доволна и стискам палци за 50 епизода, тоест да продължим до началото на новия летен сезон. Simple Smile

# 276
Бърборанке, на мен пък многи ми харесва Серкан в костюм, голям бонбон ми е (тук се облизвам лакомо), особено светли. И тези карирани вратовръзки са ми много стилни. А с тези запасани тениски с яка ми прилича на чичка малко.

# 277
  • София
Ето! Както обичам да казвам - “вкусове всякакви”. Едно е важно обаче - нашето гардже си е най и ни радва, както и да го облекат, каквато и прическа да му направят. Плакнем очи, облизваме се, мечтаем, сънуваме... Blush Heart Eyes
Бърборанке, на мен пък многи ми харесва Серкан в костюм, голям бонбон ми е (тук се облизвам лакомо), особено светли. И тези карирани вратовръзки са ми много стилни. А с тези запасани тениски с яка ми прилича на чичка малко.

# 278
  • Кърджали
Аз бих ги гледала и сто серии. Само нали да  направят хубава история, та затова съм съгласна и на финал, преди да отиде магията на историята. Но и не ми се иска да свършва, защото... Защото знаете защо...Станаха като част от света ми, забравих, че това е просто филм,, не помня кога за последно се вълнувах така на история, да ме кара да мисля, да се радвам, да очаквам. По принцип съм на мнението това е филм просто, какво му се впечатляват... Но тук не просто се впечатлих, аз се омагьосах...

# 279
  • Варна
Какви ги говорите. Как само 25 серии. Любов под наем продължи 69 серии и нито една серия не съм искала да превъртя, гледах сериите от първата до последната минута. А още колко пъти го изгледах да не казвам. Тук Керем и Ханде са още по-магнетични.
        Много обичам сцените в които Керем и казва да не го гледа така, че няма да стане на нейната и в следващия момент е точно обратното. Много са сладки.

# 280
# 281
  • Кърджали
Да... Това ми е любимото от първа серия още - хич не ме гледай, няма да стане и гледаш станало каквото Еда поискала. След един момент в нататък вече нямаше нужда и да казва... И пак ставаше на нейното... И после робот бил... 😁😁😁😁😁

# 282
Събота е Flowers Hibiscus
Аз имам проблем...пробвах да гледам няколко други сериала , за да запълня времето до сряда , но не се получава Confounded всички са ми скучни и ги превъртам с мишката да видя финала...няма магия,  не се получава...
Добре че поне книгите все още са ми интересни Stuck Out Tongue Winking Eye Проблемът с книгите е , че постоянно разни ситуации и герои ми напомнят за Еда и Серкан , направо мога да ви залея с цитати Joy
Ето нещичко за Серкан
"Когато всичко се срине, човек се задълбава в единственото, което знае, че може да контролира. Отива на единственото място, където все още има чувството, че знае с какво се занимава. Всичко останало причинява болка. Закопава се в работа, както планинарите се зариват в снежни преспи, когато идва буря."

Ако искаш да знаеш защо хората жертват всичко за любовта, трябва първо да попиташ как са се влюбили. Понякога всъщност не е нужно почти нищо, за да обикнеш някого. Само време.

# 283
mikipoli, от къде е този цитат?

# 284
Здравейте, мили момичета,

Много ви благодаря за интересната информация!

MegiTeo, помня репортажите ти от НЮ по време на ЕММИ за Туба! Бяхме в темата за "Черни пари и любов". Много ти се радвахме за възможността да се срещнеш с Туба и Онур Сайлак. Стискахме палци за Туба. Тя беше първата номинирана за ЕММИ турска актриса за участието ѝ в "20 минути". Много се радвам, че и в тази тема се срещаме отново! Явно имаме сходство на вкусовете!

druon77, много благодаря за информацията за новото жилище на Серкан, както и за линковете към сайтовете на известните фирми за обзавеждане и аксесоари. Много обичам да се ровя в тази област.

Александра, и на мен Керем ми действа като Кероин! Разрошен или не, всякак е хубав и магнетичен! "Аз бих ги гледала и сто серии." Ако зависи от мен - 1001! Като приказките на Шехерезада.

sani1212, много благодаря за снимките от днес. Когато публикуваха Ханде и Керем сторитата в Инстаграм от кафенето, беше защото са снимали до 3 ч. през нощта и благодаряха за кафето, което ги е поддържало будни. Представяте ли си на какъв работен режим са? Лесно ли се снимат 2 часа и половина за една седмица?

Бърборанка, много ми хареса аналогията ти за темата като любима книга. Обожавам да чета и също си мисля, че темата в момента е като сборник с есета за прекрасната любов на Еда и Серкан и красиви анализи за творчеството им. Ако трябва да съм честна, прическата на Серкан ми харесва. Отива му на много официалната визия. Реакцията на Ханде в един от лайфовете беше много забавна, когато Керем си развали прическата и косата му щръкна нагоре.

suzi_a, промяната в Еда е видима вече! Направих сравнение между първи и последния епизод:

https://vk.com/feed?z=video-98061100_456244840%2F9c6b9ed94e43e61 … t_-98061100_41635

В началото Еда крещеше, че той е допуснал грешка, а Серкан се оправдаваше. Сега той се самообвинява, а тя го оправдава! Промяната е огромна! Точно, както само любовта може да го направи!

mi_si, в събота няма такава конкуренция от филми, както и важни футболни мачове. Със сигурност, ще ни се увеличи рейтинга!

mikipoli, разкошни цитати!

Спомних си, че Ханде и Керем бяха заедно на фитнес. Предполагам, че Ханде е вземала уроци от боксьора Али, за да се справи страхотно със сцените за кикбокса! Много се смях, когато Серкан предложи да поиграят заедно бокс, за да може тя хубаво да го набие!

Хубави почивни дни, мили момичета!

Общи условия

Активация на акаунт