Отговори
# 420
  • Кърджали
Уфф, като добавиха субтитри на турски на клипа си открих леки грешки...

Да съм по-точна

Е:Къща, която ти подхожда. Прилича на теб.
Селин: Къщата ми се наводни. Казаха ми, че тази къща е празна и помислих че мога да остана тук известно време.
Е: Може ли да си тръгвам вече? И без това Селин те чака вкъщи.
Серкан: Да.Селин е вкъщи, но..
Еда: В твоята къща...
Еда: Казах каквото имах да ти казвам. Стой далеч от мен.
Серкан: Не мога да стоя далеч.
Еда: Не разбирам, след всичко преживяно, след всичко направено, как може все още да си близък със Селин и твърд с мен?
Серкан: Не извържам да те виждам вътре
Еда: Искаш да сЕ:Къща, която ти подхожда. Прилича на теб.
Селин: Къщата ми се наводни. Казаха ми, че тази къща е празна и помислих че мога да остана тук известно време.
Е: Може ли да си тръгвам вече? И без това Селин те чака вкъщи.
Серкан: Да.Селин е вкъщи, но..
Еда: В твоята къща...
Еда: Казах каквото имах да ти казвам. Стой далеч от мен.
Серкан: Не мога да стоя далеч.
Еда: Не разбирам, след всичко преживяно, след всичко направено, как може все още да си близък и мил със Селин и твърд с мен?
Серкан: Не издържам да те виждам вътре
Еда: Искаш да си тръгна ли? Я
Еда: Защото се страхуваш от жена, която те обича повече от всичко на  света. Дръпни се

# 421
Здравейте, момичета,
Хиляди благодарности за преводите на екипа на Аskim и Aleкс и планини от виртуални шоколади за Алекс.
И аз съм сложила розовите очила като Бърборанка, според мен просто създават hype преди епизода.
Сайтовете, които следя много хвалят последния епизод и ми се струва, че сценаристите усетиха, че бяха забуксували с предишните два епизода и умело създадоха нова интрига с падането на покрива.
Аз идвам с нещо забавно. Вчера една моя близка колежка и приятелка французойка ме накара да й пусна сериала, че толкова е слушала от мен, че й беше любопитно. Тя остана със зяпнала уста пред Керем... Много се ядосах, че не направих видео на реакциите й. Значи според нея той имал луд чар, глас като кадифе, владеел играта си на актьор, колко бил впечатляващ (каза ми на френски il en jette, разговорен израз жанр колко е ослепителен, въздействащ и т.н). Не е спала цяла нощ и е изгледала още 12 епизода, за да може от сряда да гледа на живо... Днес ми се обади и ми заяви, че разбирала защо Селин не е скъсала снимките, ами и тя не би го направила... как се забравял такъв мъж.. 😂😂😂. Според нея Ханде и Керем със сигурност са двойка, било невъзможно да имат такава химия, той бил много touchy ...

Редактирам се и пускам една подходяща песен, cover нa James Bay на песента The Best на Tina Turner.

И студио версия:

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 20:43 от druon77

# 422
Айдаааааа, още една влюбена - йълдъръм ашк кандидатка за празната къща 😉😉😉🤣🤣🤣
Нямам идея каква е народопсихологията на французойките, но явно въпроса е в слабата реклама...

# 423
Само казвам да не съдим предварително от няколкото откъса, които даже не знаем как да подредени, а по-скоро, целта им е да ни объркат. Да, Еда не знае причината за раздялата, но трябва да вижда по поведението на Серкан, че не липсата на любов, а друга е причината за раздялата. От друга страна Серкан опита да сложи голямата спирачка, но не му се получава и си признава, че не може да стой далеч от Еда. Исках да кажa, да не излизаме с наточени секири срещу единия или другия, защото всички сме и за двамата и за любовта им. Лично мнение, естествено, никого не задължавам с него.
Пак съм разсеяна и забравих да благодаря на Алекс за експресния превод! Heart

Ели-mama, съгласна съм с това което си написала, в смисъл "да не съдим предварително от няколко откъса" и това, че е "лично мнение, естествено, никого не задължавам с него"! В тази връзка уточнявам, че толерантността и коректния тон в темата ме доведоха и ме държат активна в нея и най-вече възможността, всеки свободно да изразява мнението си! Затова съм съгласна с теб, както и с първото изречение.

Аз обаче написах предходния си пост въз основа на основателни факти и аргументи от всичките 17 епизода, които видяхме до тук, а не съдя само от откъса от трейзъра, които трейзъри по принципно са объркващи! Трейзърът по-скоро ме провокира да напиша това, защото изграждането на образа на главната героиня, събрала в себе си толкова много: нещастен случай, смърт, печал, тъга, съжаление, болка, разочарование и оставаща вечно позитивна на мен ми идва в повече! Защото на мен началота на еп. 17 ми беше тъжно и много жалко за Еда, след думите на Айдън и Серкан! Наистина ще бъда щастлива да видя една Еда усмихната и лъчезарна, влюбена и сияеща, такава каквато беше само в два епизода! Gift Heart

Мила, nrgmama, и на мен ми е много гадно в какво положение са нашите ГГ, понякога може да изглеждам една идея по- защитаваща Серкан, не знам защо така се получава, заради Керем ли, заради това, че съм мама на две все още непораснали момчета, не знам. Blush Но наистина уважавам мненията на всички вас в страничката ни. Ние сме една цветна палитра и нека такава да си останем! Heart  Все пак да не се повтарям, но за мен има логика във винаги положителната нагласа на Еда към всичко в живота и избора на Серкан да е обран, невярващ, съмняващ се  опита му да си бъде себедостатъчен. И двамата, не само Еда са преживели неща, които едно дете не заслужава. И това беше показано в сериала. За мен и двамата заслужават взаимно щастие, но и двамата ще стигнат всеки по свой път, ще се открият и се откриват всеки ден! Вижда се, че и двамата са наистина свързани като с невидими белезници! Две страни на едно сърце - когато са заедно, когато са разделени, даже сърдити има една взаимност и себеотдаване за другия! Heart Heart

# 424
  • София
Момичета, аз пак да кажа - нека не съдим предварително, нека не позволяваме на втория фраг да ни обърква и да ни скапва настроението. Харесвам сценария на Snimi и си мисля, че нещо такова ще излезе накрая. 🍀 Както вече писаха Eli-mama и mi_si, показват ни много малко и така е монтирано, че да предизвикат интерес - всичко в името на рейтинга, нали така?! 😉 Видяхме, че и Серкан, и Еда се развиват като образи. И двамата търпят огромно израстване и промяна в характерите си отначалото на сериала. Обичат се. Искат се. А това е най-важното. Каквито и пречки да има между тях, ще ги преодолеят. Не защото това е сериал и те са ГГ, а защото са сродни души. А сродните души се опознават във времето. ❤ Еда е различна. И това е колкото хубаво, толкова и плашещо. Първоначално прави впечатление на ранима и нежна душа, на човек му се иска да я закриля, но този човек греши в преценката си или поне не може да види цялата картина. И в момента, в който разбере, че една такава нежна и добра жена може да се защитава сама и всъщност е дяволски силна, се обърква до безкрайност. Шумоли си тихо поточето и изведнъж се превръща в огромен океан. Това е Еда - жена, която влиза под кожата. Но и жена, която е запазила онова дете в себе си, което винаги действа с любопитство. То не иска да помни болката, не мисли за миналото, не го интересува бъдещето. То иска да разбере играе ли ти се или не. Скачаш ли, тичаш ли или ще спиш? Серкан, майка му, баща му, дори Селин не са срещали друга като нея преди. Затова са омагьосани. Но всички те я оцениха и занапред ще я обикват все повече. 🥰 Серкан ще се предаде накрая на чувствата си, защото Еда е неговият въздух. Айдан и Алптекин ще бъдат излекувани от феята Еда, затова ще й се отблагодарят в последстиве. Първоначално не я приемаха, защото как да повярват на нещо, до което никога не са се докосвали и което не са имали възможност да изследват?! Но те вкусиха от магията й, от добротата и искреноста й, от непринудената и екстровертна Еда, която не таи лоши чувства и помага безвъзмездно. Тя ще ги излекува от всичките им болки, проблеми и грешки в миналото, ще им прости за всичко и ще бъде катализатор за едни нови и хубави отношения с техния жив син. Тя ще бъде единствената снаха. Осъзнат избор и желание за фамилия Болатови. ❤ Серкан се отказа от нея, мислеше, че тази саможертва е правилна, показа ни, че в любовта не е егоист. Сега трябва да намери своя начин да се извини, да събере частите от сърцето, което разби. Сигурна съм, че няма да допуска повече грешки и то стари грешки. Нека му дадем шанс! 🤗 Имаме си прекрасни ГГ. Имаме прекрасна любовна история. Сигурна съм, че Айше го е измислила. Дано й се даде възможност да разкаже всичко открай докрай. Доста неща се заплетоха, така е, но явно предвиждат повече епизоди. Което е повод за радост. Повече време ще се радваме на нашите любимци, нали така? 😊 Промяната на жанра от ромком в романтична драма също не ме притеснява, стига да не влизаме в тежка драма, каквато опасност според мен няма. На мен ми харесват всички тези интриги - приемам ги като изпитания пред една истинска любов, която ще преодолее всичко, ще стане по-силна и ще издържи във времето. Дори Селин не мисля, че ще се меси. Според мен тя познава Серкан достатъчно добре и може да отсъди в полза на Еда. Селин се научи да уважава тази любов, дори вярвам ще се сприятели с Еда. Според мен всичко, показано във фрага, е за наша заблуда. Колкото и слабости да прояви Селин до момента, всичко това са човешки черти. Но тя остана сама, изоставена и от двамата мъже в живота си. Това я направи по-силна и тепърва ще видим развитието на този характер. Имам вяра в нея. Тя пое по свой път и ще открие щастието си. Нека й дадем шанс и не я отписваме още. Смятам, че в този сериал няма само черни или само бели образи (писах веднъж по темата). За всички Айше е подготвила изкупление и хепи енд. Нека имаме търпението да ги видим. А сега, момичета, ви пожелавам една шеметна вечер, надявам се скоро да видим нашите така - отдадени един на друг и опиянени от любов:

# 425
Айдаааааа, още една влюбена - йълдъръм ашк кандидатка за празната къща 😉😉😉🤣🤣🤣
Нямам идея каква е народопсихологията на французойките, но явно въпроса е в слабата реклама...

dariVale 😂😂😂😂. Сега се смея с глас. Точно yilderim ask. Аз много се учудих, защото дизита не се гледат във Франция, но тя беше изумена колко модерен е сериала, колко добри били актьорите, сюжета, хуморът  и т.н.
Сериалът наистина е универсален и пристрастяващ. Както е тръгнало ще превземем света. 🌎❤
Редактирам се, че забравих да добавя това:

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 21:08 от druon77

# 426
Не  по темата, но ще помоля, ако се цитира някой по дълъг цитат да се слага в спойлер или само да се остави текста, който е заинтригувал списващия. Получава се едно дълго скролване, особено в мобилната версия. 🙄
Керем печели все повече фенски сърца.
А относно връзката в реала Ханде$Керем, мисля, че има само колегиално приятелски взаимоотношения. Спомням си истерията около Елчин и Баръш в ЛПН, как и къде се срещали, даже и заедно живеели и т. н., а те се оказаха със връзки, които са актуални и до днес. Щом ние като зрители сме усетил някаква химия, значи добре са си свършили работата като актьори. Другото не ме засяга. Ако все пак  има нещо повече да бъдат щастливи.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 21:21 от Slawena

# 427
След 2 чаши вино, малко размисли и вашите коментари, малко ми помина афекта от фрага. Най-вероятно няма да излезе баш така както ни го представят, обаче според мен с такива фрагове могат да постигнат обратния ефект - вместо да създадат интерес, да има отлив на зрители. И след като казах това ще си прехапя езика естествено.
А относно финалната сцена, и според мен ще е излизането на Айдан или не са я дали този път. Аз съм малко разочарована от последните сцени в сериите напоследък. Освен, че винаги са във фрага и ние ги познаваме, според мен не са достатъчно драматични/емоционални за да предизвикат такова нетърпение за следващата серия, както беше в началото.

Отивам да си изгледам епизода с превод. Благодаря много за превода Gift Heart

П.С. Днес от любопитство изгледах с децата Бебе бос с миник Серкан Simple Smile

# 428
  • Варна
     Ох, Бърборанке дано си права. Иска ми се да не зациклят на Селин,  няма да го преживея. Това вече го минахме. Че няма да е лесно да се съберат Еда и Серкан е ясно. Аз съм на принципа, че това което не ни убива ни прави по-силни. А Еда определено става все по-силна и смела. Със силата си ще предизвика Серкан да се разкрие. Може би и тя няма търпение, като нас.
      В началото малко се ядосах на фрага, но ми поотмина . Едва ли ще севтосат апартамента със Селин. А на Серкан по-скоро му е трудно да гледа Еда вътре във фирмата заедно с Ефе, но Еда отново се фръцна и думите му увиснаха . И края на втория фраг и за мен не е край на следващия епизод. Разходката в парка и сцената с Еда разлистваща книгата в апартамента е след сцената в библиотеката.
   Да  идва вече сряда, че нямам търпение. А за утеха реших да гледам ''Любовта не разбира от думи'' - с Ханде.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 22:01 от suzi_a

# 429
Рускините препоръчват на Селин спешно да пусне обява за загубена гордост. Някой можело да я намери и да й я върне 🤣
Набрали са на нея и Серкан доста и само вероятността да е подвеждащ фрага ги удържа от щурм към Истанбул.

Когато Селин обявява, че ще се мести не са ли всички в офиса. На него ми прилича май.
Със същия бял костюм е и после в ресторанта.

# 430
Не, Дари, в новия дом на Серкан са. Май точно след пристигането на Айдан, Еда и Сейфи. Аз така си го навързах. Дали съм познала ще разберем в сряда.
За Селин може и да имат късмет, ама ние тая гордост я търсим от 17 епизода и не сме я видяли още...
Много много се надявам, че Айше ще ни изненада сериозно в сряда, и то да е в положителна посока. Че няма да са само рускините дето ще щурмуват сета

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 22:14 от blue`

# 431
Чисто хипотетично,
Скрит текст:
апартамента на Серкан е с две спални и един голям диван. Едната спалня за Селин, прибрана по задължение заради старото приятелство, другата за Еда, тя пък по " принуда". Да е по близо в името на работата, един воален уикиенд и може би още нещо. Той като добър домакин може да си дели дивана със Сириус. Комични ситуации много. Банята за гости не може да се ползва. Тримата си чакат реда за тази в спалнята, която се ползва от Еда по подразбиране в коя спалня е настанена. Кухнята и тя е за общо ползване, но е и почистване. Как би изглеждал един ден, Серкан се събужда от първите слънчеви лъчи проникнали през френските прозорци. Полусъбиден усеща нечия топлина. Нещо топло и влажно погалва ухото му. " Еда, ммм!" Отваряйки очи две тъмни очи го гледат с любов и леко погалване по ухото с език "Сириус?". Някъде отгоре се чува течаща вода и тихо тананикане, и някъде там покрай стената полуоблечен силует сякаш се насочва към него. " Серкан не мога да открия чаша за вода."????. " Горе пее жена. Тук пък друга ми иска чаша за вода? Аз снощи какво съм правил?!".
Половин час по-късно. Серкан все още си събира мислите, разхождайки Сириус в близкия парк. Все така умислен се прибира в апартамента си. Носи се ухание на прясно кафе и нещо вкусно. Насочвайки се към кухнята гледа и не вярва на очите си: Селин в стилен костюм от серията Рошавото пиле, седи на масата и отпива от кафето си в любимата му чаша с лика на Еда, ровейки се в лаптопа си. С гръб към него Еда по супер къси панталонки от лимитираната серия Коджабаджак реже плодове и разбърква отвреме  на време нещо къкрещо и уахещо божествено на котлона, поклащайки в ритъма на тихата музика идваща от незнайно как появилото се радио сексапилно д*пе. " Май съм объркал апартамента? Сириус, не!" Не, ама да, вече е късно . Той се е настанил до Еда и очаква поощрение. И нещо да си открадне. " Добре де, какво става тук? Снощи с Енгин бяхме в онзи нов бар. Появи се Ефе. Телефона ми звънна. Излязох с такси и ... И... Не помня нищо."  " Серкан?" . " Да бе, аз съм. А това е гласа на прозрението."
- Какво правите тук ? Двете?
Селин:
- Не помниш ли? Снощи ти се обадих, да ти кажа че имам проблем с тръбите. Ти дойде, но беше замаян. По скоро вонеше на уиски. И след като нищо не можа да направиш, а и къщата ми се наводни реших да те доведа до апартамента ти. Сама не можах. Обадих се на Еда и така... Решихме да поживеем заедно и да видим коя ще избереш.
Еда се обръща и се усмихва чаровно.
- Серкан, закуската ти е готова. Овесена каша и плодове, нарязани в правилна форма. А да,и нали обичаш реда със Селин изготвихме график. Горе-долу, Сириус е твоя грижа сутрин. Закуската наша. Кухнята я почистваш ти, тъй като си имаш начин на подреждане който не сикаме да ти нарушим. Почистването е наше задължения на целия апартамент.... когато имаме време. Вечерята е от теб. Другото ще се решава във движение. Ако намериш някоя дреха не на място не се старай да и намираш собственика, ние със Селин сами ще се оправим. По добре я остави там където я намериш. А и банята за гости е със запушен канал , от нашите коси. Повикай майстор. Мама Айадан се обади, че може да отседне при теб...нас...тъй като баща ти заминава на околосветско пътешествие за неопределено време, а тя е самотна в имението. И тъй като Сейфи върви в комплект с нея и той ще е тук. Серкан? Серкан? Ашкъм? ....
 " На кого какво съм направил, че така съм наказан? "
Боже,  това всичко е било сън!!! Сириус.... Я да видим кой звъни?

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 23:53 от Slawena

# 432
  • София
По информация от рускините актрисата Елчин Афаджан (в ролята на Мело) е вече здрава, напълно възстановена и отново на снимачната площадка! Снимка от днешния ден:

Весела и усмихната!
Хубава вечер момичета и спокойни сънища!

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 11:17 от nrgmama

# 433
Slawena, не им бера кахъра. Серкан има два огромни дивана в хола. Могат да поканят и Енгин и Пъръл за пижама парти...

Още едно сравнение с Тintin:

# 434
Селин и гордост wtf Joy
Аз изгледах 17еп. И още там Селин ме подразни, тъкмо бях започнала да я харесвам, а тя се сопна на Джерен , че и двете с Еда й пречили, не искала да ги вижда всеки ден Flushed wtf какво стана Селинджим, забрави ли как Еда те утешаваше следкато Ферит те заряза , каква е тая злоба от нищото Thinking за Джерен иначе е  ясно защо не я харесва, ама Джерен не й е виновна,  пак си насочва агресията на грешното място. Ако Селин пак зацикли на тема Серкан наистина ще е прекалено , да се хващат там с Ефе Joy след разговора й с Ефе ще е някаква пълна идиотка, ако не се досети, че той има пръст в инцидента, по-вероятно ми се струва Ефе да й пусне разни аванси, за да й отклони вниманието Thinking
Епизодът беше наистина изключително забавен, дадоха ни една хубава глътка въздух преди драматичния финал. C'est la vie...
И аз мисля , че вече й се струпа прекалено много на Еда , дано скоро я видим истински щастлива отново Heart

И завършвам отново с любим цитат на Бакман
Тя вярваше в съдбата. Бе убедена, че всички пътища в живота ти по един или друг начин „водят до онова, което ти е предопределено“. Може би за нея съдбата беше „нещо“. За него съдбата беше „някой“.

Желая ви прекрасна вечер Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт