Отговори
# 285
А, моля, моля, пак си го харесвам, ама с тоя голям перчем много вакса отива. Joy Бях забелязала, че направо все едно с лак за коса са го пръскали, направо бетон. Затова малко да го скъсят и с перчема си е баш в десятката за героя. Heart Eyes

# 286
mikipoli, от къде е този цитат?

"Ние срещу всички" на Фредрик Бакман , но това е втората част от поредица, първата е "Бьорнстрад" . В момента върви сериал на HBO по първата книга , не съм го гледала,  но книгите са си друго нещо.  Преди време ви пусках цитати от "Човек на име Уве" от същия автор , според мен това е най-добрата му книга , по нея също има филм , който гледах и не препоръчвам Joy

Ето този е от Бьорнстрад :
"Времето винаги тече еднакво бързо, само чувствата ни имат различна скорост. Всеки ден е с дължината на един живот или на един удар на сърцето, в зависимост от това с кого го прекарваме."

Препоръчвам също и разказа "Всяка сутрин пътят към дома става все по -дълъг", ето малко от него:
— Аз… тя… това е баба ти. Като млада. Ти не си я виждал на младини. Тя е… беше най-
емоционалният човек, когото съм срещал. Когато се ядосаше, можеше да изпразни цял бар, пълен с възрастни мъже, а когато беше щастлива… човек не можеше да се предпази, Ноаноа.
Баба ти беше природна сила. Всичко, което съм, произлиза от нея, тя беше моят Голям взрив.
— Как се влюби в нея? — пита момчето.
Дядо приземява една длан върху собственото си коляно и една върху коляното на момчето.
— Тя се изгуби в мозъка ми, струва ми се. Не можа да намери пътя обратно. Баба ти имаше
ужасно чувство за ориентация. Можеше да се загуби и на ескалатор.
— Никога в живота си не съм се питал как се влюбих в нея, Ноа. Питах се обратното.
...
— Страхуваш ли се, че ще я забравиш? — пита момчето.
Дядо кима.
— Много.
— Когато забравиш, ще ти разказвам за нея, дядо. Всяка сутрин първото нещо, което ще
правя, ще е да ти разкажа за нея.
Дядо стисва ръката му.
— Разказвай ми, че танцувахме, Ноа. Разказвай ми, че чувството да се влюбиш е като да
не можеш да си намериш място в собственото си тяло

...
— И ми казвай, че баба ти мразеше кориандър. И как казвах на сервитьорите в
ресторантите, че тя има смъртоносна алергия, а когато те ме попитаха наистина ли може да се
умре от кориандър, аз казвах: „Повярвай ми, алергията ѝ е смъртоносна, ако ѝ сервираш
кориандър, може да умреш!“

# 287
  • Кърджали
mikipoli, страшно много харесвам Бакман. Много ми е любим.

# 288
Здравейте, момичета,
Като обсъждаме прическата и перчема на Серкан не мога да не се включа с едно сравнение.
Серкан с перчем ми прилича на комикс героя Tintin:
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Adventures_of_Tintin

Tintin е репортер и има куче, Milou:

Хубав и много пъстър и цветен уикенд от мен🌸🌼⭐.

# 289
# 290
И аз много го обичам Бакман, но Бьорнстад, Ние срещу всички и Тревожни хора още не съм ги прочела. Време им е явно, стига са отлежавали на рафта.
И за да не е съвсем офтопик - на мен всякак ми харесва Керем. Ийт и Али сякаш най ми допадат като визия, но Серкановата прическа е подходяща за РоБо. Абе всякак е хубаво момчето. И като се усмихне направо се топя.

# 291
druon направо ми оправи деня с това сравнение Joy
blue започни с Тревожни хора,  тя е много забавна и разтоварваща. В другите има драма Joy
И аз нямам претенции за външния вид на Керем и с перчем си ми харесва много Heart Eyes но наистина малко да го скъсят , доста му порасна от началото на сериала Joy
Относно пианото,  не знам до колко Керем се е занимавал с музика , но в музикалните училища независимо на какъв инструмент си записан да свириш , задължително  свириш и пиано , пианото им е основата така да се каже , дори специалността ти да е "барабани", пак имаш уроци по пиано Simple Smile моя несбъдната мечта е да се науча да свиря на пиано...

# 292
Това ме изуми! От инстасторито на Еврим Доан, която играе лелята на Еда - текстът е "Бюрсин започнал да свири на пиано, когато бил на 6 години и свирил на първия си концерт, когато бил на 9 г."

"Керем сегодня на съемочной площадке из истории Эврима в инстаграмм: «Бурсин начал играть на пианино, когда ему было 6 лет, и он сыграл свой первый концерт, когда ему было 9»."

https://vk.com/al_feed.php?z=video-97860514_456242015%2F40919269 … _-97860514_289265

Керем го привлича изкуството от ранно детство! Радвам се, че е намерил призванието си в този живот!

# 293
  • Кърджали
Blue, Бьорнстад и продължението мй за мен са най-доброто, което е написал досега. Хем си личи неговия стил, хем е по-различен, по-сериозен(и заради темата). Засяга много важни теми. Прочети я. Уж е за хокей, но е нещо много повече от хокея...

Уау, талант си е нашето момче.  С много и различни таланти

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 21:51 от Aлекcандрa

# 294
# 295

Привет мили дами в този слънчев есенен ден:hugs:
Чета, чета и се разтапям от удоволствие с вас.
Аз още съм под въздействието на  "Истинска есенна вечер е".!
druon е писала "А фрагът е направо красота, разкош, изкуство, нямам думи. Първите сцени са  като импресионистична картина."
 Не мога да се нагледам на тази картина Misc ArtИскам я!
Винаги любим сезон ми е била пролетта, обичам много и лятото с неговата дързост и приключения, но с годините започнах да харесвам пъстрата дъга от цветове на слънчевата есен, това лудо струпване на цветове и техните нюанси.
Обичам звука на есента, шумоленето на сухи листа, които вятъра духа. Накъде бях чела "Листата падат, така сякаш се влюбват в земята" , а това не ли е ново начало?!
С часове мога да се разхождам с моя Марк в ден като днешния, спирам се и се любувам на цветната покривка от листа.
Обичам" есенния гардероб," комбинацията на дрехи в този сезон, съчетанието на цветове и аксесоари. Парижанската визия на Еда и на мен много ми допада, това е любимия ми стил на обличане, обичам да нося всякакви видове шапки през есенно-зимния сезон.
Обичам пазарите през есента, отрупани с плодове и зеленчуци, разноцветието, което ме изумява.
Някаква странна смесица от меланхолия и трепетно очакване на нещо ново е есента. Както Еда каза- "това е началото на нещо ново" .
Neorum, невероятна си както винаги Hug, чета те  бавно, за да се насладя по-дълго.
MegiTeo, радвам се, че си успяла да се срещнеш с Туба, удоволствието сигурно е било много голямо.
За всички, които върнах назад към "Аси", усмихнах се, че успях да ви зарадвам Blush.
Ali.yor бързо оздравяване Flowers Four Leaf Clover

За прическата на Серкан, харесва ми, отива му така на Робо, малко само да го подкъсят  тоз перчем, че малко повечко ми стърчи.
Иначе най-много ми харесва Керем с визита на Али. Аз с тази визия го "срещнах" за пръв път.

Май започнах да се обърквам вече, понеже и така не мога да му устоя  Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

mi_si, когато научиш нещо по онзи въпрос "една жена каза..... ", моля те бързо ни кажи, благодаря ти за всяка информация, която споделяш с нас Flowers Hibiscus
Mikipoli, много ми хареса, откъса който сподели от разказа
"Всяка сутрин пътят към дома става все по -дълъг", особено този момент
"Чувството да се влюбиш е като да
не можеш да си намериш място в собственото си тяло".
Flowers Hibiscus
Бърборанке, наистина нашата тема е като красиво написана книга и аз също като вас е прелиствам с удоволствие.
Хубав слънчев ден
Редактирам се
Сузи и аз умирам от кеф, когато Серкан уж категорично отказва нещо на Еда, толкова е сигурен в отказа си и че няма да отстъпи, а пък след малко станало друго Wink
Обожавам тоз Серкан, неможещ да откаже нищо на Еда.  Blue Heart

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 15:56 от Ninika

# 296
  • Пришълец
Прекалено пригладен, елегантен, скучен, но в същото време и безупречен.Stuck Out Tongue Winking Eye Пък и с този влюбен поглед те пронизва в сърцето направо. Гледаш го с възхищение и му вярваш, забравяш, че е просто филм и кат' нищо може да си кажеш тя любовта разхубавява човека Stuck Out Tongue Winking Eye Шегувам се. Търся оправдание за състоянието до което ме доведоха Робот Болат с Еда.
Партньорката е много важна между другото. Напълно безпристрастна съм и не знам с колко от досегашните колежки Керем се е сработил така добре, но сега са огън направо.

По принцип предпочитам късо подстригани,

но какво да се прави, сЯ за едно перчемче няма да издребняваме.
Леле- мале, аз руси не харесвам (с изключение на Къванч Татлъту, но той беше единичен случай), а сега и заради Керем без да са ми слаби ангелите hahaha нещо ми се преобърнаха представите за красота и харизма.

Освен, че е симпатяга е и отличен актьор. В такъв вид сериал пресъздава с лекота всякакви емоционални състояния, а представям си как ли е в драмите...

# 297
Още от Керем, този път от сета днес:
https://twitter.com/i/status/1325065911913603072
А това е специално за Алекс

# 298
  • Кърджали
Маргарита, в драмите е Уау. Не съм изгледала още докрай Şeref meselesi, но изгледах Bu şehir arkandan gelecek  и  ако в Sen çal kapımı е добър, там ми е просто върховен. Емоциите са неговата сила

# 299
Здравейте, момичета,
Като обсъждаме прическата и перчема на Серкан не мога да не се включа с едно сравнение.
Серкан с перчем ми прилича на комикс героя Tintin:
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Adventures_of_Tintin

Tintin е репортер и има куче, Milou:

Хубав и много пъстър и цветен уикенд от мен🌸🌼⭐.
Той нека мен гледа с този дяволит поглед, пък какъвто перчем иска да има😍😍😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт