Но наистина уважавам мненията на всички вас в страничката ни. Ние сме една цветна палитра и нека такава да си останем!
Все пак да не се повтарям, но за мен има логика във винаги положителната нагласа на Еда към всичко в живота и избора на Серкан да е обран, невярващ, съмняващ се опита му да си бъде себедостатъчен. И двамата, не само Еда са преживели неща, които едно дете не заслужава. И това беше показано в сериала. За мен и двамата заслужават взаимно щастие, но и двамата ще стигнат всеки по свой път, ще се открият и се откриват всеки ден! Вижда се, че и двамата са наистина свързани като с невидими белезници! Две страни на едно сърце - когато са заедно, когато са разделени, даже сърдити има една взаимност и себеотдаване за другия!

wtf какво стана Селинджим, забрави ли как Еда те утешаваше следкато Ферит те заряза , каква е тая злоба от нищото
за Джерен иначе е ясно защо не я харесва, ама Джерен не й е виновна, пак си насочва агресията на грешното място. Ако Селин пак зацикли на тема Серкан наистина ще е прекалено , да се хващат там с Ефе
след разговора й с Ефе ще е някаква пълна идиотка, ако не се досети, че той има пръст в инцидента, по-вероятно ми се струва Ефе да й пусне разни аванси, за да й отклони вниманието 

Препоръчани теми